Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(giedriux13 @ 2006 02 12, 19:18)
Buciau labai dekinga, jei kas nors duotu kontaktus zmogaus, kuris nuomoja autobusus ir autobusiukus vestuvems uz priimtina kaina...smile.gif
giedre_ma@yahoo.com

Juozas Tumelis +37068799060 cia kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2006 01 24, 13:42)
O gal kuri zinote kokia to hamerio kaina valandai butu???  blush2.gif Ir ar tokių juodų Kaune būna???
I kaži kodėl man niekas nenori padėti ir atsakyti kur gauti kokias 4 vienodas juodas mašinas????  verysad.gif

Sveikute jei nori juodo tai Kaune yra vienas juodas hameris firma"prabangus limuzinai"+37065779999.Gal dar tures tavo dienai.As ten uzsisakiau juoda linkolna nes irgi labai norejau JUODO 4u.gif Sekmes!
Atsakyti
Mes tai greiciausiai su dzipais vaziuosim wink.gif na su tais, offroudiniais biggrin.gif biggrin.gif dideliais traktoriniais ratais. maniskis dzipistas, tai cia jo svajone tokia...o ir nesunku daugiau tu dzipu bus gauti - draugu gi dzipistu daug...tik va sugalvot dar reikia, kaip ten kas ten ka ten ves rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2006 03 04, 19:32)
Mes tai greiciausiai su dzipais vaziuosim wink.gif na su tais, offroudiniais biggrin.gif biggrin.gif dideliais traktoriniais ratais. maniskis dzipistas, tai cia jo svajone tokia...o ir nesunku daugiau tu dzipu bus gauti - draugu gi dzipistu daug...tik va sugalvot dar reikia, kaip ten kas ten ka ten ves  rolleyes.gif

o as pagalvojau? o keliais jais galima vaziuoti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 04, 22:11)
o as pagalvojau? o keliais jais galima vaziuoti? g.gif  blush2.gif

??? nelabai supratau? g.gif keliais, tai cia nuo zodzio kelias (gatve),ar nuo zodzio keli? biggrin.gif biggrin.gif
jei klausi ar asfaltu galima vaziuoti, tai galima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2006 03 04, 21:46)
??? nelabai supratau? g.gif keliais, tai cia nuo zodzio kelias (gatve),ar nuo zodzio keli? biggrin.gif biggrin.gif
jei klausi ar asfaltu galima vaziuoti, tai galima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu turejau omeny kauno gatvem smile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 04, 23:39)
nu turejau omeny kauno gatvem smile.gif blush2.gif  4u.gif

Pas mane Vilnius wink.gif Ir taip, jie tikrai gali vaziuot Vilniaus gatvem biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2006 03 04, 22:57)
Pas mane Vilnius wink.gif Ir taip, jie tikrai gali vaziuot Vilniaus gatvem biggrin.gif biggrin.gif

oops, jau man smegenukai susisuko... sorry... ta ir norejau suzinoti 4u.gif
Atsakyti
Mano svajonė būtų kreminės spalvos vw beatle....
Atsakyti
Gal kas galėtumėte duoti kontaktus, kur būtų galima išsinuomoti normalų lengvąjį automobilį Kaune, o ne limuziną ąr prieštvaninę geldą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 01 02, 14:16)
Aš irgi labai norėjau senovinio, bet kai pasidomėjau kaina  doh.gif  tai tas noras laaabai greit išgaravo. Bet jei turėčiau daug pinigėlių  tai nuomuočiausi tik senovinę mašinytę  thumbup.gif

o kokie senoviniai domina?
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2006 02 13, 18:10)
Juozas Tumelis +37068799060 cia kaune 4u.gif

gal zinai koki autobusa jisai nuomoja?
Atsakyti