Visai idomu karieta butu,tik man iki sventimo vietos ilgai reiktu kaukset.Ar yra Vilniui tokia paslauga,mergaites?
QUOTE(Reniss @ 2005 08 18, 09:49)
tik nesinuomokite iš firmos "Olegas ir sūnūs", o to liksite be mašinos, teks taksi tada tik samdyti, labai nerimta firma.
O kaip suprast?Kas ten su jais vyksta?As is ten ir galvojau.
labute
gal gali parasyti kontaktus to Linkolno Silainiuose?
ir kaip sekesi su juo pasivazineti? kiek valavndu nuomavotes? kiek is viso jums kainavo si pramoga?
gal gali parasyti kontaktus to Linkolno Silainiuose?
ir kaip sekesi su juo pasivazineti? kiek valavndu nuomavotes? kiek is viso jums kainavo si pramoga?
QUOTE(Morgan @ 2005 11 03, 02:14)
O kaip suprast?Kas ten su jais vyksta?As is ten ir galvojau.
tikrai neprasidėk su jais. Mes užsisakėm automobilį jau dabar nepamenu bet tikrai prie 3 mėn, viską užsirašė, viskas labai gražu buvo, bet kai atėjom trečiadienį sumokėti pinugus, nes šeštadienį vyko vestuvės, tai jie sako nieko nėra ir lia lia jokio automobilio mes neužsisakėm ir iš vis to automobilio jau nebėra. Aš ant tų nervų paskambinau į Vilnių tai jie pasakė kad jis išnuomotas kitiems, taip supratau ilgesniam laikui, o musm nieko negalėjo pasiūlyti. Tai va kaip pačiam rugpjūčio įkarštyje per dvi dienas reikėjo susirasti automobilį? Laimei turiu gerų draugų kurie padėjo. Tikrai bėk nuo jų kuo toliau.
QUOTE(Reniss @ 2005 12 29, 14:36)
tikrai neprasidėk su jais. Mes užsisakėm automobilį jau dabar nepamenu bet tikrai prie 3 mėn, viską užsirašė, viskas labai gražu buvo, bet kai atėjom trečiadienį sumokėti pinugus, nes šeštadienį vyko vestuvės, tai jie sako nieko nėra ir lia lia jokio automobilio mes neužsisakėm ir iš vis to automobilio jau nebėra. Aš ant tų nervų paskambinau į Vilnių tai jie pasakė kad jis išnuomotas kitiems, taip supratau ilgesniam laikui, o musm nieko negalėjo pasiūlyti. Tai va kaip pačiam rugpjūčio įkarštyje per dvi dienas reikėjo susirasti automobilį? Laimei turiu gerų draugų kurie padėjo. Tikrai bėk nuo jų kuo toliau.
o tai kur tada kreiptis ? norėčiau ale senovinio kokio...
Aš irgi labai norėjau senovinio, bet kai pasidomėjau kaina tai tas noras laaabai greit išgaravo. Bet jei turėčiau daug pinigėlių tai nuomuočiausi tik senovinę mašinytę
QUOTE(majami @ 2006 01 02, 14:16)
Aš irgi labai norėjau senovinio, bet kai pasidomėjau kaina tai tas noras laaabai greit išgaravo. Bet jei turėčiau daug pinigėlių tai nuomuočiausi tik senovinę mašinytę
o kokios kainos Vilniuj?
QUOTE(lijo @ 2005 12 29, 14:27)
o tai kur tada kreiptis ? norėčiau ale senovinio kokio...
na manau yra ir daugiau rimtesnių firmų kur į klientą žiūri rimčiau, o ne taip kiap ten.
QUOTE(laukine @ 2005 08 18, 08:31)
na aš irgi labai noriu cabrio bet kiek ieškau skelbimuose, tai tik senoviniai cabrio ir už daug pinigų...
gal kas gali kokių pasiūlymų, kontaktų?
gal kas gali kokių pasiūlymų, kontaktų?
na siaip cabrio grazu...bet pagalvok viena...kokia tavo sukuosena liks...na viskas bus gerai, jei vaziuos 15km per valanda greiciu, o kitaip tai vejas pus per visur..o jei dar lis..tai stoga teks dengti..o tada jau irbgrzis kaip ir dingsta...be to kabriku gale, vietos labai mazai!
katyteee, kažkada apie juodą limuziną klausinėjai, tai kaune tikrai yra naujas juodas "džipinis" limuzinas...kai sužinosiu tel. parašysiu...
QUOTE(Milde @ 2005 02 28, 11:04)
kur tokius ar panašius 4 Kaune rasti už padoria kainą????