Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Olaiva @ 2010 08 06, 22:13)
grazus juodas undarokas,tik idomu tie kampai ties siulem nepasikabins,kai uzsidesi...ten siules,taip?is keliu gabalu mezgei?

Na jie pasikabina tik tiek kiek nuotraukoj matosi, bet del to jis man ir patinka rolleyes.gif Tokios istrizainos formos dabar madoj.
O mezgiau tai is keturiu daliu.

L@imuže tavo marskinukai labai grazus thumbup.gif
Nematau kokie pas tave siuliukai, jei dar lininiai butu tai is vis thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Turiu klausimuka toki, cia toms kurios jau gerai ivaldziusios brotheriuka: kaip sie rasteliai mezgami - kai mezgi dvigubu mezgimu su dviem siulais, ar ne? tai tas apatinis siulas gerokai plonesnis turetu buti ar ne? O kazi tas virsutinis siuliukas gali buti toks storesnis kuriuo reikia megzt 10 tankumo nr.? ir dar cia kaip kiaurarastis mezgasi, ar ne su azuro karieta?
Ech, ne doh.gif pagal perfokorta matosi, kad cia ne azuras... schmoll.gif
Gal zinot koki toki siuluka plona Lietuvos rinkoj kuri butu galima panaudot kaip ta apatini siuliuka?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 07 rugpjūčio 2010 - 08:39
as dar tokiu su plonesniu siuliuku nebandziau,tai nezinau.kol kas kiaurarasciais dziaugiuosi biggrin.gif rudeni vaikams ir margus mezginius jau meginsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos
norejau paklausti o jus visos naujas mazinas esat pirkusios ar padevetas , ir iskur geriausia pirkti nes ir as jos isigyjimu gundausi?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 07, 08:40)
as dar tokiu su plonesniu siuliuku nebandziau,tai nezinau.kol kas kiaurarasciais dziaugiuosi biggrin.gif rudeni vaikams ir margus mezginius jau meginsiu smile.gif

As dar noriu "audima" ta ismokti irgi labai fainas dalykas rolleyes.gif , o spalvotai bandziau labai fainai mezga, bet irgi atidejus rudeniui drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Januse @ 2010 08 07, 15:04)
Sveikos
norejau paklausti o jus visos naujas mazinas esat pirkusios ar padevetas , ir iskur geriausia pirkti nes ir as jos isigyjimu gundausi?

Na kazin ar kas nors turi nauja g.gif labai abejoju. Geriausiai pirkti turbut per e-bay Anglijoje
Atsakyti
Sveikutės,
Kadangi dar vis vasara, tai ir rankos tiesiasi tik į plonesnius siūlus, ir akys krypsta į vasariškus mezginius. Didžiausių pagyrimų vertos Olaivos suknelės ir meniškos nuotraukos. Labai graži visuma. Puikus Diinnos sijonukas. Jaučiu, ant gyvos pakabos dar gražiau atrodytų smile.gif . O Laimužės mezginiukai tiesiog žavi savo paprastumu. Sakoma, genialumas slypi paparastume. Šaunuolės auksarankės.

Eksperimentuoju su neseniai įsigyta elektronine mašina, galiu atsakyti į kai kuriuos klausimus, o meistrės mane papildys.
Janusei galėčiau atsakyti taip: jei piniginė leidžia, tai pirkti tik naują daiktą. Bet apie padėvėtas mašinas irgi sakoma, kad nusipirkęs nesunaudosi per savo gyvenimą. Aš, kaip ir dauguma, pirkau per ebay padėvėtą ir kol kas labai patenkinta.
O Diinnai dėl raštelio galiu pasakyti, kad neseniai išbandžiau panašius visokiais siūlais. Reikia vieno plono ir vieno už jį storesnio, bet nebūtinai 10 nr. Kuo didesnis kontrastas tarp siūlų, tuo raštas ryškesnis. kaip plonąjį aš ėmiau nesuktą liną, o kaip storąjį - suktą liną iš 3 gijelių. Kaip ploną galima imti ir siuvimo mašinoms skirtą. Ažūrinės karietos čia nereikia, dedi abu siūlus į pagrindinę karietą ir važinėji sau. Va įkelsiu savo pusgaminį, tuo pačiu būdu megztas, tik nebaigtas. Pasirodė, kad negražu, kai nusimezgė, ir rankos kažkaip nebekyla užbaigti.
user posted image user posted image

O čia mano irgi šios vasaros eksperimentas iš lino.

user posted image user posted image
Atsakyti
Mergaitės, o iš kur jūs perkat plonus vilnonius siūlus? Perėjau kelias parduotuves Kaune, tai pasiūlė tik mocherinių. O man reikia, kad nepūkuoti būtų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 08 07, 17:41)
Mergaitės, o iš kur jūs perkat plonus vilnonius siūlus? Perėjau kelias parduotuves Kaune, tai pasiūlė tik mocherinių. O man reikia, kad nepūkuoti būtų... unsure.gif

prie bazes ziedo ABC,kur expres marketas,tam pastate wink.gif plonyciu visai babinose net yra
Atsakyti
o kiek kainuoja mazdaug nenauja mezgimo masina nes nauja ziurejau 3000-4000lt
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2010 08 07, 17:18)

Labai grazu bigsmile.gif
Tie rasteliai taip fainiai ikomponuoti .. balta ir lino spava wub.gif wub.gif
Niu super . tikrai 4u.gif
Atsakyti
o kokios jus firmos pirkusios tas masinas? ir mazdauk uz koias kainas?
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 08, 17:41)
o kokios jus firmos pirkusios tas masinas? ir mazdauk uz koias kainas?

Pasiskaityk senasias temas apie mezgimo masinas ten daug apie tai rasyta mirksiukas.gif matai sita jau sesta berods tema smile.gif
Paciam pirmam puslapi pirmam Merisie poste yra nuoroda i penkta tema, visa tema pasiskaityk tikrai susidarysi nuomone apie masinas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos radau pirkti mezgimo masina Passap Electronic 6000 gal kuri turit informacijos apie tokia?
Atsakyti