Sveikutės,man pasistojo štai koks klausimas.Ar įmanoma su paprasta Neva išmegzti tuos misoninius ažūrus?O žakardą?Mano mamytė turi seną nevą,tai galvoju pasiimti,nes žadėjo išmesti.Anksčiau mamytė megzdavo su mašina labai gražias kojines ir pėdkelnes kiauraraščiu.O mūsų kaimynė senais laikais tai tiesiog stebuklus su ta mašina darydavo.
Oi kaip seniai buvau cia uzsukusi. Na jau kiek grozybiu prisiziurejau cia
Olaiva turiu jums klausimeliu is kokiu siuliuku megzti sie darbeliai??
Papildyta:
Ir dar klausimelis su kokia masina mezgat perfokortine ar elektronine? Gal galetumet pasidalinti rastelio perfokorta labai jau grazus rastukas...
Olaiva turiu jums klausimeliu is kokiu siuliuku megzti sie darbeliai??
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 29, 10:19)
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2010 07 09, 13:02)
Ir dar klausimelis su kokia masina mezgat perfokortine ar elektronine? Gal galetumet pasidalinti rastelio perfokorta labai jau grazus rastukas...
as su elektronine mezgu
cia visur linas
cia visur linas
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 04, 11:31)
O kaip atrodo tie siulu matkeliai? kur juos perki? as irgi noriu Kazi kaune lino parduotuvej laisveje butu
Freke, tu mezgi su perfokortine, gal turi si rasteli labai dekinga buciau
Olaiva, gal turi koki internetini puslapiuka kur akytes butu galima paganyti i tavo darbelius ???
QUOTE(Diinna @ 2010 08 04, 11:54)
O kaip atrodo tie siulu matkeliai? kur juos perki? as irgi noriu Kazi kaune lino parduotuvej laisveje butu
as lino namuose ir perku.ten brangus linas,bet geras jie babinose
Seniai bebuvau
As naudoju, man nuostabus daiktas-super veikia, tik reikia nepamirsti svoriu nukabinti. Ta maziuka pypsika kairej pusej apacioj perstatyk ir pabandyk pervaziuoti - turetu suveikti O desinej pusej virsutinej adatinej adatos darbinej pozicijoj tam, kad aparaciukas "isivaziuotu"
Ech, pasiilgau be proto mezgimo, bet laiko niekaip niekaip
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 01, 10:44)
turiu klausima mezgejelems,mezgancioms su riberiu.jau ivaldziusioms ji ar naudojat toki daikta?
gal kuri paprasta kalba paaiskintumet darbo eiga su situo daiktu?
akys like ant mezgimo masinos,adatos isstumtos iki B padeties,ir dar 3 adatos desineje puseje siaip isstrumtos,kaip raso instrukcijoje (o kam?)
riberio adatos kas antra nustumta i B pozicija.karieta nustumta i kaire puse.tada reikia su tuo daiktu pravaziuoti,bet pravaziavus man niekas nepasikeicia...
gal kuri paprasta kalba paaiskintumet darbo eiga su situo daiktu?
akys like ant mezgimo masinos,adatos isstumtos iki B padeties,ir dar 3 adatos desineje puseje siaip isstrumtos,kaip raso instrukcijoje (o kam?)
riberio adatos kas antra nustumta i B pozicija.karieta nustumta i kaire puse.tada reikia su tuo daiktu pravaziuoti,bet pravaziavus man niekas nepasikeicia...
As naudoju, man nuostabus daiktas-super veikia, tik reikia nepamirsti svoriu nukabinti. Ta maziuka pypsika kairej pusej apacioj perstatyk ir pabandyk pervaziuoti - turetu suveikti O desinej pusej virsutinej adatinej adatos darbinej pozicijoj tam, kad aparaciukas "isivaziuotu"
QUOTE(Merisier @ 2010 08 05, 13:00)
Seniai bebuvau
tai jis man pamezgus su riberiu perkels akis ant mezgimo masinos adatines?
ar atvirksciai?padejau jau as ji i deze,gal vel issitraukti?
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 05, 15:42)
tai jis man pamezgus su riberiu perkels akis ant mezgimo masinos adatines?
Jap, pamezgus stulpeliu perkels nuo riberio ant viršutinės, pagrindinės adatinės Bent jau man tai tikrai jis viską gerai perkelia, svarbu tiksliai sekti instrukciją. Esu kėlus ir dvigubą, ir viengubą stulpelį ne kartą Tik svorio nepalik daug Ai, ir su labai plonais siūlais man mėtė akis labiau Tu kai perkelsi, sužiūrėk iš karto, ar nėra akių "pakibusių" ant riberio adatų. Jei yra, su dvipuse adata perkelk jas ir tiek.Vieną-kitą palieka man kartais,tai jei grąžinsi riberio adatas į A poziciją, jas tiesiog numes.
grazus juodas undarokas,tik idomu tie kampai ties siulem nepasikabins,kai uzsidesi...ten siules,taip?is keliu gabalu mezgei?
Vat ką reiškia gerą mašiną turėt - tiek visokių grožių primezgėt
Olaivos mėlynoji dar vis akyse stovi
Diinnos sijonas irgi kiauraraštinis
Tai jau kažkaip net nebepatogu savo paprastus mezginius, nevuke nubrūžintus rodyt, bet ... ai, vistiek parodysiu
Dešinėj pusėj esančiais marškinukais rengsis berniukas per savo krikštynas, o kitais dvejais - krikšto mamos vaikučiai.
Olaivos mėlynoji dar vis akyse stovi
Diinnos sijonas irgi kiauraraštinis
Tai jau kažkaip net nebepatogu savo paprastus mezginius, nevuke nubrūžintus rodyt, bet ... ai, vistiek parodysiu
Dešinėj pusėj esančiais marškinukais rengsis berniukas per savo krikštynas, o kitais dvejais - krikšto mamos vaikučiai.