Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Sveikutės,man pasistojo štai koks klausimas.Ar įmanoma su paprasta Neva išmegzti tuos misoninius ažūrus?O žakardą?Mano mamytė turi seną nevą,tai galvoju pasiimti,nes žadėjo išmesti.Anksčiau mamytė megzdavo su mašina labai gražias kojines ir pėdkelnes kiauraraščiu.O mūsų kaimynė senais laikais tai tiesiog stebuklus su ta mašina darydavo.
Atsakyti
O čia kelios idėjos user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Oi kaip seniai buvau cia uzsukusi. Na jau kiek grozybiu prisiziurejau cia bigsmile.gif wub.gif
Olaiva turiu jums klausimeliu smile.gif is kokiu siuliuku megzti sie darbeliai??
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 29, 10:19)

Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2010 07 09, 13:02)

Ir dar klausimelis su kokia masina mezgat perfokortine ar elektronine? Gal galetumet pasidalinti rastelio perfokorta labai jau grazus rastukas... ax.gif
Atsakyti
as su elektronine mezgu wink.gif
cia visur linas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 04, 11:31)
as su elektronine mezgu wink.gif
cia visur linas mirksiukas.gif

O kaip atrodo tie siulu matkeliai? kur juos perki? as irgi noriu doh.gif Kazi kaune lino parduotuvej laisveje butu g.gif

Freke, tu mezgi su perfokortine, gal turi si rasteli ax.gif labai dekinga buciau 4u.gif

Olaiva, gal turi koki internetini puslapiuka kur akytes butu galima paganyti i tavo darbelius wub.gif ax.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 04 rugpjūčio 2010 - 11:55
QUOTE(Diinna @ 2010 08 04, 11:54)
O kaip atrodo tie siulu matkeliai? kur juos perki? as irgi noriu  doh.gif Kazi kaune lino parduotuvej laisveje butu  g.gif

as lino namuose ir perku.ten brangus linas,bet geras thumbup.gif jie babinose wink.gif
Atsakyti
Seniai bebuvau smile.gif
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 01, 10:44)
turiu klausima mezgejelems,mezgancioms su riberiu.jau ivaldziusioms ji smile.gif ar naudojat toki daikta?
user posted image

gal kuri paprasta kalba paaiskintumet darbo eiga su situo daiktu?
akys like ant mezgimo masinos,adatos isstumtos iki B padeties,ir dar 3 adatos desineje puseje siaip isstrumtos,kaip raso instrukcijoje (o kam?)
riberio adatos kas antra nustumta i B pozicija.karieta nustumta i kaire puse.tada reikia su tuo daiktu pravaziuoti,bet pravaziavus man niekas nepasikeicia...

As naudoju, man nuostabus daiktas-super veikia, tik reikia nepamirsti svoriu nukabinti. Ta maziuka pypsika kairej pusej apacioj perstatyk ir pabandyk pervaziuoti - turetu suveikti mirksiukas.gif O desinej pusej virsutinej adatinej adatos darbinej pozicijoj tam, kad aparaciukas "isivaziuotu"

Ech, pasiilgau be proto mezgimo, bet laiko niekaip niekaip sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 08 05, 13:00)
Seniai bebuvau smile.gif

As naudoju, man nuostabus daiktas-super veikia, tik reikia nepamirsti svoriu nukabinti. Ta maziuka pypsika kairej pusej apacioj perstatyk ir pabandyk pervaziuoti - turetu suveikti mirksiukas.gif O desinej pusej virsutinej adatinej adatos darbinej pozicijoj tam, kad aparaciukas "isivaziuotu"

Ech, pasiilgau be proto mezgimo, bet laiko niekaip niekaip sad.gif

tai jis man pamezgus su riberiu perkels akis ant mezgimo masinos adatines?
ar atvirksciai?padejau jau as ji i deze,gal vel issitraukti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 05, 15:42)
tai jis man pamezgus su riberiu perkels akis ant mezgimo masinos adatines?
ar atvirksciai?padejau jau as ji i deze,gal vel issitraukti? smile.gif

Jap, pamezgus stulpeliu perkels nuo riberio ant viršutinės, pagrindinės adatinės drinks_cheers.gif Bent jau man tai tikrai jis viską gerai perkelia, svarbu tiksliai sekti instrukciją. Esu kėlus ir dvigubą, ir viengubą stulpelį ne kartą drinks_cheers.gif Tik svorio nepalik daug smile.gif Ai, ir su labai plonais siūlais man mėtė akis labiau g.gif Tu kai perkelsi, sužiūrėk iš karto, ar nėra akių "pakibusių" ant riberio adatų. Jei yra, su dvipuse adata perkelk jas ir tiek.Vieną-kitą palieka man kartais,tai jei grąžinsi riberio adatas į A poziciją, jas tiesiog numes.
Atsakyti
Parodysiu ir as savo naujausia darbeli:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 06 rugpjūčio 2010 - 19:16
grazus juodas undarokas,tik idomu tie kampai ties siulem nepasikabins,kai uzsidesi...ten siules,taip?is keliu gabalu mezgei?
Atsakyti
Vat ką reiškia gerą mašiną turėt - tiek visokių grožių primezgėt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Olaivos mėlynoji dar vis akyse stovi wub.gif wub.gif wub.gif
Diinnos sijonas irgi kiauraraštinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tai jau kažkaip net nebepatogu savo paprastus mezginius, nevuke nubrūžintus rodyt, bet ... ai, vistiek parodysiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image

Dešinėj pusėj esančiais marškinukais rengsis berniukas per savo krikštynas, o kitais dvejais - krikšto mamos vaikučiai.
Atsakyti