neradau youtubej, perziurejau nemazai tos Dianos video, kai kurie labai geri, tikrai verta visom pradedanciom mezgejelem pasiziurinet.
kaip darysiu, tai manau kelias eilutes numegsiu is kokio siulo likucio, tada viska nuimsiu ir bandysiu vel uzdejinet ant adatu. skamba kaip dvi valandos darbo ir greiciausiai taip ir bus.
tiesiog lygi mazosios suknele
QUOTE(Olaiva @ 2010 07 30, 14:04)
tiesiog lygi mazosios suknele
kaip visada labai grazu, labai ptinka tavo apipavidalinimai
QUOTE(Mur mur @ 2010 07 30, 13:36)
kaip visada labai grazu, labai ptinka tavo apipavidalinimai
dekui.megstu paprasta,neperkrautai,nekaltai
oj kaip fainei, spalvytes grazios suderintos ir pati lialka kokia grazi, tikra uoga
turiu klausima mezgejelems,mezgancioms su riberiu.jau ivaldziusioms ji ar naudojat toki daikta?
gal kuri paprasta kalba paaiskintumet darbo eiga su situo daiktu?
akys like ant mezgimo masinos,adatos isstumtos iki B padeties,ir dar 3 adatos desineje puseje siaip isstrumtos,kaip raso instrukcijoje (o kam?)
riberio adatos kas antra nustumta i B pozicija.karieta nustumta i kaire puse.tada reikia su tuo daiktu pravaziuoti,bet pravaziavus man niekas nepasikeicia...
akys like ant mezgimo masinos,adatos isstumtos iki B padeties,ir dar 3 adatos desineje puseje siaip isstrumtos,kaip raso instrukcijoje (o kam?)
riberio adatos kas antra nustumta i B pozicija.karieta nustumta i kaire puse.tada reikia su tuo daiktu pravaziuoti,bet pravaziavus man niekas nepasikeicia...
oo, praziurejau Frekes salikiuka- paprastas, bet ryskus akcentas, spalva superine
Olaivos darbai- kaip visada verti didziausiu pagyru
Olaivos darbai- kaip visada verti didziausiu pagyru
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 01, 10:44)
turiu klausima mezgejelems,mezgancioms su riberiu.jau ivaldziusioms ji ar naudojat toki daikta?
Olaiva, šitas daiktas mano manymu nieko gero. Žinau, kad palieka labai daug akių ant riberio, bet jos paliekamos ten ne šiaip kaip pilnos akys, o pusiau uždarytos. Tai paskui neaišku kiek laiko teks gaudyti pabėgusias akis. Tiesą sakant, man greičiau perkelti rankytėmis.
QUOTE(babouziuke @ 2010 08 02, 10:27)
Olaiva, šitas daiktas mano manymu nieko gero. Žinau, kad palieka labai daug akių ant riberio, bet jos paliekamos ten ne šiaip kaip pilnos akys, o pusiau uždarytos. Tai paskui neaišku kiek laiko teks gaudyti pabėgusias akis. Tiesą sakant, man greičiau perkelti rankytėmis.
tai va,kad isbandziau ir ziuriu,kad jis ant adatu uzdarytu palieka akis,karta netycia timptelejau,tai kas antra taip graziai nubego ir jis naudojamas kiek jau supratau,tik numezgus ant riberio,perkelti taip tipo ant mezgimo masinos adatines.o mano mezginys jau numegztas,reikia man kaip tik ji uzdeti ir primegzti su riberiu.
o kaip jus isstumiat adatas virsuj ir apacioj,kad butu atnara 2*2?
et jau kokiu grozybiu prisiziurejau pas Jus
Noriu ir as mezgimo masinos..
Gal ant ziemos pasiieskoti
Kiek laiko mezgete ta megstuka kur apdaila su vaseliu daryta melynomis gelytemis ?
As rankomis apie savite megsciau .. Na zinoma darant baze storesniais siulais.. O kiek su masina ?
Bet kaip grazu
Papildyta:
Oi, ne taip parasiau ..
Ten suknele Olaivos
Kiek laiko mezgete ta megstuka kur apdaila su vaseliu daryta melynomis gelytemis ?
As rankomis apie savite megsciau .. Na zinoma darant baze storesniais siulais.. O kiek su masina ?
Bet kaip grazu
Papildyta:
Oi, ne taip parasiau ..
Ten suknele Olaivos
QUOTE(erikae @ 2010 08 03, 20:31)
et jau kokiu grozybiu prisiziurejau pas Jus
Bet kaip grazu
Papildyta:
Oi, ne taip parasiau ..
Ten suknele Olaivos
Bet kaip grazu
Papildyta:
Oi, ne taip parasiau ..
Ten suknele Olaivos
nelabai supratau,apie ka klausiate,gal nuotrauka pacituosit,tada ir atsakysiu