Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(babouziuke @ 2010 07 09, 21:44)
Be galo gražūs visų darbeliai, labai tvarkingi ir išbaigti  4u.gif .
Olaiva, o tu mezgi be riberio? Tavo nuotrakos labai gražios  4u.gif

dekui wink.gif
be riberio kol kas,dar kiaurarasciais neatsidziaugiu smile.gif reiks kada ji prisimontuoti,kai jau fantazija baigsis biggrin.gif o kodel klausi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 07 09, 23:50)
dekui wink.gif
be riberio kol kas,dar kiaurarasciais neatsidziaugiu smile.gif reiks kada ji prisimontuoti,kai jau fantazija baigsis biggrin.gif o kodel klausi? smile.gif

Net pasimečiau kad paklausei biggrin.gif . Klausiu, nes mačiau foto jog nėra riberio, o man mezgimas plonais siūlais be riberio atrodo beveik neįmanomas. Bet jeigu tu mezgi ir tokius šedeverus darai, tai vadinasi nieko nėra neįmanomo 4u.gif Svarbiausia, kad pas tave viskas išbaigra: nuo kūrinio iki jo pateikimo wub.gif .
Turi makro objektyvą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2010 07 10, 03:07)
Net pasimečiau kad paklausei  biggrin.gif . Klausiu, nes mačiau foto jog nėra riberio, o man mezgimas plonais siūlais be riberio atrodo beveik neįmanomas. Bet jeigu tu mezgi ir tokius šedeverus darai, tai vadinasi nieko nėra neįmanomo  4u.gif  Svarbiausia, kad pas tave viskas išbaigra: nuo kūrinio iki jo pateikimo  wub.gif .
Turi makro objektyvą?   blush2.gif

kazkaip be riberio kol kas...nenoriu apsigriozdinti smile.gif sumastau tokius modeliukus,kad jo nereiketu.
turiu portretini objektyva wink.gif
Atsakyti
Olaiva, Mezgėjyte - kokios Jūs šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif darbeliai visi super, negaliu nė vieno labiau išskirt - vat ką reiškia gera mašina ir mezgėjos fantazija drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Olaiva, dar toks klausimėlis būtų blush2.gif iš kokio lino mezgei, ar lengvai mezgasi ir ar būna tokio balto g.gif g.gif g.gif

o aš su savo senute Neva štai tokią tuniką nubrūžinau, tik klientės "gabaritai" kiek kitokie, tai vaizdas irgi ne toks bus, tikiuosi kada ir iš jos nuotraukų sulaukt ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Laimuže, labai graži tunika 4u.gif . Krūtinės įsiuvas darei, ar man čia vaidenasi?
Atsakyti
na ir darbeliai thumbup.gif labai dziugu matyti, kad kazkas kazka dar daro, nors ir vasara. Eh o as vargstu ir savo blynus kepu, pats procesas mezgimo tiesiog veza, bet tie apskaiciavimai ir tinkamai nulaidyti, tai dar daug praktikos truksta. o gal kas apskaiciuojat viska ir aplamai zinot kaip dirbti su Designaknit 7, parsisiunciau rusiskai programa bet labai jau sunkiai einasi, nes puse zodziu nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2010 07 10, 15:03)
Laimuže, labai graži tunika  4u.gif . Krūtinės įsiuvas darei, ar man čia vaidenasi?

Babouziuke, ačiū 4u.gif 4u.gif
šitai tunikai nedariau įsiuvų, nes tikroji šios tunikos savininkė kiek mažesnių apimčių per krūtinę g.gif , o šiaip jei jau C dydis ir daugiau, tai reiktų

Stora meska, viskas ateis su laiku ir tikrai išmoksi, jei tik kantrybės turi. Aš tai skaičiuoju tuo pačiu principu kaip ir rankomis - prasimezgu pvz ir skaičiuoju kiek akių ir eilių reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kuri mezgat masina uzsakymams, brukstelkit, permesiu diiideli uzsakymuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 19 liepos 2010 - 11:14
Labas rytas smile.gif
ar jūs man galit paaiškint koks principas yra Severinkos ar Severenkos mezgimo? turiu palyginimui Neva 5, bet tada arba Severinkoj trūksta man detalių arba aš tikrai kažko nesuprantu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2010 07 22, 06:52)
Labas rytas smile.gif
ar jūs man galit paaiškint koks principas yra Severinkos ar Severenkos mezgimo? turiu palyginimui Neva 5, bet tada arba Severinkoj trūksta man detalių arba aš tikrai kažko nesuprantu  biggrin.gif  4u.gif

Praktikos mezgime turiu tik su Neva 5 blush2.gif , bet panaršius internete susidariau nuomonę, kad su Severenka mezgasi panašiai, tik siūlas čia uždedamas ranka. Bet gal atsilieps kuri mezgejėlė kuri turi praktikos su Severenka. Sekmės.
http://masterica-kni...shkt/mashkt.htm
Šioje nuorodoje šone yra ir apie Severenką ir apie Nevą aprašyta...Galite palyginti...(Jeigu ''draugaujate'' su rusų kalba wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 22 liepos 2010 - 12:03
QUOTE(vince0405 @ 2010 07 22, 12:55)
Praktikos mezgime turiu tik su Neva 5  blush2.gif , bet panaršius internete susidariau nuomonę, kad su Severenka mezgasi panašiai, tik siūlas čia uždedamas ranka. Bet gal atsilieps kuri mezgejėlė kuri turi praktikos su Severenka. Sekmės.
  http://masterica-kni...shkt/mashkt.htm
  Šioje nuorodoje šone yra ir apie Severenką ir apie Nevą aprašyta...Galite palyginti...(Jeigu ''draugaujate''  su rusų kalba wink.gif )

Ačiū 4u.gif
googlas visagalis man išvers biggrin.gif
bėda tame, kad mano severinkos sudėtyje yra tik karieta ir pats tas pagrindinis daiktas su adatom, o daugiau NIEKO, tai aš ir galvoju ar čia tik tiek turi būt g.gif nes NEVOJ5 tai pilna visokių detalių detalyčių....
Atsakyti
neva5 yra su siulvedziu jis uzdeda siula ant adatu. o severiankoj siula reik uzsideti paciam. ir ji prilaikyti smile.gif taip pat ir neva1 masinoje smile.gif
Atsakyti