Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(lauriuksis @ 2011 08 26, 15:38)
merginos gal galit kuri patarti kaip ta linkeri naudoti Freke man atsiunte  is yotubo kaip jis veikia(aciu jei),bet man jis taip nevaziuoja doh.gif ,kai ta ratuka suku,ka as ne taip darau nelabai suprantu doh.gif ta adata kaip ir ta siula uzkabina ir vel paleidzia nes linkeris nepajuda is vietos g.gif

Gal per daug įtemptas siūlas? Gal mezginys per tankus? Gal nesutepta? Ar bandei tuščią sukt? Nes ten nieko sudėtingo tikrai nėra...
Atsakyti
Merginos man iskilo klausimas nes su anglu visai nedraugauju, cia ta masina pilnos komplektacijos ir tik tiek kainuoja? http://www.ebay.co.u...=item4aae09821e
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 08 27, 11:44)
Merginos man iskilo klausimas nes su anglu visai nedraugauju, cia ta masina pilnos komplektacijos ir tik tiek kainuoja? http://www.ebay.co.u...=item4aae09821e

Komplektacija pilna, bet va ką rašo apačioj:
Hi I am sorry but I can't sell to people from outside the United Kingdom

t.y. parduoda tik pirkėjams D. Britanijoje
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2011 08 27, 15:41)
Komplektacija pilna, bet va ką rašo apačioj:
Hi I am sorry but I can't sell to people from outside the United Kingdom

t.y. parduoda tik pirkėjams D. Britanijoje

Aciu, jei apsispresciau pirkt vistiek prasyciau seses kad nupirktu ji ten gyvena, nu cia tai butu superinis pasiulymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 27 rugpjūčio 2011 - 16:48
cia yra aukcionas ir jau nieks nezino kaip jis baigsis gali baigtis uz 30 svaru gali uz 100 o gali ir uz 150. kaina keiciasi paskutine minute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 08 27, 21:10)
cia yra aukcionas ir jau nieks nezino kaip jis baigsis gali baigtis uz 30 svaru gali uz 100 o gali ir uz 150. kaina keiciasi paskutine minute  mirksiukas.gif

Aisku, dabar jau matos kad kaina paaugo neblogai
Atsakyti
O idomu kiek kainuotu tokia masina realiai LT naudota? Siaip noreciau nusipirkti Neva5 masina naudota. Gal kas norite parduoti? Parasytumete i az. Veiksmo vieta Kaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 08 26, 16:43)
Gal per daug įtemptas siūlas? Gal mezginys per tankus? Gal nesutepta? Ar bandei tuščią sukt? Nes ten nieko sudėtingo tikrai nėra...

tuscias tai gerai sukasi,dar vienas klausimelis ar i ta linkeri reikia siula kur nors iverti g.gif ar tiesiog uzdedi ant begeliu ir suki ta ratuka per mezgini
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 08 28, 09:42)
O idomu kiek kainuotu tokia masina realiai LT naudota? Siaip noreciau nusipirkti Neva5 masina naudota. Gal kas norite parduoti? Parasytumete i az. Veiksmo vieta Kaunas  smile.gif

Lt manau ~ 1000-1200, kodel? zmonems gyventi irgi reikia (perka is aukcionu masinas ir patvarke sutepe LT pardavineja)... nebent rastum kas buvo nusipirkes ir mezge Rusijai Kaliningradui.... bet zmones nekvaili patirineja rinka pries siulydami... nu arba draugu pazystamu tetu giminiu tada vel kita kalba g.gif
Atsakyti
Na aš už saviškį "broliuką" tai beveik 1500 Lt sumokėjau ax.gif Jeigu kam reikia, dar turiu to pardavėjo telefoną, bet berods jis ir temos pradžioj yra :hm
O Nevų 5 tai per skelbimus reiktų paieškot, tik kad nebūtų labai plastmasės išdilusios, nes tada nevienodo tankumo mezginys gausis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriuksis @ 2011 08 30, 14:03)
tuscias tai gerai sukasi,dar vienas klausimelis ar i ta linkeri reikia siula kur nors  iverti g.gif  ar tiesiog uzdedi ant begeliu ir suki ta ratuka per mezgini

Aš galvojau, tu apie Hague Linkerį doh.gif
paprastas linkeris man irgi nepasidavė įvaldymui, nepatarsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 08 28, 09:42)
O idomu kiek kainuotu tokia masina realiai LT naudota? Siaip noreciau nusipirkti Neva5 masina naudota. Gal kas norite parduoti? Parasytumete i az. Veiksmo vieta Kaunas  smile.gif

O Neva 1 nedomina? Įdomu, kiek tokia galėtų kainuoti? Gal kas gali patarti?
Atsakyti