Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Mergaites, kaip atrodo tas "sketis" siulams is giju sukt?
Niu ir man tokio reiketu blush2.gif blush2.gif . tIk nezinau ko ieskoti, nes nezinau kaip atrodo. gal kokiam turguje kur sendaikciais prekiauja butu galima rasti g.gif g.gif g.gif

Gal idesite kas foto, kaip tas daiktas atrodo ax.gif ax.gif
Atsakyti
mergaites, ar toks tas "sketis" siulams vyti? jei toks, tai kaip juo naudotis?

http://www.skelbikas...sas-763189.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 19 liepos 2011 - 11:29
sketis jis tik vadinamas taip smile.gif

va ant greicio ebay radau

http://www.ebay.co.u...=item2eb2fd3bd1

o siaip ps mane senoviskas rusiskas, bet ne toks senoviskas kaip mamkka rode smile.gif
tiesiog 4 metalines kojytes kurios reguliuojasi (ilgumas ju) ir isimontuoja ant stovelio. uzsidedi siulu gija ir patraukus siula sukasi....
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Paprašė manęs pagalbos parduoti mezgimo mašiną-nebenaudoja žmogus, per sunku, rega prasta. Brother 881, su riberiu. Jei kam reikia-parašykit až, o šeip aš apžiūrėjau, atrodo, viskas gerai, viskas vietoj, nenudrožta. Manau, manim pasitikėti šioje vietoje galima biggrin.gif Foto neturiu, bet jei reikia - galiu savaitgalį nutraukt. Kaina 700 jei tik mašina, jei su riberiu - 1200.
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 07 19, 17:39)
Sveikos smile.gif
Paprašė manęs pagalbos parduoti mezgimo mašiną-nebenaudoja žmogus, per sunku, rega prasta. Brother 881, su riberiu. Jei kam reikia-parašykit až, o šeip aš apžiūrėjau, atrodo, viskas gerai, viskas vietoj, nenudrožta. Manau, manim pasitikėti šioje vietoje galima biggrin.gif Foto neturiu, bet jei reikia - galiu savaitgalį nutraukt. Kaina 700 jei tik mašina, jei su riberiu - 1200.

Parašiau az bigsmile.gif
Jei viskas gerai, susiderinu savo finansus ir... wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sendaikčiuose nusipirkau mezgimo mašiną už 5 svarus biggrin.gif Angliška "BOND", gal kokių 1978 metų biggrin.gif Čia yrapamokos šios mašinos. Peržiūrėjau, išstudijavau. Na šiaip ne taip aš ją priverčiau megzti, bet paleidinėja akis kiekvienoj eilėj. Svoris kabo per visą mezginį. Kaip dar būtų galima spręst problemą g.gif
Ir ji turbūt skirta megzt labai storais siūlais, nes bandžiau su pusvilne megzt (rankom mezgiau su jais apie 3 nr virbalais), tai pavyzdukas toks patysęs, akys nemažos unsure.gif Mezgimo tankumas niekur nesireguliuoja. Jei pradėjus nešiot rūbą, turbūt jis laaabai greit ištystų. Turiu Vernito vilnos, tai jau su ja turbūt visai nekaip atrodys verysad.gif O jau apie polnas vasarines sukneles galima tik pasvajoti doh.gif
Šiaip pirma mašina, tai nieko nenusimanau. Pamačiau ir nusipirkau, nes labai svajojau, bet kad gera - brangi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 26, 13:27)
Sveikos  4u.gif

Sendaikčiuose nusipirkau mezgimo mašiną už 5 svarus  biggrin.gif Angliška "BOND", gal kokių 1978  metų  biggrin.gif Čia yrapamokos šios mašinos. Peržiūrėjau, išstudijavau. Na šiaip ne taip aš ją priverčiau megzti, bet paleidinėja akis kiekvienoj eilėj. Svoris kabo per visą mezginį. Kaip dar būtų galima spręst problemą  g.gif
Ir ji turbūt skirta megzt labai storais siūlais, nes bandžiau su pusvilne megzt (rankom mezgiau su jais apie 3 nr virbalais), tai pavyzdukas toks patysęs, akys nemažos  unsure.gif Mezgimo tankumas niekur nesireguliuoja. Jei pradėjus nešiot rūbą, turbūt jis laaabai greit ištystų. Turiu Vernito vilnos, tai jau su ja turbūt visai nekaip atrodys  verysad.gif O jau apie polnas vasarines sukneles galima tik pasvajoti  doh.gif
Šiaip pirma mašina, tai nieko nenusimanau. Pamačiau ir  nusipirkau, nes labai svajojau, bet kad gera - brangi  doh.gif

ši mezgimo mašina atitinka virbalų 4-10numerius, tai ir siūlus turit pasirinkti skirtus tokiais virbalais megzti. Su plonesniais jau nepamegsit
Atsakyti
QUOTE(jo_jo @ 2011 07 27, 08:05)
[/size]

ši mezgimo mašina atitinka virbalų 4-10numerius, tai ir siūlus turit pasirinkti skirtus tokiais virbalais megzti. Su plonesniais jau nepamegsit

Aciu 4u.gif

Bandau is plonesniu, pavyzdukas toks pusetinas, nesigaus, mesiu po velniu as ja doh.gif
Atsakyti
nemeskit, visai gera mašina. Kaip tik gerai storais siūlais megzti, paltams megztukams
Jei jau sugalvotumėt mesti, tai aš priglausčiau smile.gif
Atsakyti
Apie paltukus nepagalvojau, reiks pasiziurinet bigsmile.gif , nes megstu siltus megztus bigsmile.gif

Ir reiks eit per sendaikcius, ieskot plonai mezgancios smile.gif Buvo dar viena, bet kadangi sia jau turejau, tai kitos neziurejau. Truksta maniskei daliu, bet dabar jau po eilute numezga, tiek kad reik rinkti akis doh.gif
Atsakyti
O sakykit is pigesniu masinu, kokia megztu plonais siulais ir kiaurarasti rolleyes.gif Dairaus ebay, bet broliu masinos 700, gal gerokai per daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 27, 16:40)
O sakykit is pigesniu masinu, kokia megztu plonais siulais ir kiaurarasti  rolleyes.gif Dairaus ebay, bet broliu masinos 700, gal gerokai per daug  blush2.gif

Knitmaster, toyota mezga. Tik abejoju, kad labai jau pigiau rasi...Kažkaip užkilusios gerokai kainos...Tu Lietuvoj esi ar kažkur ten?
Nors pvz va šita brother KR 836
ir į LT siunčia, ir kaina normali, ir bidų nėra. Su siuntimu gaunasi apie 500. taigi, reik tik netingėt paieškot - nemanau, kad nerasi, jei šitos kainą ir užkels...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 27 liepos 2011 - 15:44