MB rado vieną priežastį - karietoj kažkoks geležiukas nejudėjo. O aš kitą atradau - tam metaliniam prie karietos prisukamam daikte vienas šepetukas nusišėrė
QUOTE(flamencita @ 2011 04 17, 18:20)
sveikos mezgejeles auksarankes
klausimas:
*ka manot apie brother 891 masinyte?
ir **ka reiskia 24 akiu masinyte
***gal pasikeite kainos nuo to laiko kai tu sau pirkaisi?logiskai tai neturetu but, nes masinytes tai sensta
klausimas:
*ka manot apie brother 891 masinyte?
ir **ka reiskia 24 akiu masinyte
***gal pasikeite kainos nuo to laiko kai tu sau pirkaisi?logiskai tai neturetu but, nes masinytes tai sensta
*normali perfokorteline masina su integruotu iskarpu skaitytuvu.
** 24 adatos t.y. rastas bus kartojamas kas 24 adatas. perfokortos tik tokio plocio
***cia kaip paziuresi mersedesas ir afrikoj mersedesas o brotherius vertina irgi gal kad ju nebegamina ae kainas visteik laiko
Kažin ar Lietuvoj galima kur nors gaut brush wheel, apskritų šepetukų?
QUOTE(flamencita @ 2011 04 17, 18:20)
P.S.Merisier, e-bay kabu jau beveik pusantro menesio, bet tokiu kainyciu kokias man surasei uz 965i ne is tolo nematyt jei pradine ir buna zema paskui kazkas uzkelia iki padebesu
gal pasikeite kainos nuo to laiko kai tu sau pirkaisi?logiskai tai neturetu but, nes masinytes tai sensta
Aš sau pirkausi jau prieš gerus 5 metus man rodos...Kiek pati žiūriu, tai kainos ir Ebay, ir LT pakilo net kelis kartus. O dėl logikos - matai, antikvariniai automobiliai irgi kažkuriuo metu ima brangti - nes jų negamina, nes jie prestižiniai, ekskliuzyviniai, jų pasiūla vis mažesnė O pasiūlai mažėjant kainos auga arba ieškoma tam daiktui pakaitalų
Kainos tikrai nemazos dabar. Nusipirkau sau brother 950, o vyras netyčia nupirko 950i (ta pacia diena darbe aukcione sudalyvavo, tai vakare pasigyrėm abu pirkiniais ), tai dabar teks viena parduoti, nes už abi tai suma ohoho kokia susidarė, plius dar atvežimas iš UK
Visgi jau laukiu savo masinytes 891 jei patiks ir graziai seksis draugaut tada galvosiu apie 965i.o dabar ir tokios uztkes.net neisivaziduoju nuo ko pradet reikes as net nemezgus dorai esu gal galit patart ka daryt sudejus masina is daliu ir dar toks klausimas:ar visi daikteliai mezgasi dalimis ar galima visa kazkaip ir karto numegzt ?o tas dalis jus rankom susiuvat ar kaip atsiprasau jei kam nors mano klausimai kvaili bet as tikru tikriausia naujoke tik turiu laaaabai daug noro ir uzsispyrimo uzkariauti "broliuka"
ka daryti: ogi skaityti manuala, jame viskas labai gerai issaiskinta.
jeigu masinyte su riberiu, tai galima megzti ratu, pvz kojines, aisku galima ir didesnius apvalius mezginius megzti, bet viskas tik lygiuoju rastu bus, na nebent rankytem perkelinesi akis. imantriais rastais teks megzti is daliu ir siuti.
jeigu masinyte su riberiu, tai galima megzti ratu, pvz kojines, aisku galima ir didesnius apvalius mezginius megzti, bet viskas tik lygiuoju rastu bus, na nebent rankytem perkelinesi akis. imantriais rastais teks megzti is daliu ir siuti.
Sveikos visos domina tokia masina
http://www.mezgimoma...s.lt/page10.php
gal kas turite tokia, idomu ar patvari ir kokios galimybes su ja
http://www.mezgimoma...s.lt/page10.php
gal kas turite tokia, idomu ar patvari ir kokios galimybes su ja
QUOTE(flamencita @ 2011 05 11, 15:52)
KU ku
gal nebutinai toks pat modelis turetu buti, kad galetumet pamokint?mezgejeles, kur jus?!
gal nebutinai toks pat modelis turetu buti, kad galetumet pamokint?mezgejeles, kur jus?!
o ko konkrečiai mokyti reiktų?
Mašinos instrukcijų neturite?
šiaip pakankamai yra video internete.
Aš pati tai nesu tiek 'prasikalus', kad kitus mokinti, tiesiog kai prireikia kažką numegzti, imu instrukciją ir aiškinuosi, kaip.
O 'elementoriaus', t.y. kaip mezginį pradėti, detalę išlaidyti ir pan, tai gal ir savarankiškai išmoksite?
QUOTE(flamencita @ 2011 05 08, 17:31)
mergaites help !
gal atsiras kokia auksaranke kuri mane pamokins mezgimo pradmenu (manau uztektu ir poros pamokeliu) su masinyte brother 891 zinoma del atlyginimo susitarsim rasykit i AZ
gal atsiras kokia auksaranke kuri mane pamokins mezgimo pradmenu (manau uztektu ir poros pamokeliu) su masinyte brother 891 zinoma del atlyginimo susitarsim rasykit i AZ
http://www.youtube.c...feature=related
as apakus- dar ir tokiu buna (bet jau laiko ir elektros atzvilgiu ) bet ideja superine
http://www.youtube.c...feature=related