Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Drezulka @ 2011 04 14, 15:11)
Labas, porolonas broliuke turi būti virš adatų ar po jomis? Ir kaip adatos atrodo darbinėj padėtyje?
O siver reed dekeriukai brotheriui tinka? g.gif

Virš virš - jo paskirtis yra prispausti adatas.
Darbinė padėtis - kur raidelė B. Tu instrukciją pažiūrėk - ten viskas yra: ir kaip keisti tą poroloną, ir kaip kokioj pozicijoj adatos atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 04 14, 15:14)
Virš virš - jo paskirtis yra prispausti adatas.
Darbinė padėtis - kur raidelė B. Tu instrukciją pažiūrėk - ten viskas yra: ir kaip keisti tą poroloną, ir kaip kokioj pozicijoj adatos atrodo.

tai gerai įkišau, virš adatų MB liepė palikt smile.gif studijuoju instrukciją, bet angliškai sunkiai, mėginsim. O gal kas turi visų tų karietos mygtukų reikšmes?
Atsakyti
QUOTE(erke @ 2011 04 14, 08:38)
sveikutės,
turiu tokį klausimėlį  ax.gif , gavau laaabai seną mezgimo mašiną (uošviai rado paliktą name kai persikraustė) rankinė, siūlą ranka permesti per adatas reikia,  pradžiai pramokti megzti  thumbup.gif liuks, bet va trūksta įrankių, gal žinot iš kur galima būtų jų įsigyti?

Nežinau ar Nevoms Silverių įrankiai tinka, bet pabandyt gali. Va čia yra dekeriai gali ir netikt, bet svareliai tai man rods tinka bet kokie.
Galiu pasidalint Neva 5 adatom, jei labai reikia ir tiks. rolleyes.gif
Atsakyti
Drezulka: kaip supratau masina jau gavot. meginkit studijuot manualus, jie tikrai labai gerai viska paaiskina.
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2011 04 14, 20:59)
Nežinau ar Nevoms Silverių įrankiai tinka, bet pabandyt gali. Va čia yra dekeriai gali ir netikt, bet svareliai tai man rods tinka bet kokie.
Galiu pasidalint Neva 5 adatom, jei labai reikia ir tiks.  rolleyes.gif

Tai va kad man tų dekeriukų labiausiai ir reikia verysad.gif , bet ačių už nuorodėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erke @ 2011 04 15, 08:20)
Tai va kad man tų dekeriukų labiausiai ir reikia verysad.gif , bet ačių už nuorodėlę  mirksiukas.gif

dekeriuku rasiu nepergyvenk mirksiukas.gif einu fotkint ka turiu smile.gif
Atsakyti
Jautiena notworthy.gif labai labai smile.gif
Gal kas dekeriukų brotheriui turi parduot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drezulka: 15 balandžio 2011 - 08:53
broliukui tinka silver reedo jie ten kaip standartas
va foto
user posted image
ir aprasymas
Fits the Following Brother Knitting Machines

KH588, KH-710,KH830, KH836, KH840, KH860, KH890, KH881,

KH891, KH892, KH864, KH868, KH869, KE100, CK35.

Fits the Following Singer/ Silver-Reed Knitting Machine

SK210, SK218, SK260, SK280, SK360, SK550, SK560,

SK321, SK580, SK600, SK700, SK740, SK840.

Made In Japan

sitie visi 20 zaliuku siuntimas free. arba is lt imkit kur nuoroda anksciau Smilga ikele mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, reiks užsisakyt smile.gif
Help, niekaip nesuprantu - pirmąją eilę man normaliai išmezga ir viskas, mezgimas ir pasibaigia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2011 04 15, 16:01)
Ačiū, reiks užsisakyt smile.gif
Help, niekaip nesuprantu - pirmąją eilę man normaliai išmezga ir viskas, mezgimas ir pasibaigia verysad.gif

Na tada svoriai ir toliau mezgama bigsmile.gif Nors priezasciu tikrai nemazai gali buti. Siulai perploni, siulai per stori. Mazas svoris ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 04 15, 16:07)
Na tada svoriai ir toliau mezgama  bigsmile.gif Nors priezasciu tikrai nemazai gali buti. Siulai perploni, siulai per stori. Mazas svoris ir t.t.

drinks_cheers.gif su mezgimo masinos problemom kaip toj reklamoj:milijonas priezasciu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles auksarankes 4u.gif
klausimas:
ka manot apie brother 891 masinyte?
ir ka reiskia 24 akiu masinyte blush2.gif

P.S.Merisier, e-bay kabu jau beveik pusantro menesio, bet tokiu kainyciu kokias man surasei uz 965i ne is tolo nematyt smile.gif jei pradine ir buna zema paskui kazkas uzkelia iki padebesu doh.gif
gal pasikeite kainos nuo to laiko kai tu sau pirkaisi?logiskai tai neturetu but, nes masinytes tai sensta ax.gif

Atsakyti