Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Drezulka @ 2011 03 30, 12:50)
O parašyta, kad neva 5 doh.gif Gavau labai primityvią Černyvčanką, tai per vakarą su vyru išsiaiškinom mezgimo principą, bet su ja nepatogu megzt, dažnai akys pabėga, siūlus nutraukia, adatos nesireguliuoja, būna tikdarbinėj padėty doh.gif nesusidraugavom schmoll.gif Žinau, kad patiks ir megziu ir nematau didelės bėdos išmokt ax.gif , brother ar silver būtų pasaka, bet kaina man per didelė, už 400 vargu ar rasiu gerą. Perskaičiau, ko gero, visas temas ir nieks labai nevom nesiskundė smile.gif Per ebay pirkt nemoku, nes su anglų silpnai, kai dar nežinai, kas konkrečiai turi būt prie mašinos doh.gif

Atiduociau brother kh800 su riberiu, truksta keliu priedu, pvz svoriuku, nes as ja pirkausi tik del priedu, juos nusirinkau, o kas liko, t.y. praktiskai nenaudota dvipuse masina tai atiduociau, tik beda, kad as airijoj ir uz pasta tektu susimoketi nemazai... bet jeigu zinote, kas uzsiima siuntiniu gabenimu, tai galite organizuotis.
As zinau, kad ja nemegsiu, nes turiu naujesni modeli, o si taip ir liks guleti kur nors palepeje nukista, tai manau geriau butu ja perleisti kokiai mezganciai entuziastei...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 03 30, 19:05)
Atiduociau brother kh800 su riberiu, truksta keliu priedu, pvz svoriuku, nes as ja pirkausi tik del priedu, juos nusirinkau, o kas liko, t.y. praktiskai nenaudota dvipuse masina tai atiduociau, tik beda, kad as airijoj ir uz pasta tektu susimoketi nemazai... bet jeigu zinote, kas uzsiima siuntiniu gabenimu, tai galite organizuotis.
As zinau, kad ja nemegsiu, nes turiu naujesni modeli, o si taip ir liks guleti kur nors palepeje nukista, tai manau geriau butu ja perleisti kokiai mezganciai entuziastei...

Nedrįstu net svajoti apie tai ax.gif
Atsakyti
Seniai esu turėjus mašiną, gal teisingiau būtų aparatą, kuris mezgė tik ripsu..nebepamenu net pavadinimo, bet mokėjusi už naują buvau 33 rublius.Pirkus buvau parduotuvėje.Ten visą laiką reikėjo vieną dalį vis apsukti g.gif Nemokėjau megzti, kažką sulanksčiau blush2.gif , o , kai Nevą nusipirkau, tą ripsinę išmečiau blush2.gif O dabar norėčiau tokią turėti ax.gif , bet tokių turbūt jau nebėra niekur g.gif

O Jautienos variantas sudomino ir mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2011 03 30, 22:16)
Seniai esu turėjus mašiną, gal teisingiau būtų aparatą, kuris mezgė tik ripsu..nebepamenu net pavadinimo, bet mokėjusi už naują buvau 33 rublius.Pirkus buvau parduotuvėje.Ten visą laiką reikėjo vieną dalį vis apsukti g.gif Nemokėjau megzti, kažką sulanksčiau blush2.gif , o , kai Nevą nusipirkau, tą ripsinę išmečiau blush2.gif O dabar norėčiau tokią turėti ax.gif , bet tokių turbūt jau nebėra niekur g.gif

gal ukrainka? kazkokia tokia zinau vyro teta turi.... dvipuse mezgimo masina bet be vykruntasu jokiu g.gif
Atsakyti
Noriu jusu konsultacijos, as vis mastau pirkti mezgimo masina. Kaip galvojat ar dopleta butu neblogas variantas, ar adatu ir kokiu priedu rasiu? Ar kuri gal mezgat su ja? cia mokinimuisi megzti
Atsakyti
sveikutės,
turiu tokį klausimėlį ax.gif , gavau laaabai seną mezgimo mašiną (uošviai rado paliktą name kai persikraustė) rankinė, siūlą ranka permesti per adatas reikia, pradžiai pramokti megzti thumbup.gif liuks, bet va trūksta įrankių, gal žinot iš kur galima būtų jų įsigyti?
Atsakyti
realiai niekur... turbut turit neva1 g.gif o kokiu irankiu truksta?
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 04 14, 13:13)
realiai niekur... turbut turit neva1  g.gif o kokiu irankiu truksta?

ištikro ją sudaro tik pati mašina ir karieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erke @ 2011 04 14, 09:38)
sveikutės,
turiu tokį klausimėlį  ax.gif , gavau laaabai seną mezgimo mašiną (uošviai rado paliktą name kai persikraustė) rankinė, siūlą ranka permesti per adatas reikia,  pradžiai pramokti megzti  thumbup.gif liuks, bet va trūksta įrankių, gal žinot iš kur galima būtų jų įsigyti?

Tai gal Ebay pasidairyk g.gif Jei kokių dekeriukų, tai manau, rasi g.gif Arba įdėk kokiam skelbiu.lt-gal atsiras,kas parduoda. Arba paskambink tiem, kas mašinom prekiauja-irgi gal turi.
Atsakyti
jei tik dekeriukai tai gal ir galeciau pasidalint. nes turiu ir severiute ir neva jie ten panasus... nes pvz netinka nevos 5 adatu dekeris brotheriui... kazkoks platesnis ir psio verysad.gif atrinksiu ka turiu susidubliavusius pasizesi ar reik mirksiukas.gif su neva visteik beveik nebemezgu jei ko reik tai severiute i trasa eina o siaip broliuks simuks dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 04 14, 14:45)
jei tik dekeriukai tai gal ir galeciau pasidalint. nes turiu ir severiute ir neva jie ten panasus... nes pvz netinka nevos 5 adatu dekeris brotheriui... kazkoks platesnis ir psio verysad.gif atrinksiu ka turiu susidubliavusius  pasizesi ar reik mirksiukas.gif su neva visteik beveik nebemezgu jei ko reik tai severiute i trasa eina o siaip broliuks simuks dirba smile.gif

būtų labai faina 4u.gif. Skolinga tikrai neliksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erke: 14 balandžio 2011 - 13:59
Labas, porolonas broliuke turi būti virš adatų ar po jomis? Ir kaip adatos atrodo darbinėj padėtyje?
O siver reed dekeriukai brotheriui tinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drezulka: 14 balandžio 2011 - 14:12