Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Na 500 Lt tai jau tikrai per daug schmoll.gif , už 80 Lt reik jau žiūrėt koks stovis. Šiaip dar yra pas kai kuriuos ir naujų užsilikusių, bet daugumoj tai naudotos, tad reiktų prieš perkant bent pamatyt g.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą smile.gif Man tas 80lt taip ir subalamutijo ax.gif per mažai pasirodė, kaži ar galima pasitikėt tuo parašymu - mažai naudota, gero stovio, nauja? Visgi geriau pasižiūrėt?
Atradau Neva 5 ir už 650Lt blink.gif
Ką reiškia dvipusė? Ir su kuria daugiau galimybių - Neva 5 ar Dopleta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drezulka: 29 kovo 2011 - 23:02
Na jei neina "gyvai" pamatyt, tai bent nuotraukos būtų gerai, ypač iš priekio, kur būtų matyt ar labai padilusios tos vietos, kur karieta "važinėjas" g.gif

Dvipusė, tai reiškia, kad yra antra adatinė ir bus galima megzt gerom/blogom akim, pvz atnarus stulpeliais 2x2 ir pan.

Apie Dopletą nieko negaliu pasakyt, nes nesu mezgus su ja schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
kaži ar čia galima ką įžiūrėt? g.gif čia už 80lt.
Atsakyti
Pagal mane čia NEVA 1 ar 2 , o ne 5 , jei norit pramokt megzt ir įsitikint ar patiks galit už tą kainą pirkt, o jei turit laisvų pinigėlių ir tikrai manot, kad išmoksit ir megsit, tai tada ieškokitės gal brotherio ar silverio.
Atsakyti
O parašyta, kad neva 5 doh.gif Gavau labai primityvią Černyvčanką, tai per vakarą su vyru išsiaiškinom mezgimo principą, bet su ja nepatogu megzt, dažnai akys pabėga, siūlus nutraukia, adatos nesireguliuoja, būna tikdarbinėj padėty doh.gif nesusidraugavom schmoll.gif Žinau, kad patiks ir megziu ir nematau didelės bėdos išmokt ax.gif , brother ar silver būtų pasaka, bet kaina man per didelė, už 400 vargu ar rasiu gerą. Perskaičiau, ko gero, visas temas ir nieks labai nevom nesiskundė smile.gif Per ebay pirkt nemoku, nes su anglų silpnai, kai dar nežinai, kas konkrečiai turi būt prie mašinos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drezulka: 30 kovo 2011 - 13:51
QUOTE(Drezulka @ 2011 03 29, 23:23)
Kiek gali kainuot Neva 5? Vienur mačiau prašo 500lt, kitur tik 80lt g.gif

Aš kai ieškojau Neva-5, tai kainos buvo nuo 200 iki 400. Variau apžiūrėti mašinas. Naujos nei vienos nemačiau-jas greit nuperka. biggrin.gif Visos buvo naudotos. Visas reikia tikrinti, nes... tokia istorija doh.gif . Telefonu sakė - naudota labai mažai. Gerai galvoju - todėl ir kaina 300Lt, bet jau telefonu nusiderėjau iki 250Lt. Atvariau pas ją. Pirmas įspūdis: siaubas. Na daug metukų mašinai - plastikas vos ne rūdžių spalvos. O metalinės dalys??? blink.gif KUR ji ją saugojo??? Garaže, balkone kur drėgna? Išvada - saugota netinkamai. Sako viena adata stringa, bet ją gali pakeisti, nes yra komplekte atsarginių. Na taip, galima ir pakeisti. Klausiu, tai kuri ta adata? Parodė. Adatinės viduryje. g.gif galvoju. Gerai žiūrim toliau. Ar visi priedai. Jo, jo visi. O gal ne? Aišku, kai ko nerado. Toliau įdomiau. Galvoju, kaip ji tą adatą atgal sukiš? Na mano fantazija ne tokia lotuliukas.gif . Moteris ima didelį riebalais ištepliotą su maisto likučiais peilį pakiša po tą adatą (tuo metu peilis remiasi į kitas adatas) ir peilio pagalba įstato adatą į vietą. Po tokių operacijų kitos adatos išsikreipė. O ji ir klausia manęs tai ar imsit mašiną (aš jums priedo duosiu dar ir specialią knygutę su raštais - mūsų giminė iš tos knygos tiek daiktų numezgė, kad namus pasistatė anais laikais...). Autas. Po to, kai pamačiau kaip ji peilu doroja mašiną, kai išgirdau kiek kas numezgė... Tik atsisveikinau ir palinkėjau sėkmės ieškant pirkėjo.
O mašiną nusipirkau. Forumo merginos patarė neimti Neva, bet pirkti ką nors rimtesnio. Tai turiu Brother KH881+KR830+KA8310 ir laukiu dar vieno priedo iš ebay.
4u.gif Va taip būna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheBest: 30 kovo 2011 - 14:43
QUOTE(TheBest @ 2011 03 30, 14:42)
O mašiną nusipirkau. Forumo merginos patarė neimti Neva, bet pirkti ką nors rimtesnio. Tai turiu Brother KH881+KR830+KA8310 ir laukiu dar vieno priedo iš ebay. 4u.gif Va taip būna
moralą supratau ax.gif "mažai naudota" skirtingai visi supranta doh.gif o kiek, jei ne paslaptis, mašinytė jūsų kainavo, iir kaip nebijot nusipirkt per tą ebay, nes apžiūrėt nier kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2011 03 30, 15:51)
moralą supratau ax.gif "mažai naudota" skirtingai visi supranta doh.gif o kiek, jei ne paslaptis, mašinytė jūsų kainavo, iir kaip nebijot nusipirkt per tą ebay, nes apžiūrėt nier kaip g.gif

Nedarysiu reklamos - parašysiu jums į az ir papasakosiu
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2011 03 30, 15:54)
Nedarysiu reklamos - parašysiu jums į az ir papasakosiu

Man irgi labai įdomu ax.gif Gal ir man į až, arba viešai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2011 03 30, 13:02)

Čia tikrai ne Neva-5. Neva 5 karieta su 4 "jungikliais" (ričiagais) o šitoje nė vieno nematau. Be to nuotraukoje ten ne visa karieta, nes nėra tos dalies kur siūlas užveriamas. Pagal tai kaip atrodo skaitliukas, tai turėtų būti į jį dar įstatomos tokios kaip šakės, ant kurių tvirtinasi siūlo laikikliai, kad nereikėtų siūlo ranka laikyti (o Neva 5 būtent taip ir turi būti), todėl manau trūksta kai kurių detalių. Ir jei čia viskas, kas matosi nuotraukoje ir daugiau nieko nėra, tai šita mašina tikrai nieko nemegs, jau vien dėl to kad karieta jos ne visa. Be to trūksta ir "pagalbinių prietaisų" tokių kaip šukos mezginio įtempimui, dekeriai ir t. t.
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2011 03 30, 13:02)

Aš turiu NEVA1.Tai mano mašina atrodo lyg ir tokia pati, bet karieta netokia g.gif It prisukimai tokie patys g.gif
Atsakyti