pagaliau sulaukem antrosios suknele na tiesiog puiku tik nezinau vis ziurejau ziurejau pirmoji ir sita is tikro tuo paciu panasios bet ir tuo paciu labai skirtingos. pvz pirmosios apacios apnerimai man labai grazus. o sitos rankoves . o man vyras kabineta daro tai negaliu megzti nes visas kambarys uzverstas tai ziuriu ir pavydziu.
Super
labai grazios tasytes
detales:
naturoj zymiai grazesne nuotraukos neatspindi to grozio ir spalvu
kur mezgejeles dinge? ar pasirodau su "tinginio" bliuskele.neriau nes buvo idomu tas gelytes sujungineti,o kai liko lygiai nerti,tai aptingejau,2 metus spintos pragulejo,tai su masina lygiai primezgiau ir taip vat gavosi
ir suknyte linine jau i pabaiga
ir suknyte linine jau i pabaiga
[quote=Olaiva,2010 07 07, 15:07]
Super. labai gaivi spalvytė.
Super. labai gaivi spalvytė.
ir mano vasaros darbeliai
[img]http://images19.fotki.com/v207/photos/9/1603789/8252085/SarafanasGel-vi.jpg[\img]
Papildyta:
[img]http://images19.fotki.com/v207/photos/9/1603789/8252085/SarafanasGel-vi.jpg[\img]
Papildyta:
[quote=mezgejyte,2010 07 08, 10:17]
Super . Gražiai papuoštos damutės
Super . Gražiai papuoštos damutės
pirmoji man pati graziausiai suknele,tik aplink kakla ir rankoves tokiai suknytei gal graziau apnerta butu? nes labai tokia stora apdaila atrodo...bet cia gal tik man
mano detales suknytes,kurios ideja ilgai "gimdziau".bendras vaizdas bus veliau
mano detales suknytes,kurios ideja ilgai "gimdziau".bendras vaizdas bus veliau
olaiva, na turi tikrai auksines rankas ir neribota fantazija... nuostabu...o jau tas rugiageliu melynumas...
QUOTE(pra @ 2010 07 09, 14:41)
olaiva, na turi tikrai auksines rankas ir neribota fantazija... nuostabu...o jau tas rugiageliu melynumas...
dekui
megstu kazka kitokio megzti sau ir kitiems.ir pats kurybinis procesas mane dziugina
Be galo gražūs visų darbeliai, labai tvarkingi ir išbaigti .
Olaiva, o tu mezgi be riberio? Tavo nuotrakos labai gražios
Olaiva, o tu mezgi be riberio? Tavo nuotrakos labai gražios