Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

tik nesijuokit merginos uz klausyma, bet kaip ant knitmasterio reikia akis uzdeti? Turiu pati Brotheriuka, ir pagal ta pacia sistema man neuzsideda kazkodel, o instrukcijos neturiu...padekite prasau...
Atsakyti
o kaip uzdedinejat? as ant broliuko tai kas antra adata i darbine padeti. pravaziuoju su karieta ir kabinu sukas tada antroj eilej visos adatos jau darbinej padetyje. ir viskas akys uzsidejo. negrazios bet mezgu toliau o veliau arba apneriu krasteli arba uzlenkiu

o sitam video tai apsuka kiekviena adatabet masina be siulvedzio. o su siulvedziu turetu kaip ir visoms uzsideti g.gif
http://www.youtube.c...h?v=wPI1En50ZqM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 13 kovo 2011 - 18:50
QUOTE(Frekė @ 2011 03 13, 18:48)
o kaip uzdedinejat? as ant broliuko tai kas antra adata i darbine padeti. pravaziuoju su karieta ir kabinu sukas tada antroj eilej visos adatos jau darbinej padetyje. ir viskas akys uzsidejo. negrazios bet mezgu toliau o veliau arba apneriu krasteli arba uzlenkiu

o sitam video tai apsuka kiekviena adatabet masina be siulvedzio. o su siulvedziu turetu kaip ir visoms uzsideti g.gif
http://www.youtube.c...h?v=wPI1En50ZqM

butent taip ir darau, bet kaip antra eile einu uzkabinus sukytes, jis akis meta, tai lieka gal tik kas 4 ar 5 akis ant adatos....
Atsakyti
Skaitau jusu pasnekesius jau kuri diena.Saunuoles jus darbstuoles wub.gif wub.gif wub.gif negaliu atsigrozeti tuo, ka darot.Pasiryzau istoti i mezgeju gretas biggrin.gif renkuos masiniuka ir turbut apsistosiu ties brazeriu 965i.Gal galit patart kiek per e-bay jo kaina normali butu.na uz kiek aspimoka pirkt smile.gif su riberiu ir be riberio pvz.na tik su viena adatine, tik riberis, ir abu kartu.beje ko dar butinai reiktu komplektacijoj (be manualo).labai aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2011 03 23, 15:57)
Skaitau jusu pasnekesius jau kuri diena.Saunuoles jus darbstuoles wub.gif  wub.gif  wub.gif negaliu atsigrozeti tuo, ka darot.Pasiryzau istoti i mezgeju gretas biggrin.gif renkuos masiniuka ir turbut apsistosiu ties brazeriu 965i.Gal galit patart kiek per e-bay jo kaina normali butu.na uz kiek aspimoka pirkt smile.gif su riberiu ir be riberio pvz.na tik su viena adatine, tik riberis, ir abu kartu.beje ko dar butinai reiktu komplektacijoj (be manualo).labai aciu kas atsakys 4u.gif

Mano mašinukas blush2.gif
Nugis maniškę elektra kai pakratė, tai kiauraraščiai nebeveikia...Nebeatstatomai jaučiu, bent ant lietuvėlės niekas nedaro to...taigis, iš karto siūlau UPS'u apsirūpinti.
Dėl kainos - kad nenusakomos jos... Sakyčiau, kad iki 400 svarų vien už mašiną - daugiau nevera, nes Lietuvoj už 2000-2500 manau rastum, apčiupinėtum ir neapkultų siunčiant niekas. Už riberų - na iki 100 maximum, nes vėlgi už kokius 600 yra čia. Ko čia dar reikia... Gali nusipirkti iškarpų skaitytuvą arba kompiuterinę programą Design A Knit, prie jos ir interaktyvaus mezgimo laidas būna. Dar yra toks dalykas kaip variklis, bet kainos kosminės jų. Dar adatų perkelėjas daiktas bent man naudingas - kai mezgi stulpeliu ir nori perkelt adatas nuo riberio ant pirmos adatinės. Jis nebrangus turėtų būt. Žodžiu, yra daug visokių pričindalų, pradžioj nusipirk adatines, tada jau eigoj pamatysi, ko trūksta. Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 03 23, 16:04)
Mano mašinukas blush2.gif
Nugis maniškę elektra kai pakratė, tai kiauraraščiai nebeveikia...Nebeatstatomai jaučiu, bent ant lietuvėlės niekas nedaro to...taigis, iš karto siūlau UPS'u apsirūpinti.
Dėl kainos - kad nenusakomos jos... Sakyčiau, kad iki 400 svarų vien už mašiną - daugiau nevera, nes Lietuvoj už 2000-2500 manau rastum, apčiupinėtum ir neapkultų siunčiant niekas. Už riberų - na iki 100 maximum, nes vėlgi už kokius 600 yra čia. Ko čia dar reikia... Gali nusipirkti iškarpų skaitytuvą arba kompiuterinę programą Design A Knit, prie jos ir interaktyvaus mezgimo laidas būna. Dar yra toks dalykas kaip variklis, bet kainos kosminės jų. Dar adatų perkelėjas daiktas bent man naudingas - kai mezgi stulpeliu ir nori perkelt adatas nuo riberio ant pirmos adatinės. Jis nebrangus turėtų būt. Žodžiu, yra daug visokių pričindalų, pradžioj nusipirk adatines, tada jau eigoj pamatysi, ko trūksta. Sekmės 4u.gif

aciu!!!!! 4u.gif
o tos programos nera internete?aha laidas reikalingas...radau masinka uz 350euru.sako nenaudota net.sakau gal jamt smile.gif o tas adatu perkelejas atskirai buna pirkt?
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2011 03 23, 16:34)
aciu!!!!! 4u.gif
o tos programos nera internete?aha laidas reikalingas...radau masinka uz 350euru.sako nenaudota net.sakau gal jamt smile.gif o tas adatu perkelejas atskirai buna pirkt?

Tikrai imk jei už tokią kainą. Aišku, jei ten aukcionas, tai gali dar pakilti. Ir aišku išsiaiškink, kad siųstų būtinai su draudimu-bent jau nieko neprarasi 4u.gif
O tas perkėlėjas būna, vadinasi transfer carriage 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 03 12, 21:03)
Nera uz ka, kad tik padetu  mirksiukas.gif  Bet as gi buvau prasiusi tik kokio skanestuko  blush2.gif  Nereikejo pinigeliu  4u.gif

Sveikute,
kaip tau sekasi susidraugaut su savo masiniuku ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 03 23, 16:36)
Tikrai imk jei už tokią kainą. Aišku, jei ten aukcionas, tai gali dar pakilti. Ir aišku išsiaiškink, kad siųstų būtinai su draudimu-bent jau nieko neprarasi 4u.gif
O tas perkėlėjas būna, vadinasi transfer carriage 4u.gif

siust man sius is tos salies pusesere.del draudimo aciu- nepagalvojau blush2.gif
o i komplekta sitos masinkos ieina kas nors ar viska atskirai supirkt galiu,dar nelabai supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2011 03 23, 16:42)
siust man sius is tos salies pusesere.del draudimo aciu- nepagalvojau blush2.gif
o i komplekta sitos masinkos ieina kas nors ar viska atskirai supirkt galiu,dar nelabai supratau blush2.gif

Na tu čia tik pati gali pažiūrėti, kas skelbime įrašyta biggrin.gif
Daiktas mašina nėra naujas, ne iš gamyklos perki juk, taigi, neturėk iliuzijų, kad pagal katalogą viskas bus. Nors ramybės dėlei pasakysiu, kad dažniausiai perkant Ebay gausi daugiau, nei priklauso. Standartiškai į mašinos komplektą įeina karietos, dekeriukai, žodžiu, tai, kas būtina norint pradėti megzti. Tu pažiūrėk, temos pradžioj į nuoroda, kur sudėti Brotherio manualai-man rodos, ir šios mašinos yra. Paskaityk, galėsi bent maždaug orientuotis, ko tikėtis smile.gif
Atsakyti
sveiki. radau naujam bute kur atsikraustem mezgimo masinas dvejas.. ir nieko as ten nesusigaudau, ar ten daliu truksta ar kas ten ieskojau onternete bent video, bet kad pavadinimu nerandu
ant vienos uzrasyta kazkas BD 18266 si tai labai didele, kitos Heba I (rusiskai sita ) Tai kiek suprantu si NEVA 1 gal video. lyg dalys sios visos... o kazi kojines galima su sia megzti ??? ar reikes siule daryti

ta didele panasi i se tik nera tu baltu su rankenoms kur per siula pervaziuoja...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 24 kovo 2011 - 12:37
Labas, gavau seną mezgimo mašiną Cernyvij Caika ar Černičianka. Gal kas žinot apie tokią, kaip ja naudotis?
Atsakyti