Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Radau KR - 838 instrukciją rusų kalba - gal kam pravers g.gif

Riberio KR - 838 instrukcija smile.gif

Dar turiu vieną prašymą - pasiūlymą - gal pas kurią yra atliekamų perfokortų, tai gal galėtų parduoti ar į ką nors mainyti g.gif
Va pas mane buvo tokios dvi, tai tikrai galėčiau pasimainyti į pvz. snaigių ar kokią kitą perfokortą g.gif ax.gif blush2.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turite nenaudojamą mezgimo mašiną NEVA-5. Pirkčiau. Miestas Vilnius. Už mažai naudotą mokėčiau iki 300Lt.
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2011 03 06, 17:46)
Sveikos,
Gal kas turite nenaudojamą mezgimo mašiną NEVA-5. Pirkčiau. Miestas Vilnius. Už mažai naudotą mokėčiau iki 300Lt.

Arba galite siūlyti kitus variantus. Domina Brotheriai arba Passap.
Atsakyti
Štai dar vienas mano darbelis
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 03 10, 12:50)
Štai dar vienas mano darbelis

nu labai grazus rastai! o kokia masinyte megzta?
Atsakyti
kokios grazios spalvos wub.gif ir modeliukas idomus thumbup.gif
Atsakyti
Megzta su "silver mod280"
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 03 06, 20:01)
As kazka panasaus radau prie riberio dezeje, jei tiks, galiu atiduoti, nes mano ne perfokortine  ax.gif

Ačiū, Gusha 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TheBest @ 2011 03 07, 09:02)
Arba galite siūlyti kitus variantus. Domina Brotheriai arba Passap.

Paieškok per skelbimus, pvz. www.skelbiu.lt arba skambink Vilniuj 862608273 , tas vyrukas prekiauja mezgimo mašinomis, aš ten savo brotherį pirkau neperseniausiai, gal turės dar ką nors pasiūlyt g.gif
Atsakyti
4u.gif mergytes,gal kuri turite tusciu perfokortu parduoti? blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 03 11, 11:50)
Ačiū, Gusha  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nera uz ka, kad tik padetu mirksiukas.gif Bet as gi buvau prasiusi tik kokio skanestuko blush2.gif Nereikejo pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
Gusha, pinigėliai labai greit gali pavirst mėgiamu skanėstu mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tikli, pamėgink paskambint tam vyrukui, kur anksčiau telefoną turiu parašius - kartais jis turi. O jei naudojies ebay paslaugomis, tai ten gali rast jų bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2011 03 10, 19:46)
Megzta su "silver mod280"

Zuzana, o tavo mašiniukas kurios klasės skaitosi ir kokio storumo siūlais tu mezgi g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
jau kazkada issiaikinom kad zuzana mezga su silver reed sk280 5-klases masina kaip ir visos kitos.
Atsakyti