Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Gusha @ 2011 01 14, 15:51)
Vat ir pirk naujesni modeli... Vat idomu, kaip cia yra su tais Mylar sheet  g.gif  Nes jeigu tikrai taip, tai tada geriau kokia perfokortine imti ir viskas, bet vilioja vistiek naujienos labiau  doh.gif

paskaicius foruma suabejojau tuo ka esu ishskaiciusi anksciau forume, nes dar neesu bandziusi naudoti mylar sheet, nes man pilnai uztekdavo uzprogramuotu rastu, tai katik paskaiciau 950i instrukcija mezgimo masinos ...pasirodo tave suklaidinau blush2.gif atsiprasau 4u.gif
mylar sheets is tikruju yra nuskanuojami, t.y. nupiesi su spec tusinuku ka nori matyti ant mezginio, tada ikisi korta i mezgimo masina, o tada gali programuoti kaip jau uzprogramuotais rastais, gali ishsaugoti atmintyje ir kaitaliot kaip tik nori .t.y. didinti, mazinti, keisti pozicijas, gali padaryti kad tas piesinis kartotusi per visa ilgi na ir pan, tai jei elektronika pareitu neveiktu ir mylar sheetai.
iseina taip kad vienintele turinti dviguba funkcija, ir sugedus elektronikai veiktu mechanine masinos dalis t..y. perfokortos, o tokia funkcija turi tik viena mezgimo masina t.y. brother kh- 900, jos trukumas yra tik tai kad uzprogramuota tik 50 elektroniniu rastu tai jeigu nori ju daugiau tai turi nusipirkti prieda ppd, o jau tada gali prisikurti tu rastu tiek kiek noresi ir jei neklystu isisaugoti mezgimo masinos atmintyje
Merginos jei kas nors galit kazka pridet arba zinot daugiau prasau pakomentuokit, o tai pradejau abejot savo ziniomis ax.gif
gal kas is forumo merginnu turi tokia masina????, butu idomu suzinoti nuomone paremta praktika o ne teorija
Atsakyti
Na tai belieka turbut imti patinkancia ir tiketis, kad bus gera bei is karto statyti UPS, del viso pikto arba dar turiu toki prailgintoja, kuris tipo reguliuoja srove, bet jo patikimumu nesu tikra g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Bandziau susidraugaut su masinyte savo.Pas mane empisal 305. Gal zinote kieno atitikmuo galetu but, kad galeciau paziuret kaip pradet reikia unsure.gif
Pradzioje kaip ir viskas tvarkoj, padarau pirma eile, o pagal mano instrukcija reikia deti siula ir toliau megzti kokias 4 eiles.Po to tas siulas turi graziai issitraukt ir megztis toliau... Nu kiek bandau traukti tai niekaip doh.gif
Jau netgi siula perplesiau pusiau... Youtubej, ten toks spec laikiklis yra pirmai eilej prilaikyt. Gal butu galima ir cia toky pritaikyt g.gif ?
Ar isvis as cia aiskiai pasakiau cool.gif mastau.gif
O dar masinka reikia sutept tai taip ir sustojo mokyasis.
Dekui jei kuri atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 14, 16:51)
Vat ir pirk naujesni modeli... Vat idomu, kaip cia yra su tais Mylar sheet  g.gif  Nes jeigu tikrai taip, tai tada geriau kokia perfokortine imti ir viskas, bet vilioja vistiek naujienos labiau  doh.gif

Užjaučiu dėl abejonių, kaip čia neapsirikti ir nuspirkti pačią pačiausią, nes pati praėjau šį kelią. Nusipirkau maždaug prieš metus gerokai padėvėtą, pageltusią Brother 950i. Nes tokia buvo pigiausia tuo metu. Tada buvo sakančių, kad Mylar sheet - mašinos trūkumas , nes labai brangios ir bla, bla, bla. Šiandien po ilgų palaužymų, kol išmokau, mano mašinytė vis dar veikia kaip bitė, o mylar aš tiesiog dievinu, nes galiu nusipiešti bet kokį raštą, koks tik ant seilės užplaukė ir čia pat įkelti. Nereikia darbuotis su skylamušiu. Aišku, elektronika gali išeiti, lygiai taip, kaip ir viskas gali gyvenime sugesti. Nepeikiu kitų mašinų, jos turi kitų privalumų. Aš manau, kad ta mašina, kurią įsigysi ir bus pati geriausia, nes ją reiks ir prisipratinti, ir susidraugauti. O savo draugų nepeikiame biggrin.gif Supermašinos nėra. Sėkmės renkantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuve @ 2011 01 18, 16:49)
Užjaučiu dėl abejonių, kaip čia neapsirikti ir nuspirkti pačią pačiausią, nes pati praėjau šį kelią. Nusipirkau maždaug prieš metus gerokai padėvėtą, pageltusią Brother 950i. Nes tokia buvo pigiausia tuo metu. Tada buvo sakančių, kad Mylar sheet - mašinos trūkumas , nes labai brangios ir bla, bla, bla. Šiandien po ilgų palaužymų, kol išmokau, mano mašinytė vis dar veikia kaip bitė, o mylar aš tiesiog dievinu, nes galiu nusipiešti bet kokį raštą, koks tik ant seilės užplaukė ir čia pat įkelti. Nereikia darbuotis su skylamušiu. Aišku, elektronika gali išeiti, lygiai taip, kaip ir viskas gali gyvenime sugesti. Nepeikiu kitų mašinų, jos turi kitų privalumų. Aš manau, kad ta mašina, kurią įsigysi ir bus pati geriausia, nes ją reiks ir prisipratinti, ir susidraugauti. O savo draugų nepeikiame  biggrin.gif Supermašinos nėra. Sėkmės renkantis   4u.gif

Aciu, lietuve, uz pasidalinima patirtimi 4u.gif Labai malonu. Dabar galvoju apie 965, bet ji be Mylar arba apie 950i doh.gif Reiktu jau to PPD 110 masinukei 965. Na zodziu, vis dar renkuosi ir duoduosi. Jauciu kai paes mane tas reikalas, paimsiu bet kuria ir psio thumbup.gif

O is kur gaunate Mylar sheet'u?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 18 sausio 2011 - 18:13
Na pagaliau ir mano masinukas pajudes link Ltu thumbup.gif Jau greit jungsiuos prie mezgejeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 24, 22:29)
Na pagaliau ir mano masinukas pajudes link Ltu  thumbup.gif  Jau greit jungsiuos prie mezgejeliu  bigsmile.gif

tai kokia uzsisakiai uz kiek ir kokia komplektacija> biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sicillija @ 2011 01 24, 22:22)
tai kokia uzsisakiai uz kiek ir kokia komplektacija> biggrin.gif

Paemiau 950i su riberiu 850 ir spalvu keitikliu. Gavosi 2300 lt su siuntimu. Dar duoda 2 men. garantija, del viso pikto ax.gif Sake ides dar 4 Mylar sheetus bigsmile.gif
Atsakyti
Gusha, o kam tau PPD?
Negalvojai apie kabelį prie kompo? Aš jau senokai varvinu seilę į jį. Sakau, gal kas iš mūsų mezgančių tokiį jau turi bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2011 01 27, 21:48)
Gusha, o kam tau PPD?
Negalvojai apie kabelį prie kompo? Aš jau senokai varvinu seilę į jį. Sakau, gal kas iš mūsų mezgančių tokiį jau turi  bigsmile.gif .

Kol kas tai nepirksiu to PPD, tik siaip galvojau, kokie variantai, bet kadangi turesiu Myral Sheetu ir ta piestuka, tai kol kas manau uzteks. Del kabelio, tai maciau Youtube, kaip naudojo, bet kazi is kur gauti toki? Ten mergina kaip supratau pati pasidare bigsmile.gif

Va koks klausimelis, kaip jus, kurios is UK pirkote, laido sakute pakeitete? Nes ten turbut bus netinkama musiskems rozetems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 27, 22:01)
Kol kas tai nepirksiu to PPD, tik siaip galvojau, kokie variantai, bet kadangi turesiu Myral Sheetu ir ta piestuka, tai kol kas manau uzteks. Del kabelio, tai maciau Youtube, kaip naudojo, bet kazi is kur gauti toki? Ten mergina kaip supratau pati pasidare  bigsmile.gif

Va koks klausimelis, kaip jus, kurios is UK pirkote, laido sakute pakeitete? Nes ten turbut bus netinkama musiskems rozetems  g.gif

perejimas buna i rozete,apie pora litu kainuoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 27, 22:07)
perejimas buna i rozete,apie pora litu kainuoja wink.gif

Oj, kaip gerai, galvojau, kad reiks ieskoti arba vyrui vargti suo tuo galu doh.gif
Atsakyti