Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Gusha @ 2011 01 10, 13:30)
Sveikutes mezgejeles,

As jau seniai noriu masinukes kokios, bet vis nesiryzau, bijojau, kad gal nenaudosiu, bet vis negaliu keliu rubeliu rasti tokiu kokiu noriu, tad galvoju, kad vistik praverstu prie ukio ir vaikams kiek visko galima primegzti... Tik va kaip ir daugeliui beda, kokia masina issirinkti 

Perskaiciau ne viena tema, bet vistiek nelabai gaudausi, nes teko kazkada pamegzti tik su senuke Neva... O cia dar riberiai kazkokie ir pan... Beje, labai aciu, kad prirodete ieskoti ebay, tik beda, kad su juo as irgi nedraugauju, ir baisoka brangia preke pirkti, na bet gal kaip nors.

Taigi, radau tokius variantus, gal kas gales apibudinti tu masinu galimybes ir skirtumus? Kuria patartumete rinktis?

1. Brother Electronic Knitting Machine 950i arba 940 & Ribber 850
2. Brother KH836 Knitting Machine with KR 850 Ribber
Aciukas  4u.gif

Na jau kaip ir issiaiskinau daug maz skirtumus, tad belieka laukti geru pasiulymu. O sakykite, jei ebay kaina sios BROTHER ELECTRONIC KNITTING MACHINE KH 940 su riberiu 800 svaru, tai cia jau daug? Nezinau i kokia kaina orientuotis doh.gif Gal kas galite patarti apytikslius remus, kiek mazdaug yra gerai elektronine su riberiu perkant ir 800 serijos prefokorteline su riberiu perkant 4u.gif ?
Atsakyti
Gusha, labai sunku patarti del kainos. reiketu tau bent kokia savaite "pakabeti" ebejuj pamatyti kokios buna pradines kainos, kiek jos uzauga bidinant - kartais gana zenkliai uzauga. Ir pradines kainos nu ziauriai skiriasi, todel velgi labai sunku patart kas apsimoka kas ne. dar ir nuo kantrybes priklauso - kiek gali laukti tos tinkamos kainos, man reikejo cia ir dabar, as net nesigilinau ypatingai biggrin.gif Dar atkreipk demesi i siuntimo kaina. Jei neturi galimybiu atsiimti masinos tiesiog UK, kaina i LT paprastai buna labai nemaza, jei is viso nori siusti. Siuntimas ziauriai uzaugina kaina. Pasiziurk kiek mazdaug panasi masina kainuoja be riberio ir su riberiu, kas geriau apsimoka ar nusipirkti be riberio ir paskui prisipirkti ar visgi geriau is karto viska - variantu velgi labai daug ivairiu ir nebaisiai daug nuoseklumo nustatant kainas :-) Komplektacija atidziai apziurek (aprasai gana detalus dazniausiai pateikti), kartais ieina kokiu nors papildomu dalyku, kuriu nera bazineje masinos komplektacijoje, o kartais net tu baziniu truksta.

Ir tikrai - nerasyk per abi temukes, manau, kad merginos tikrai jas abi ir taip paskaito - neerzink geriau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2011 01 10, 17:52)
Gusha, labai sunku patarti del kainos. reiketu tau bent kokia savaite "pakabeti" ebejuj pamatyti kokios buna pradines kainos, kiek jos uzauga bidinant - kartais gana zenkliai uzauga. Ir pradines kainos nu ziauriai skiriasi, todel velgi labai sunku patart kas apsimoka kas ne. dar ir nuo kantrybes priklauso - kiek gali laukti tos tinkamos kainos, man reikejo cia ir dabar, as net nesigilinau ypatingai  biggrin.gif Dar atkreipk demesi i siuntimo kaina. Jei neturi galimybiu atsiimti masinos tiesiog UK, kaina i LT paprastai buna labai nemaza, jei is viso nori siusti. Siuntimas ziauriai uzaugina kaina. Pasiziurk kiek mazdaug panasi masina kainuoja be riberio ir su riberiu, kas geriau apsimoka ar nusipirkti be riberio ir paskui prisipirkti ar visgi geriau is karto viska - variantu velgi labai daug ivairiu ir nebaisiai daug nuoseklumo nustatant kainas :-) Komplektacija atidziai apziurek (aprasai gana detalus dazniausiai pateikti), kartais ieina kokiu nors papildomu dalyku, kuriu nera bazineje masinos komplektacijoje, o kartais net tu baziniu truksta.

Aciu labai uz jusu nuomone 4u.gif

Rasiau per abi temukes, nes galvojau, kad gal kuri is ju nelabai skaitoma blush2.gif

Stebesiu dabar tikrai kasdien, kas ir kaip keiciasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnech @ 2011 01 10, 17:05)
Sveikutes,
naujoke as situose reikaluose, o paskaiciusi temos tai  supratau toli grazu man.... turiu as empisal knitmaster 151. Niekaip negaliu gauti naudojimo instrukcijos. Na niekaip neikertu kokios tos masinos galimybes, nuo ko pradeti... O dar kur dar pats lekalas kada nukelti tu akiu, na sudetinga man... o jus mergaites saunuoles tiesiog baltai pavydziu jums jusu darbeliu ir linkiu sekmes  thumbup.gif taip ir toliau. Na o gal kas netycia gali suteikti informacijos apie sia masina, tai buciau labai dekinga  biggrin.gif

Sveikute, pas mane lygiai tokia masinka, tik raso modeliukas 305. Nezinau kuo kas ir kaip jos ten skiriasi, nes pati esu naujoke. Vyras parveze masinka is UK, tai man taip pat dar miskas. Bet pas mane yra instrukcija prie sios masinos, tik angliskai, dar rastu shemos atskirai mirksiukas.gif
Tai jei reikia galima atsisviest, tik nzn kokiam tu mieste ax.gif
Atsakyti
Dar klausimukas smile.gif
Kur ir kokius siulus perkat Kaune?
Atsakyti
QUOTE(arunita36 @ 2011 01 13, 15:00)
Dar klausimukas smile.gif
Kur ir kokius siulus perkat Kaune?

tik paskaityt atidziau reik smile.gif visi atsakymai pateikti mirksiukas.gif

QUOTE(taram-param @ 2010 08 07, 17:41)
Mergaitės, o iš kur jūs perkat plonus vilnonius siūlus? Perėjau kelias parduotuves Kaune, tai pasiūlė tik mocherinių. O man reikia, kad nepūkuoti būtų... unsure.gif

QUOTE(Olaiva @ 2010 08 07, 21:17)
prie bazes ziedo ABC,kur expres marketas,tam pastate wink.gif plonyciu visai babinose net yra

Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 13, 22:16)
tik paskaityt atidziau reik smile.gif visi atsakymai pateikti mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif Aciu uz atsakyma.
nesiteisinsiu, kad nepakankamai daug psl perskaiciau, del savo laiko stokos blush2.gif
Geros dieneles mirksiukas.gif

Atsakyti
viskas suprantama wink.gif tiek kad abc tik vilna pusvilne. o geresni jau Vilniuj siulai. diteksas parduotuvej. jei vaziuoji i marijampoles puse ten gali nusipirkti vilnoniu pusvilnoniu akrilano medvilnes babinose. vernito fabriko parduotuvej. ai kaune dar silainiu maximoj siulu parduotuvej yra vyniojamu siulu is babinu truputi ditekso truputi ir vernito. sekmes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 14 sausio 2011 - 10:55
Aciu dar artely, kad nereiktu vel klausinet issisaugojau zinute rolleyes.gif
Dabar belieka laisvu laiku studinuoti mezgimo masinka, nes instrukcijoj raso tik apie 1 rusy siulu : medvilne. Bandysim eksperimentuot cool.gif
Atsakyti
1. O jeigu masina turi Mylar sheets, bet kad ju nenaudoti, uztenka tureti ta PPD 110 irengini?

2. Bet jei kompas pareina, tada jau tik Mylar gali naudoti?
Atsakyti
bet kad mylar tai ten nusiskanuoja nes jie be skyluciu g.gif tai jei kompas pareina pzdc viskam man rodos g.gif bet galiu ir klysti
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 14, 14:47)
bet kad mylar tai ten nusiskanuoja nes jie be skyluciu g.gif tai jei kompas pareina pzdc viskam man rodos g.gif bet galiu ir klysti

Vat ir pirk naujesni modeli... Vat idomu, kaip cia yra su tais Mylar sheet g.gif Nes jeigu tikrai taip, tai tada geriau kokia perfokortine imti ir viskas, bet vilioja vistiek naujienos labiau doh.gif
Atsakyti