Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

sveikutes,gal turit ar zinot kokia nuoroda kur galima butu paziureti kaip mezga su kiaurarasciu karieta
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 12 18, 14:16)
jautiena, o kaip ten 6?

Na sesta tai as labai paprastai mezgu: pasirenki kokio norio plocio tas "kalnelis" butu tiek akiu uzmeti tada viena adata praleidi, tada vel tiek pat adatu uzmeti, tada vel praleidi viena adata tada ir.t.t. Numezgi 4-6 eiles t.y. kokio plocio uzlenkimo nori ir pristumi tas adatas kurias buvai praleidus. Tada numezgi tiek pat eiliu kaip uzlenkimui ir prikabini krasteli su vaseliu (tarkim, nes neszinau kaip vadinti ta pagaliuka su viena skylute smile.gif )

O kaip, Jautiena, 1-2 darosi??
Speju kad su tuck lyg tai pirmo nr korta, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 19 gruodžio 2010 - 21:35
357: juk aprasiau 6!

1 ir 2 tai tik uzmetimu skiriasi, vienas e-uzmetimas, kitas vaseliu. pamezgus kas antra akis paleista ir ismezgta gera is blogosios puses.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 12 19, 23:12)
357: juk aprasiau 6!

1 ir 2 tai tik uzmetimu skiriasi, vienas e-uzmetimas, kitas vaseliu. pamezgus kas antra akis paleista ir ismezgta gera is blogosios puses.

geras, bet kazkaip cia man atrodo per daug to rankinio darbo gaunasi

http://www.youtube.c...h?v=VQZ_V5a7JLA cia geros pamokeles perziurekit visa ju cikla (apie 30 pamoku) tikrai daug visokiu krasto mezgimo budu suzinosit, na kai kuriuos tai siaip paprasciau galima padaryti nei cia rodo, bet siaip tai man buvo labai idomios sios pamokeles.
Atsakyti
jauciu pamokas apie krastelius kazkokiu budu reiktu perkelti i kita tema..... nes cia ne apie masina eina kalba o budai visai imantrus parodyti g.gif
Atsakyti
o riberio yra sponge bar? aš ištraukiau tokią panašią juostelę, kaip ir viršutinės adatinės, bet ten tik plastmasinė, be jokios kempinėlės g.gif Ar taip ir turi būti? Ir dar - kai viršutinės adatinės adatas išstumiu į darbinę padėtį, tai jos taip lyg ir lengvai atsremia į kažką, o riberio ne. Nėra tokio ženklo, kad tinkamoj vietoj jau, tik iš akies maždaug aišku, kad jau padėtis B. Ir paskui su karieta sureguliuoji. Ar čia taip ir turi būti, ar kas negerai? ax.gif Tikiuosi suprasit, ko klausiu, labai jau čia sudėtingai surašiau... blush2.gif
Atsakyti
viska supratom. viskas gerai, riberis neturi kempines ir adatu pozicija sunkiau nutaikyti.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 01 03, 22:24)
viska supratom. viskas gerai, riberis neturi kempines ir adatu pozicija sunkiau nutaikyti.

drinks_cheers.gif taip
Atsakyti
tai gerai viskas tada smile.gif Net akmuo nuo širdies nusirito, jau maniau, kokią negerą mašiną nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mezgejeles,

As jau seniai noriu masinukes kokios, bet vis nesiryzau, bijojau, kad gal nenaudosiu, bet vis negaliu keliu rubeliu rasti tokiu kokiu noriu, tad galvoju, kad vistik praverstu prie ukio ir vaikams kiek visko galima primegzti... Tik va kaip ir daugeliui beda, kokia masina issirinkti

Perskaiciau ne viena tema, bet vistiek nelabai gaudausi, nes teko kazkada pamegzti tik su senuke Neva... O cia dar riberiai kazkokie ir pan... Beje, labai aciu, kad prirodete ieskoti ebay, tik beda, kad su juo as irgi nedraugauju, ir baisoka brangia preke pirkti, na bet gal kaip nors.

Taigi, radau tokius variantus, gal kas gales apibudinti tu masinu galimybes ir skirtumus? Kuria patartumete rinktis?

1. Brother Electronic Knitting Machine 950i arba 940 & Ribber 850
2. Brother KH836 Knitting Machine with KR 850 Ribber

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
naujoke as situose reikaluose, o paskaiciusi temos tai supratau toli grazu man.... turiu as empisal knitmaster 151. Niekaip negaliu gauti naudojimo instrukcijos. Na niekaip neikertu kokios tos masinos galimybes, nuo ko pradeti... O dar kur dar pats lekalas kada nukelti tu akiu, na sudetinga man... o jus mergaites saunuoles tiesiog baltai pavydziu jums jusu darbeliu ir linkiu sekmes thumbup.gif taip ir toliau. Na o gal kas netycia gali suteikti informacijos apie sia masina, tai buciau labai dekinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnech @ 2011 01 10, 15:05)
Sveikutes,
naujoke as situose reikaluose, o paskaiciusi temos tai  supratau toli grazu man.... turiu as empisal knitmaster 151. Niekaip negaliu gauti naudojimo instrukcijos. Na niekaip neikertu kokios tos masinos galimybes, nuo ko pradeti... O dar kur dar pats lekalas kada nukelti tu akiu, na sudetinga man... o jus mergaites saunuoles tiesiog baltai pavydziu jums jusu darbeliu ir linkiu sekmes  thumbup.gif taip ir toliau. Na o gal kas netycia gali suteikti informacijos apie sia masina, tai buciau labai dekinga  biggrin.gif

Radau stai tokia citata - Дамы, человеку нужна инструкция к Empisal Knitmaster 151. У кого есть? Можно инструкцию от Silver Reed SK280, это аналог - gal pagelbes....jei skaitai rusiskai, bandyj paieska rusu kalba per google, pas rusaites tikri lobynai, tikrai turetum rasti kazka arba rusiskai arba anglsikai, tam paciam ebay paziurek, ten pasitaiko visoms masinoms instrukcijos ir tikrai kainos nesikandzioja.
Atsakyti