Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Sveikos mergaites, reikia rekomendaciju ir konsultacijos.
Gevenime esu susidurusi su mezgimo mashina tik viena karta ir ji buvo sovietine mezganti tik paprastom akim ir priedeti bei nuimti akis reikejo rankomis, bei siula uzhdeti irgi, tai pabegdavo akys pastoviai ir t.t. apie rashtus ir t.t. teliko tik svajoti tais laikais.
nuo to laiko mezgu tik rankomis, bet uzhsimaniau mezgimo mashinos ir kiek esu skaiciusi ju technines galimybes supratau kad visishkai nieko nesuprantu sad.gif
man reiketu mashinos kuri megztu ir geromis ir blogomis akimis, bei kad galima butu skyletais rashtais megzti, ir kad galima butu kojines megzti ( ar buna ishvis mashineliu kojinem megzti, kad be siuliu butu?).
Bukit mielos padekite!
ir ka reishkia perforavimas bei koks jo veikimo principas?

beja, gal kas zino kas parduoda naudotas geras?
Atsakyti
tau reik masinos su riberiu, t.y. dviem adatinem. tokia masina megs ir stulpelius ir apvaliai, kojines bus be siuliu.

nastinka: kai turesiu laiko, atskanuosiu tau keleta krasteliu variantu ir 80-uju zurnalo, gal kas patiks.
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2010 12 15, 17:53)
Sveikos mergaites, reikia rekomendaciju ir konsultacijos.
Gevenime esu susidurusi su mezgimo mashina tik viena karta ir ji buvo sovietine mezganti tik paprastom akim ir priedeti bei nuimti akis reikejo rankomis, bei siula uzhdeti irgi, tai pabegdavo akys pastoviai ir t.t. apie rashtus ir t.t. teliko tik svajoti tais laikais.
nuo to laiko mezgu tik rankomis, bet uzhsimaniau mezgimo mashinos ir kiek esu skaiciusi ju technines galimybes supratau kad visishkai nieko nesuprantu sad.gif
man reiketu mashinos kuri megztu ir geromis ir blogomis akimis, bei kad galima butu skyletais rashtais megzti, ir kad galima butu kojines megzti ( ar buna ishvis mashineliu kojinem megzti, kad be siuliu butu?).
Bukit mielos padekite!
ir ka reishkia perforavimas bei koks jo veikimo principas?

beja, gal kas zino kas parduoda naudotas geras?

Tau reikia, kaip jautiena is sake, masinos su riberiu, t.y. su antra adatine. Ji megs tau ir be siuliu, apvalu rasta. Kiaurarasciais mezga tiek perkortines, tiek elektronines masinos. Jei turetum laiko paskaityti bent dvi temas, kuriose cia diskutavom, ypatingai pirmasias, tikrai daugiau rastum paaiskinimo.
Del to, kas parduoda-taigi pirmoj zintutej informacija yra mirksiukas.gif O seip merginos daug siunciasi per Ebay, bet cia reiketu ivertinti, kad masina kelyje gali sudauzyti, o ar nuostolius kompensuos, didelis klausimas...Sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 12 15, 18:42)
nastinka: kai turesiu laiko, atskanuosiu tau keleta krasteliu variantu ir 80-uju zurnalo, gal kas patiks.

Jei galima, ir su manimi pasidalink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 12 15, 20:02)
Tau reikia, kaip jautiena is sake, masinos su riberiu, t.y. su antra adatine. Ji megs tau ir be siuliu, apvalu rasta. Kiaurarasciais mezga tiek perkortines, tiek elektronines masinos. Jei turetum laiko paskaityti bent dvi temas, kuriose cia diskutavom, ypatingai pirmasias, tikrai daugiau rastum paaiskinimo.
Del to, kas parduoda-taigi pirmoj zintutej informacija yra mirksiukas.gif O seip merginos daug siunciasi per Ebay, bet cia reiketu ivertinti, kad masina kelyje gali sudauzyti, o ar nuostolius kompensuos, didelis klausimas...Sekmes renkantis 4u.gif

su antra adatine tai cia dvipuse kaip rasho aprasymuose?
* ir dar klausimeliai:
kas yra:
* ažūrinė karietėlė
* žakardinė karietėlė
* intarsijos karietėlė
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 12 15, 17:12)
O tu instrukcijos ir rastu knygos neturi? Ten tikrai labai aiskiai viskas parodyta, 710 buvo mano pirmoji masina,su kuria ismokau megzti. Jei neturi instrukciju, galeciau paieskoti, man rodos, turiu skanuota kazkur g.gif
Del rastu knygos - jos skanuotos neturiu, atiduot negaliu, nes 710 masina mezga su ypac plonais siulais gerai, tai ja laikau sandeliuke ir dar naudosiu biggrin.gif Galeciau nebent tikslu pavadinima surasti, gal rastum pirkti E-bay g.gif

bye1.gif ne instrukcijos neturiu tik rastu knygute,o pas tave instrukcija gal rusu kalba?
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2010 12 15, 20:42)
tau reik masinos su riberiu, t.y. dviem adatinem. tokia masina megs ir stulpelius ir apvaliai, kojines bus be siuliu.

didelis aciu tau is anksto,labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta,
gal kas zino kur galima issinuomoti mezgimo mashina?
Atsakyti
QUOTE(nastinka @ 2010 12 15, 23:34)
bye1.gif ne instrukcijos neturiu tik rastu knygute,o pas tave instrukcija gal rusu kalba?
Papildyta:

didelis aciu tau is anksto,labai lauksiu smile.gif

Nea, angliska g.gif Bet ten paveiksliuku daug smile.gif

QUOTE(liullie yu @ 2010 12 16, 15:14)
Sveikos dar karta,
gal kas zino kur galima issinuomoti mezgimo mashina?

Neesu macius g.gif
Del karieteliu klausei-azurine yra kiaurarasciam, intarsia buvo placiai aprasyta pries pora psl. temoj, zakardine nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 12 16, 16:56)
Nea, angliska g.gif Bet ten paveiksliuku daug smile.gif
Neesu macius g.gif
Del karieteliu klausei-azurine yra kiaurarasciam, intarsia buvo placiai aprasyta pries pora psl. temoj, zakardine nezinau g.gif

o iseitu atsiusti i e.pasta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nastinka @ 2010 12 16, 18:26)
o iseitu atsiusti i e.pasta?  ax.gif

Manau, kad taip smile.gif Parasyk i az savo pasta, atsiusiu,kai tik rasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 12 15, 18:14)
Jei galima, ir su manimi pasidalink  mirksiukas.gif

visi krasteliai numegzti be riberio:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 12 16, 19:58)
visi krasteliai numegzti be riberio:

user posted image

user posted image

oho....o tai kaip? pasidalinkit patirtim...
Atsakyti