Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Pra, buna pirkti ir gatavu kortu buna ir tusciu. ebay pilna visko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nastinka @ 2010 12 13, 10:33)
blush2.gif
kaip suprantu tikriausiai ne.neiseina ikelti paveiksliuku yra kiaurarasciams megsti karieta ir toji pagrindine karieta.paaiskinkit kas tas riberis blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

riberis yra ta apatine adatine + karieta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 12 13, 13:26)
Pra, buna pirkti ir gatavu kortu buna ir tusciu. ebay pilna visko wink.gif

o jei su tuo ebay nelabai bendrauji?... blush2.gif tiksliau, visai nebendrauji...
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 12 13, 16:50)
o jei su tuo ebay nelabai bendrauji?... blush2.gif tiksliau, visai nebendrauji...

Labai patarciau susibendrauti mirksiukas.gif ten tik atrodo sudetinga, bet istikro nieko sudetingo smile.gif O surasti ten galima tiek... ir tokiom gerom kainom rolleyes.gif tik visalaik reik ivertinti siuntimo kainas - kuo daugiau sveria tuo brangiau kainuoja
Papildyta:
QUOTE(pra @ 2010 12 13, 11:07)
g.gif iskilo klausimas, o buna pirkti perkofortu su rastais? ar tik perki tuscias ir pasidarai? jei taip, ar sunku, gerai tas skylutes padaryti?

nesunku tas skylutes padaryt, reikia tik specialaus skylamusio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2010 12 09, 19:00)
aha, geras daiktas, pati tokio ieskau - tykoju ebajuj smile.gif vakar rankiniu mikseriu vyniojausi siuliukus biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
as tikiu, kad nesunku pirkti per ebay,bet kai nemoki...o dar klausimas - ar ebay.de ir ebay.uk tos pacios prekes? kazko man atrodo, kad ne... g.gif
Atsakyti
atejau pasidalint savo dziaugsmu, atejo pas mane kaledu senelis ir atnese siulu vyniotoja:) thumbup.gif clap.gif newyear.gif
Papildyta:
QUOTE(pra @ 2010 12 13, 18:11)
as tikiu, kad nesunku pirkti per ebay,bet kai nemoki...o dar klausimas - ar ebay.de ir ebay.uk tos pacios prekes? kazko man atrodo, kad ne... g.gif

man regis yra tema apie pirkimus ebay ir internete galima rast lietuviskos informacijos.
ebay.de yra vokiskas ebayjus, o ebay.co.uk britanijos, tai vienoj pardavineja vokieciai, o kitoj anglai, todel ir skiriasi skelbimai. tai ziurek pagal kainas ir nepamirsk pristatymo kainos ir atkreipt demesi ar siuncia i lietuva, galima ir pardavejo uzklaust ar sius i lietuva...
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 12 13, 22:24)
atejau pasidalint savo dziaugsmu, atejo pas mane kaledu senelis ir atnese siulu vyniotoja:)  thumbup.gif  clap.gif  newyear.gif
Papildyta:

Kažko labai jau ankstyvastavo Kalėdų sėnelis g.gif Kiba pažystamų turi jo aplinkoj g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 12 14, 10:46)
Kažko labai jau ankstyvastavo Kalėdų sėnelis  g.gif  Kiba pažystamų turi jo aplinkoj  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 12 13, 23:24)
atejau pasidalint savo dziaugsmu, atejo pas mane kaledu senelis ir atnese siulu vyniotoja:)  thumbup.gif  clap.gif  newyear.gif
Papildyta:

Ar per ebay įsigytas? Kiek kaži kainavo ir gal gali jo foto įdėt? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 12 13, 17:26)
riberis yra ta apatine adatine + karieta:
user posted image

verysad.gif vadinasi nera.tai lieka vienas varijantas megzti 2geros-2blogos paleidžiant po 1aki stulpeliu ir jas sumegzti vaseliu g.gif gal dar yra kokiu varijantu g.gif seip jau iseina kelis rastelius ismegzti tik dar nesuprantu kaip tuos kiaurarascius megzti su kiaurarasciu karieta o gal jos naudojamos kartu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 12 14, 18:25)
Ar per ebay įsigytas? Kiek kaži kainavo ir  gal gali jo foto įdėt? Ačiū  4u.gif

turbut per ebay, kainos neisivaizduoju, o nuotraukyts dabr neturiu ir per google greitia nepavyko rast. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nastinka @ 2010 12 14, 23:09)
verysad.gif vadinasi nera.tai lieka vienas varijantas megzti 2geros-2blogos  paleidžiant  po 1aki stulpeliu ir jas sumegzti vaseliu g.gif  gal dar yra kokiu varijantu g.gif            seip jau iseina kelis rastelius ismegzti tik dar nesuprantu kaip tuos kiaurarascius megzti su kiaurarasciu karieta o gal jos naudojamos kartu g.gif

O tu instrukcijos ir rastu knygos neturi? Ten tikrai labai aiskiai viskas parodyta, 710 buvo mano pirmoji masina,su kuria ismokau megzti. Jei neturi instrukciju, galeciau paieskoti, man rodos, turiu skanuota kazkur g.gif
Del rastu knygos - jos skanuotos neturiu, atiduot negaliu, nes 710 masina mezga su ypac plonais siulais gerai, tai ja laikau sandeliuke ir dar naudosiu biggrin.gif Galeciau nebent tikslu pavadinima surasti, gal rastum pirkti E-bay g.gif
Atsakyti