Pra, buna pirkti ir gatavu kortu buna ir tusciu. ebay pilna visko
QUOTE(nastinka @ 2010 12 13, 10:33)
kaip suprantu tikriausiai ne.neiseina ikelti paveiksliuku yra kiaurarasciams megsti karieta ir toji pagrindine karieta.paaiskinkit kas tas riberis
riberis yra ta apatine adatine + karieta:
QUOTE(Frekė @ 2010 12 13, 13:26)
Pra, buna pirkti ir gatavu kortu buna ir tusciu. ebay pilna visko
o jei su tuo ebay nelabai bendrauji?... tiksliau, visai nebendrauji...
QUOTE(pra @ 2010 12 13, 16:50)
o jei su tuo ebay nelabai bendrauji?... tiksliau, visai nebendrauji...
Labai patarciau susibendrauti ten tik atrodo sudetinga, bet istikro nieko sudetingo O surasti ten galima tiek... ir tokiom gerom kainom tik visalaik reik ivertinti siuntimo kainas - kuo daugiau sveria tuo brangiau kainuoja
Papildyta:
QUOTE(pra @ 2010 12 13, 11:07)
iskilo klausimas, o buna pirkti perkofortu su rastais? ar tik perki tuscias ir pasidarai? jei taip, ar sunku, gerai tas skylutes padaryti?
nesunku tas skylutes padaryt, reikia tik specialaus skylamusio
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2010 12 09, 19:00)
aha, geras daiktas, pati tokio ieskau - tykoju ebajuj vakar rankiniu mikseriu vyniojausi siuliukus
as tikiu, kad nesunku pirkti per ebay,bet kai nemoki...o dar klausimas - ar ebay.de ir ebay.uk tos pacios prekes? kazko man atrodo, kad ne...
atejau pasidalint savo dziaugsmu, atejo pas mane kaledu senelis ir atnese siulu vyniotoja:)
Papildyta:
man regis yra tema apie pirkimus ebay ir internete galima rast lietuviskos informacijos.
ebay.de yra vokiskas ebayjus, o ebay.co.uk britanijos, tai vienoj pardavineja vokieciai, o kitoj anglai, todel ir skiriasi skelbimai. tai ziurek pagal kainas ir nepamirsk pristatymo kainos ir atkreipt demesi ar siuncia i lietuva, galima ir pardavejo uzklaust ar sius i lietuva...
Papildyta:
QUOTE(pra @ 2010 12 13, 18:11)
as tikiu, kad nesunku pirkti per ebay,bet kai nemoki...o dar klausimas - ar ebay.de ir ebay.uk tos pacios prekes? kazko man atrodo, kad ne...
man regis yra tema apie pirkimus ebay ir internete galima rast lietuviskos informacijos.
ebay.de yra vokiskas ebayjus, o ebay.co.uk britanijos, tai vienoj pardavineja vokieciai, o kitoj anglai, todel ir skiriasi skelbimai. tai ziurek pagal kainas ir nepamirsk pristatymo kainos ir atkreipt demesi ar siuncia i lietuva, galima ir pardavejo uzklaust ar sius i lietuva...
QUOTE(delfinyte @ 2010 12 13, 22:24)
atejau pasidalint savo dziaugsmu, atejo pas mane kaledu senelis ir atnese siulu vyniotoja:)
Papildyta:
Papildyta:
Kažko labai jau ankstyvastavo Kalėdų sėnelis Kiba pažystamų turi jo aplinkoj
QUOTE(laguna @ 2010 12 14, 10:46)
Kažko labai jau ankstyvastavo Kalėdų sėnelis Kiba pažystamų turi jo aplinkoj
turiu
QUOTE(delfinyte @ 2010 12 13, 23:24)
Papildyta:
Papildyta:
Ar per ebay įsigytas? Kiek kaži kainavo ir gal gali jo foto įdėt? Ačiū
QUOTE(jautiena @ 2010 12 13, 17:26)
vadinasi nera.tai lieka vienas varijantas megzti 2geros-2blogos paleidžiant po 1aki stulpeliu ir jas sumegzti vaseliu gal dar yra kokiu varijantu seip jau iseina kelis rastelius ismegzti tik dar nesuprantu kaip tuos kiaurarascius megzti su kiaurarasciu karieta o gal jos naudojamos kartu
QUOTE(Letune @ 2010 12 14, 18:25)
Ar per ebay įsigytas? Kiek kaži kainavo ir gal gali jo foto įdėt? Ačiū
turbut per ebay, kainos neisivaizduoju, o nuotraukyts dabr neturiu ir per google greitia nepavyko rast.
QUOTE(nastinka @ 2010 12 14, 23:09)
vadinasi nera.tai lieka vienas varijantas megzti 2geros-2blogos paleidžiant po 1aki stulpeliu ir jas sumegzti vaseliu gal dar yra kokiu varijantu seip jau iseina kelis rastelius ismegzti tik dar nesuprantu kaip tuos kiaurarascius megzti su kiaurarasciu karieta o gal jos naudojamos kartu
O tu instrukcijos ir rastu knygos neturi? Ten tikrai labai aiskiai viskas parodyta, 710 buvo mano pirmoji masina,su kuria ismokau megzti. Jei neturi instrukciju, galeciau paieskoti, man rodos, turiu skanuota kazkur
Del rastu knygos - jos skanuotos neturiu, atiduot negaliu, nes 710 masina mezga su ypac plonais siulais gerai, tai ja laikau sandeliuke ir dar naudosiu Galeciau nebent tikslu pavadinima surasti, gal rastum pirkti E-bay