aha, geras daiktas, pati tokio ieskau - tykoju ebajuj vakar rankiniu mikseriu vyniojausi siuliukus
Taigi as rasiau, turiu net du nereikalingus vis dar nepardaviau, jei norit-i az
vienas
antras
vienas
antras
QUOTE(neringošiux @ 2010 12 09, 19:05)
O gal kuri nors turi parduoti siūlų vyniotuvą?
Primink, tu ieškojai Intarsia Carriage manualo? Jei taip, parašyk į a.ž. savo meilą, atsiųsiu manualą-atradau,ieškodama rašto, kad turiu ir netgi skanuotą
Merisier: ach kaip gaila, kad as airijoj!
as viena kaip ta raudona bidinau bidinau ebajuj ir praziopsojau pati aukciona gala internete belendziodama, uz 18 poundu + siuntimas parsidave, kazi cia brangu?
ir dar vienas klausimukas: koks skirtumas tarp tu dvieju vyniotuvu? kuris geresnis?
as viena kaip ta raudona bidinau bidinau ebajuj ir praziopsojau pati aukciona gala internete belendziodama, uz 18 poundu + siuntimas parsidave, kazi cia brangu?
ir dar vienas klausimukas: koks skirtumas tarp tu dvieju vyniotuvu? kuris geresnis?
Kiek idėjų gerų Aš irgi vyrui užsiminiau, kad reikėtų man tokį daiktą sumeistraut, bet nei jam,nei man nešovė į galvą mikserį ar atsuktuvą panaudot
Merisier , parašiau až
Merisier , parašiau až
QUOTE(jautiena @ 2010 12 09, 20:58)
Merisier: ach kaip gaila, kad as airijoj!
Na man tas antras gal labiau patinka, nes daugiau siūlų susivynioja ir ant babinos, o pirmuoju tiesiog susuka į tokį ne tai, kad kamuolį, na, pastatomą kamuolį
O kaina tai normali sakyčiau, aš už savo panašiai čia Lietuvoj irgi noriu
Parduosiu motora skirta mezgimo masinoms su eiliu skaiciuotuvu ir pedalu, tinka beveik visoms mezgimo masinoms (knitmaster, silver reed, brother ir pan.), jo funkcija- karieteles bruzinimas iki tiek eiliu kiek jus bunat ivedusi i kompiuteriuka, pedalas naudojamas tik tuomet kai jus norite sekti karieteles judesius.Rasykit i AZ
sveikos,ar yra mamyciu kurios naudojasi mezgimo masina ''brother kh-710'' labai eikia patarimo kaip su sia masina ismegsti ismegsti 2geros-2blogos akis,
QUOTE(nastinka @ 2010 12 12, 22:20)
sveikos,ar yra mamyciu kurios naudojasi mezgimo masina ''brother kh-710'' labai eikia patarimo kaip su sia masina ismegsti ismegsti 2geros-2blogos akis,
o riberi turite? jeigu ne, tai bus sudetingiau. beje, instrukcijoje yra gana aiskiai parodyta, kaip tai padaryti.
iskilo klausimas, o buna pirkti perkofortu su rastais? ar tik perki tuscias ir pasidarai? jei taip, ar sunku, gerai tas skylutes padaryti?
QUOTE(jautiena @ 2010 12 13, 01:54)
o riberi turite? jeigu ne, tai bus sudetingiau. beje, instrukcijoje yra gana aiskiai parodyta, kaip tai padaryti.
kaip suprantu tikriausiai ne.neiseina ikelti paveiksliuku yra kiaurarasciams megsti karieta ir toji pagrindine karieta.paaiskinkit kas tas riberis