Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

aha, geras daiktas, pati tokio ieskau - tykoju ebajuj smile.gif vakar rankiniu mikseriu vyniojausi siuliukus biggrin.gif
Atsakyti
Taigi as rasiau, turiu net du nereikalingus biggrin.gif vis dar nepardaviau, jei norit-i az
vienas
user posted image

antras
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringošiux @ 2010 12 09, 19:05)
O gal kuri nors turi parduoti siūlų vyniotuvą?

Primink, tu ieškojai Intarsia Carriage manualo? Jei taip, parašyk į a.ž. savo meilą, atsiųsiu manualą-atradau,ieškodama rašto, kad turiu ir netgi skanuotą mirksiukas.gif
Atsakyti
Merisier: ach kaip gaila, kad as airijoj!

as viena kaip ta raudona bidinau bidinau ebajuj ir praziopsojau pati aukciona gala internete belendziodama, uz 18 poundu + siuntimas parsidave, kazi cia brangu?

ir dar vienas klausimukas: koks skirtumas tarp tu dvieju vyniotuvu? kuris geresnis?
Atsakyti
Geriausias siulu viniotuvas elektrinis atsuktuvas , vyras padare antgali kad uzsidetu babina as tik gaza duodu ir siula prilaikau. Kazkur maciau pas rusaites . Nors istikro truksta to siulu sukiklio, bet kitos iseities nera pakolkas.
Atsakyti
Kiek idėjų gerų thumbup.gif Aš irgi vyrui užsiminiau, kad reikėtų man tokį daiktą sumeistraut, bet nei jam,nei man nešovė į galvą mikserį ar atsuktuvą panaudot smile.gif

Merisier , parašiau až smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 12 09, 20:58)
Merisier: ach kaip gaila, kad as airijoj!

as viena kaip ta raudona bidinau bidinau ebajuj ir praziopsojau pati aukciona gala internete belendziodama, uz 18 poundu + siuntimas parsidave, kazi cia brangu?

ir dar vienas klausimukas: koks skirtumas tarp tu dvieju vyniotuvu? kuris geresnis?

Na man tas antras gal labiau patinka, nes daugiau siūlų susivynioja ir ant babinos, o pirmuoju tiesiog susuka į tokį ne tai, kad kamuolį, na, pastatomą kamuolį biggrin.gif
O kaina tai normali sakyčiau, aš už savo panašiai čia Lietuvoj irgi noriu 4u.gif
Atsakyti
Parduosiu motora skirta mezgimo masinoms su eiliu skaiciuotuvu ir pedalu, tinka beveik visoms mezgimo masinoms (knitmaster, silver reed, brother ir pan.), jo funkcija- karieteles bruzinimas iki tiek eiliu kiek jus bunat ivedusi i kompiuteriuka, pedalas naudojamas tik tuomet kai jus norite sekti karieteles judesius.Rasykit i AZ
Atsakyti
sveikos,ar yra mamyciu kurios naudojasi mezgimo masina ''brother kh-710'' labai eikia patarimo kaip su sia masina ismegsti ismegsti 2geros-2blogos akis, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nastinka @ 2010 12 12, 22:20)
sveikos,ar yra mamyciu kurios naudojasi mezgimo masina ''brother kh-710''   labai eikia patarimo kaip su sia masina ismegsti ismegsti 2geros-2blogos akis, blush2.gif

o riberi turite? jeigu ne, tai bus sudetingiau. beje, instrukcijoje yra gana aiskiai parodyta, kaip tai padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 12 gruodžio 2010 - 23:54
g.gif iskilo klausimas, o buna pirkti perkofortu su rastais? ar tik perki tuscias ir pasidarai? jei taip, ar sunku, gerai tas skylutes padaryti?
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(jautiena @ 2010 12 13, 01:54)
o riberi turite? jeigu ne, tai bus sudetingiau. beje, instrukcijoje yra gana aiskiai parodyta, kaip tai padaryti.

kaip suprantu tikriausiai ne.neiseina ikelti paveiksliuku yra kiaurarasciams megsti karieta ir toji pagrindine karieta.paaiskinkit kas tas riberis blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti