Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

na ieškosiu šiandien tų griovelių g.gif Nes mezgant raštą su dviem siūlais, ir kai antrą siūlą išimu iš 2 siūlo takelio, tai man akys būna, kad nukrenta ...na dar niekas neaišku, bet bandysiu ieškot griovelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaites. tikiuosi i sia tema pataikiau, vienas geras zmogelis atodave sena mezgimo masina, jei neklystu SEVERIANKa. Bandziau su ja megzti, ir nieko nesigauna, na tiksliau nezinau kaip siula ideti ir tai pir aniap bandau ir nieko nesigauna.
Kazkada teko megzti su neva-5, tai kazkiap galvojau kad ir su ta mokesiu bet nemoku. Gal ten kokiu detaliu truksta, niekur internete nerandu jokios info apie SEVERIANKA, na instrukcijos ar foto, ka dgaleciau paziureti ar visos detale spas mane yra.
Gal kas gali pagelbeti?
Atsakyti
Radau info tik, ka dmezgant severianka siula reikia uzdeti ranka, bet kaip tai padaryti verysad.gif

Kazka lyg ir radau
http://masterica-kni...shkt/mashkt.htm
Papildyta:
Niu bet vistiek nei per nago juodyma aiskkiau nepasidare, tai kur ta siula, kai uzdedi ranka, toliau deti, kaip ir pro kur jis toliau eina.

As manau , kad tokiu senienu, kaip severianka, niekas turbut nenaudoja ir neturi, bet dovanotam arkliui idantis neziuriu ir nori ismokti megzti su tokia, o po to jau bus galima ir geresnia nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 01 gruodžio 2010 - 19:53
Mamkaa, man rodos taip gali uzdet akis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 12 01, 20:33)
Labas vakaras, mergaites. tikiuosi i sia tema pataikiau, vienas geras zmogelis atodave sena mezgimo masina, jei neklystu SEVERIANKa. Bandziau su ja megzti, ir nieko nesigauna, na tiksliau nezinau kaip siula ideti ir tai pir aniap bandau ir nieko nesigauna.
Kazkada teko megzti su neva-5, tai kazkiap galvojau kad ir su ta mokesiu bet nemoku. Gal ten kokiu detaliu truksta, niekur internete nerandu jokios info apie SEVERIANKA, na instrukcijos ar foto, ka dgaleciau paziureti ar visos detale spas mane yra.
Gal kas gali pagelbeti?

Čia radau Severenkos instrukciją, gal padės :

http://broidery.ru/f...instr_sever.pdf
Atsakyti
o kam reikalinga intarsijos karieta? man taip tas vyrukas ir nepaaiškino...
Atsakyti
l. spalvotam mezgimui, pvz galima koki spalvinga meski ant megztuko prekio ismegst, nes su ta karieta iseina megzti keliu spalvu siulais vienoje eiluteje.
Atsakyti

Sveika,ar dar turite mezgimo masina?Kiek už ja pinigeliu norite?
Atsakyti
QUOTE(nastinka @ 2010 12 06, 10:08)
Sveika,ar dar turite mezgimo masina?Kiek už ja pinigeliu norite?

cia ne skelbimu tema wink.gif
Atsakyti
tai kažin ar aš ją tada panaudosiu, nes neturiu jokios instrukcijos ir net neįsivaizduoju, kaip ką daryt verysad.gif
Atsakyti
insktrukcija ko gero galima rasti internete. as intarsijos karietos neturiu ir nezadu pirktis, nes is jos aprasymo panasu, kad labai jau daug ranku darbo reikalauja.
Atsakyti
O gal kuri nors turi parduoti siūlų vyniotuvą?
Atsakyti