Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Lauružė @ 2010 10 14, 09:56)
Mergaitės, o ar kasnors mezgėt vaikišką kepurėlę-šalmą? Radau vieną aprašymą, tai ten reikia susiūti viršugalvyje siūles. Nepatiko. Man mama vaikystėj buvo numezgus pagal kojinės kulniuko mezgimo principą. Nu bet niekaip man nesigauna, o ji nebeprisimena  doh.gif

Su virbalais numegzčiau biggrin.gif biggrin.gif . O tu gal matei kaip nors gražiai apipalidalintas? Nu man jos tokios doh.gif Apart kelių spalvų ir burbulo ant galvos biggrin.gif Tikrai praktiškas dalykas, ale grožio schmoll.gif Tai va galvoju, gal matei kur nors įdėjų, kaip gražiai ir skoningai jas papuošti. Jei pamatysi kaip megzti mašina, rodyk mirksiukas.gif Bandysiu ir aš paieškoti
Atsakyti
turiu kazkur apraqsyma apie ta kepure salma bet man rodos ir ten siule bus. nebent megzti dviguba kad siules butu viduj g.gif
Atsakyti
Va čia yra kaip kojinę mezga, bet ten mašina tai doh.gif . Turbūt milijoną kainuoja lotuliukas.gif kojinė
Atsakyti
normali masina dvieju fronturu greiciausiai koks elektroninis brotheris smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kadangi ir as gundausi pirkti mezgimo masina tai noriu jusu patarimo, kokia butu geriausia mezgimo masina? ta prasme kokios firmos, gal galeciau gauti jusu patarimus, nes siame reikale as visai zalia blush2.gif ax.gif Dekui is anksto visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukstauge @ 2010 10 14, 15:58)
Sveikos merginos, kadangi ir as gundausi pirkti mezgimo masina tai noriu jusu patarimo, kokia butu geriausia mezgimo masina? ta prasme kokios firmos, gal galeciau gauti jusu patarimus, nes siame reikale as visai zalia blush2.gif  ax.gif  Dekui is anksto visoms 4u.gif

Sveika, patarti nelabai dar galiu, bet kai perskaičiau visas ankstesnes temas susidariau nuomuone, kad net ir su NEVA galima kurti tikrus grožius. O šiaip pas daugumą merginų lyg ir brother yra. Šiek tiek gązdina tik tai, kad jų nebegamina.
Kai stebėjau ebay tai rinkausi tarp brotherių ir toyotų (lyg ir taip rašosi biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 10 14, 14:05)
Sveika, patarti nelabai dar galiu, bet kai perskaičiau visas ankstesnes temas susidariau nuomuone, kad net ir su NEVA galima kurti tikrus grožius. O šiaip pas daugumą merginų lyg ir brother yra. Šiek tiek gązdina tik tai, kad jų nebegamina.
Kai stebėjau ebay tai rinkausi tarp brotherių ir toyotų (lyg ir taip rašosi biggrin.gif)

as tai ir linkusi pirkt brother, be to kadangi anglijoj gyvenu tai ebay viska ir pirkciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 10 10, 12:20)
Primink seną nicką savo g.gif Tu iš pajūrio? bigsmile.gif
Jei tas pats žmogiukas esi, pažiūrėk gi toj knygoj, kur daug daug raštų, man rodos,ten buvo parašyta, kaip kiauraraštį daryt mirksiukas.gif

Šepetėlius aš tau žadėjau,ale neaprūpinau o dabar nebeturiu galimybių tam verysad.gif Bandyk jaunuolį kalbinti drinks_cheers.gif

Svarelius tikrai gali pasigaminti-vyrą pakrutink biggrin.gif Arba jaunuolis vėl gal pagelbės...

na nezinau man atrodo kad viska gali daug pigiau ir paprasciau ebay nusipirkti
man irgi kazkada atrode sudetinga, bet patikek taip nera, net tie pardavvejai kur jau sako kad niekur kitur tik uk siuncia vis tik sutinka siusti i lietuva o tas piletis is lietuvaitis triguba kaina ima ir dar jokios garantijos kad siulo gera preke

Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2010 10 11, 09:51)
mergaites gi Ebay pilna visokiu sepeteliu svoriu ir t.t. nes kiek supratau tai tas jaunuolis perka is ebay o jus susimokat uz visus siuntimus ir dar jam kazkoki procenta g.gif

pritariu thumbup.gif thumbup.gif ner cia ko jam moket trigubos kainos uz nieka jei ko nesuprantat ebay klauskit patarsim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(357 @ 2010 10 11, 10:43)
tikrai taip  rolleyes.gif
Mano mašina tikrai matosi, kad naudota Anglijoj (pagal užrašiukus ant mašinos, knygutėse matosi), ne Lietuvoj ji naudota.
Beje, kadangi trūko mano mašinai ilgųjų šukučių, žadėjo tas pardavėjas man jas gauti, tai va ir dingo.. verysad.gif nuo pavasario.  verysad.gif
Kol kas tempiu be jų, bet kai jau reiks būtinai, turbūt ebay irgi ieškosiu  unsure.gif

zinok as jas irgi pati ebay susisaudziau tai va pirkau savo brotheriuka 881 is to bernelio lietuvaicio uz 1500 ojjojojojoj jei kas butu mane paprotines.... juk taip paprasta tam ebay pirkti buciau uz 200 nusipirkus vaje vaje .... na ir ten irgi ilguju suku nebuvo (tikriausiai bernelis pardave kur geriau apsimoka) tai po to parsisiunciau is uk nors nenorejau siust bet kai prisirinkau is jos ir adatu ir kt pa pigiai lietuvos kainom tai parsiunte i lt wub.gif wub.gif saunuole smile.gif
Atsakyti
Aš tai irgi pirkau iš ebay, bet per tarpininkę, ji ir nuvažiuoja už tam tikrą mokesti iš vietos, jei pardavėjas net UK nesiunčia. Skambinausi ir aš tam vaikinukui. Už pageltusią ir atseit mažai naudotą mašiną ojojoj kiek norėjo doh.gif Ebay žymiai pigiau. Tik va kantrybės tai reikia, ypač kai kokius 4 kartus praloši 1 ar net mažiau svaru biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes as vel trugdau jus. nepykit. praziurejau jusu duota nuoroda nuo lessen1 iki lessen22. bet kaip kaklo iskirpima numegsti tai tikrai nemaciau. o to ir prasiau. tai prasau dar karta gal kas turit pamokeliu butent kaip kakla ismegzti ?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 10 18, 19:00)
Sveikutes as vel trugdau jus. nepykit. praziurejau jusu duota  nuoroda nuo lessen1 iki lessen22. bet kaip kaklo iskirpima numegsti tai tikrai nemaciau. o to ir prasiau. tai prasau dar karta gal kas turit pamokeliu butent kaip kakla ismegzti ?

Na ten parodyta kaip akį nuleisti, kaip užmegzti mirksiukas.gif . Tai su akimis darai viską tą patį, ką darytum su virbalais mirksiukas.gif . O kokį tu kaklą nori? V formos ar U
Atsakyti
as turiu karosimi video kur viska parodo ir aiskina ir ten kakla ismoaku tik nezinau kaip pasidalinti tuom ka turiu , nes ten dideles talpos . o jei turi torentus gali pati parsisiusti tiksliai pasakyciau kur yra.
Atsakyti