QUOTE(Merisier @ 2010 10 10, 12:20)
Primink seną nicką savo
Tu iš pajūrio?
Jei tas pats žmogiukas esi, pažiūrėk gi toj knygoj, kur daug daug raštų, man rodos,ten buvo parašyta, kaip kiauraraštį daryt
Šepetėlius aš tau žadėjau,ale neaprūpinau o dabar nebeturiu galimybių tam
Bandyk jaunuolį kalbinti
Svarelius tikrai gali pasigaminti-vyrą pakrutink
Arba jaunuolis vėl gal pagelbės...
na nezinau man atrodo kad viska gali daug pigiau ir paprasciau ebay nusipirkti
man irgi kazkada atrode sudetinga, bet patikek taip nera, net tie pardavvejai kur jau sako kad niekur kitur tik uk siuncia vis tik sutinka siusti i lietuva o tas piletis is lietuvaitis triguba kaina ima ir dar jokios garantijos kad siulo gera preke
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2010 10 11, 09:51)
mergaites gi Ebay pilna visokiu sepeteliu svoriu ir t.t. nes kiek supratau tai tas jaunuolis perka is ebay o jus susimokat uz visus siuntimus ir dar jam kazkoki procenta
pritariu
ner cia ko jam moket trigubos kainos uz nieka jei ko nesuprantat ebay klauskit patarsim
Papildyta:
QUOTE(357 @ 2010 10 11, 10:43)
tikrai taip
Mano mašina tikrai matosi, kad naudota Anglijoj (pagal užrašiukus ant mašinos, knygutėse matosi), ne Lietuvoj ji naudota.
Beje, kadangi trūko mano mašinai ilgųjų šukučių, žadėjo tas pardavėjas man jas gauti, tai va ir dingo..
nuo pavasario.
Kol kas tempiu be jų, bet kai jau reiks būtinai, turbūt ebay irgi ieškosiu
zinok as jas irgi pati ebay susisaudziau tai va pirkau savo brotheriuka 881 is to bernelio lietuvaicio uz 1500 ojjojojojoj jei kas butu mane paprotines.... juk taip paprasta tam ebay pirkti buciau uz 200 nusipirkus vaje vaje .... na ir ten irgi ilguju suku nebuvo (tikriausiai bernelis pardave kur geriau apsimoka) tai po to parsisiunciau is uk nors nenorejau siust bet kai prisirinkau is jos ir adatu ir kt pa pigiai lietuvos kainom tai parsiunte i lt
saunuole