Radau puslapiuką, kur daug visokių instrukcijų. Tad kas draugauja su rusų k. gal rasit ką įdomaus :
http://broidery.ru/?page_id=244
QUOTE(vince0405 @ 2010 10 13, 18:51)
Radau puslapiuką, kur daug visokių instrukcijų. Tad kas draugauja su rusų k. gal rasit ką įdomaus :
Neradau kx 390 Bet šiaip daug info
Radau kx390 http://www.scantheca...achines_24.html
man rodosi, kad čia paprasta mašinytė, panaši į Neva, daug operacijų daroma rankomis, bet jei tik yra noras ir su ja galima daug nuveikti
man rodosi, kad čia paprasta mašinytė, panaši į Neva, daug operacijų daroma rankomis, bet jei tik yra noras ir su ja galima daug nuveikti
QUOTE(vince0405 @ 2010 10 13, 20:34)
Radau kx390 http://www.scantheca...achines_24.html
Tai butent, kad ji tokia paprastutė ir tonos nesveria, o ir vietos kolkas labai daug neužims
O tą nuoruodą jau buvau radus, bet ten tik trumpas supažindinimas, instrukcijos nėra, ar aš nerandu
QUOTE(laguna @ 2010 10 13, 20:49)
Tai butent, kad ji tokia paprastutė ir tonos nesveria, o ir vietos kolkas labai daug neužims
O tą nuoruodą jau buvau radus, bet ten tik trumpas supažindinimas, instrukcijos nėra, ar aš nerandu
Čia manau tinka bet kurios vienfontūrės mašinos instrukcija, mezgimo principas tas pats, adatos į darbinę, priekinę darbinę, ir priekinę nedarbinę padėtis išstumiamos rankomis, o karietėlėje mygtukus perjungiant, eksperimento būdu susižinokit, kurioje padėtyje,adatos mezgasi, kurioje nesimezga...Čia mano nuomonė, kiek galiu spręsti pažiūrėjusi į nuotrauką
Tik pradėkit, o su laiku ir patirtis ateis...
QUOTE(vince0405 @ 2010 10 13, 21:32)
Čia manau tinka bet kurios vienfontūrės mašinos instrukcija, mezgimo principas tas pats, adatos į darbinę, priekinę darbinę, ir priekinę nedarbinę padėtis išstumiamos rankomis, o karietėlėje mygtukus perjungiant, eksperimento būdu susižinokit, kurioje padėtyje,adatos mezgasi, kurioje nesimezga...Čia mano nuomonė, kiek galiu spręsti pažiūrėjusi į nuotrauką
Tai dabar verdu savyje Tikiuosi už poros savaičių jau gausiu ją, per ebay pirkau. Tai dabar prisirinkau visokių filmukų, pamokėlių. Sąrašas daiktų, kuriuos reikia numegzti . Pirmoje eilėje vyrui , už finansavimą .
Merginos jūs jau nepykit, bet jau įsidėjau šitą temą į favorites, užmėtysiu jus klausimais
vince dėkui už paprotinimą, kad ieškoti info reikia šiek tiek kitaip
laba diena.
sakykit,prašau,ar su mezgimo mašina galima bukle siūlais megzt??man žada kalną ploniukų pateikt,tai svarstau ar ne vertingiau iš jų mašina ieškot kas numegztų,nei rankom akis gadint .Atsiprašau jei klausimas kvailas,bet kad aš tik rankom mezgu,neriu,su mašinom nesusidūrus niekad
sakykit,prašau,ar su mezgimo mašina galima bukle siūlais megzt??man žada kalną ploniukų pateikt,tai svarstau ar ne vertingiau iš jų mašina ieškot kas numegztų,nei rankom akis gadint .Atsiprašau jei klausimas kvailas,bet kad aš tik rankom mezgu,neriu,su mašinom nesusidūrus niekad
QUOTE(Marmaledas @ 2010 10 13, 22:25)
laba diena.
Kiek žinau bukle siūlai, tai tokie kur įmegzti kažkokie pukeliai ar šiaip siūlų atraižėlės. Tai manau, kad velsis jie, nebent megzti su mašina, kur atstumas tarp adatų 9mm.
Merginos taisykit jei aš klystu
QUOTE(laguna @ 2010 10 13, 23:36)
Kiek žinau bukle siūlai, tai tokie kur įmegzti kažkokie pukeliai ar šiaip siūlų atraižėlės. ]
nu ten toki bulbuliukai ,vienas siūlas įtemtas,kitas ant jo pabanguotas.nemoku nupasakot vaizdingai
as kaip pradedanti irgi ieskojau daug info per youtube , bet nieko geriau nera uz vienos ruses mezgimo pamokas taip sakant taip paprastai ir ukiskai viska paaiskina. jos spec apmokamus diskus parsisiunciau per torentus. per ja ir apskaiciuoti pagal ismatavimus ismokau, kas mane labiausiai siutindavo, nes nemokedavau apsiskaiciuoti kas kiek eiluciu ir po kiek akiu mazinti ar prideti. jos du diskai vienas pradedanciosiom kitas vien apskaiciavimai ir parodo kaip mezga nuo pradzios iki galo. man tai viskas super veikia pagal jos pamokas. paieskokit rutracker.org cia yra vienas jei kas zinot si puslapi cai reikia registruotis
QUOTE(stora meska @ 2010 10 14, 00:57)
Visai gera mintis, aš net nepagalvojau, kad ir ten galima ieškoti.
Mergaitės, o ar kasnors mezgėt vaikišką kepurėlę-šalmą? Radau vieną aprašymą, tai ten reikia susiūti viršugalvyje siūles. Nepatiko. Man mama vaikystėj buvo numezgus pagal kojinės kulniuko mezgimo principą. Nu bet niekaip man nesigauna, o ji nebeprisimena