Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Merisier, aš iš Kauno. Nickas visad mano toks buvo. Buvau tik trumpam apsireiškus, tai gal ne labai ir atsimeni. Man siuntei ne raštus, o manualą keliems Brotherio modeliams ir pamokas. Tai dabar ant šitų ir sėdžiu. Ale kur lengva, tai nuobodu, o kur sunku, tai nebesugraibau kas ir kaip....

O va grįžus iš darbo apžiūrėjau atidžiau, tai ne L karietai, o pagrindinei trūksta šepetėlių. Na, ten kai nori ją į weaving režimą nustatyti, tai turėtų būt reiklaingi.....

Nu, tai kol kas bandysiu vyresnėliui megztuką aukštu kaklu nubrūžint. O kad nuobodu nebūtų gal kokią pynę bandysiu imest.

O mažiaus megztinuko, kai įsiusiu užtrauktuką, tai įmesiu nuotraukėlę. Daug ten broko, bet nu pirmas mezginys apskritai visam mano gyvenime (rankom nemezgu blush2.gif ), tai daug ir negali tikėtis, ane.
Atsakyti
mergaites gi Ebay pilna visokiu sepeteliu svoriu ir t.t. nes kiek supratau tai tas jaunuolis perka is ebay o jus susimokat uz visus siuntimus ir dar jam kazkoki procenta g.gif

Coliuke grazu thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 10 11, 10:51)
mergaites gi Ebay pilna visokiu sepeteliu svoriu ir t.t. nes kiek supratau tai tas jaunuolis perka is ebay o jus susimokat uz visus siuntimus ir dar jam kazkoki procenta g.gif

tikrai taip rolleyes.gif
Mano mašina tikrai matosi, kad naudota Anglijoj (pagal užrašiukus ant mašinos, knygutėse matosi), ne Lietuvoj ji naudota.
Beje, kadangi trūko mano mašinai ilgųjų šukučių, žadėjo tas pardavėjas man jas gauti, tai va ir dingo.. verysad.gif nuo pavasario. verysad.gif
Kol kas tempiu be jų, bet kai jau reiks būtinai, turbūt ebay irgi ieškosiu unsure.gif
Atsakyti
esu ir jas ebay maciusi. tik galvoju ar riberines ar tas paprastas g.gif tai kam moketi kazkoki procenta jei galima pacioms nusipirkti. na masina taip sunku ja siustis reik turet pazistamu kas paimtu ir t.t. bet detales g.gif
Atsakyti
Tai ko gero, taip ir darysiu, ieškosiu ebay mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos ar įmanomą inete rasti kx390 instrukciją? Jau baigiu akis pražiurėti doh.gif O ta nuoruoda, kur pirmoje žinutėje duota tai nelabai ten susigaudau. Visokiems printeriams radau o mezgino mašinos nea schmoll.gif Busiu dėkinga už bet kokiąinfo. Galvoju ebay pirkti ale ten nėra instrukcijos, o be jos aš nė bum bum schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 10 10, 18:18)
Sveikos mergytes,
pas mane taip pat kaip pas Kita mama ,mezgimo masina stovi 2 metus,nieko nemoku,nieko nesuprantu apie ja.Brother KH840. Kokiais siulais (plonai,storais ar vidutinio storio) galima su ja megzt.Yra dvi ,turbut jos vadinamos karietom.Gal kas galite parasyt kokia tai masina,ar galima rastelius su ja ismegzt...Busiu be galo dekinga,kas atsakys  blush2.gif

Aš taip pat norėčiau sužinoti apie Brother KH840. Man siūlėsi paskolinti ją pusseserė kitame mieste, kuri jos nenaudojo ir apie ją neišmano. Aš pati turiu Neva-5, tai nežinau ar su šiuo Brotheriu turėčiau daugiau galimybių? Mamos čia paaiškino, kad antroji mažesnė karieta yra turbūt kiauriaraščiams. Bet niekaip nesulaukiau atsakymo, ar jiems išmegzti reikia perfokortų? Būkit geros, kas žinot, apšvieskit mus . Ačiū labai iš anksto ir vėl viliuosi, kad kuri atsiliepsit. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes gal galit papasakoti kaip su mezgimo masina ismezgat kaklo islinkima,kaip ten tas akis nuiminejat ?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 10 13, 14:48)
Sveikutes gal galit papasakoti kaip su mezgimo masina ismezgat kaklo islinkima,kaip ten tas akis nuiminejat ?

Aš tai tikriausiai su vašeliu rankomis nuimčiau g.gif Specės apšvieskit mus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
Siūlau pradedančiosioms, turinčioms paprastesnes mašinas, per youtube susivedus Ultimate Sweater Machine / Lesson 1 ,ir taip iki 30 pamokos , visas jas peržiūrėti. Ten mezgimo mašina pagrindai parodyti, labai paprastai ir aiškiai. Bent man tai ši vaizdo medžiaga buvo pirmasis mokytojas thumbup.gif ...Gal ir Jūs rasit ką naudingą.
O akims nuiminėti naudoju dekeriukus, su jais paprasčiau negu su vašeliu.
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2010 10 13, 16:11)
Sveikos  4u.gif ,
  Siūlau pradedančiosioms, turinčioms paprastesnes mašinas, per youtube susivedus Ultimate Sweater Machine / Lesson 1 ,ir taip iki 30 pamokos , visas jas peržiūrėti. Ten mezgimo mašina pagrindai parodyti, labai paprastai ir aiškiai. Bent man tai ši vaizdo medžiaga buvo pirmasis mokytojas  thumbup.gif ...Gal ir Jūs rasit ką naudingą.
  O akims nuiminėti naudoju dekeriukus, su jais paprasčiau negu su vašeliu.

Auksas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 10 13, 11:40)
Aš taip pat norėčiau sužinoti apie Brother KH840. Man siūlėsi paskolinti ją pusseserė kitame mieste, kuri jos nenaudojo ir apie ją neišmano. Aš pati turiu Neva-5, tai nežinau ar su šiuo Brotheriu turėčiau daugiau galimybių? Mamos čia paaiškino, kad antroji mažesnė karieta yra turbūt kiauriaraščiams. Bet niekaip nesulaukiau atsakymo, ar jiems išmegzti reikia perfokortų? Būkit geros, kas žinot, apšvieskit mus . Ačiū labai iš anksto ir vėl viliuosi, kad kuri atsiliepsit.  4u.gif

tai brotheris sitas gali megzti rastus bet jam reik kortu tai gal turi ir kortas pusesere? nes be kortu nieko nesigaus schmoll.gif
Atsakyti