Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Noriu paklausti merginų kurios pirko mezgimo mašinas per ebay ar nebuvo taip, kad paspaudus mygtuką PIRKTI DABAR atsidaro kitas langas, bet ten parašyta, kad pardavėjas laikinai neprisijungęs. Bet tas "laikinai" jau antra diena. Nors kitų pardavėjų siūlymai veikia normaliai ir galima apmokėti? Štai ir galvoju kas čia per monai unsure.gif g.gif . Gal aš ten ko nesuprantu? sad.gif
help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
man taip irgi buvo ir laiska jai rasiau asmeniska ir vis kazkokius neaiskius atsakymus rasydavo. supratau kad norejo lyg kad aukcione pirkciau. Likau zodziu nesupratusi, bet ji man pati neleido pirkti ir viskas ir atrode labai geras variantas uz padoria kaina. tai kita nusipirkau. reikai gal bandyti asmensikai rasyti ir klausti g.gif
Atsakyti
sveikos,

gavau laikinai mezgimo masina NEVA5. Nekas man neiseina, ziuejau jusu nuorodas, tai man gaunasi kokios 2 eiles, o po to viskas stringa, turiu nuimti ta karieta, gal ten datas kaip reikia stumdyti pastoviai, padekit, prasau.
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2010 10 04, 11:16)
sveikos,

gavau laikinai mezgimo masina NEVA5. Nekas man neiseina, ziuejau jusu nuorodas, tai man gaunasi kokios 2 eiles, o po to viskas stringa, turiu nuimti ta karieta, gal ten datas kaip reikia stumdyti pastoviai, padekit, prasau.

O tai kas atsitinka? Akys nušoka ?
Atsakyti
Sveiiki,ieskau VILNIUJE mezgejos, kuri mezga masina!!!!

Rasyti i AZ - VOLKIENE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionuskaaa: 04 spalio 2010 - 16:12
ir akys nusoka, ir mezgant kokia 5 eile pradeda karietele strigti, nevaziuoja nei pirmyn, nei atgal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2010 10 07, 10:52)
ir akys nusoka, ir mezgant kokia 5 eile pradeda karietele strigti, nevaziuoja nei pirmyn, nei atgal blush2.gif

o svorius per visą mezginį užkabini ?
Papildyta:
http://www.liveinter.../post136626321/ labai daug surinkta informacijos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ar yra kas nors mezganti masina is Klaipedos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 10 07, 12:16)
ar yra kas nors  mezganti masina is Klaipedos?  g.gif

Saulyte2, mezgu šiek tiek, bet pas mane paprasta NEVA 5, fanginės neturiu schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu pirkti mezgimo mašiną ir vis neapsisprendžiu elektroninę ar perfokortinę. Tiek informacijos, kad net galva sukasi.

Gal galėtumėt kas turit BROTHER 965 pakomentuoti. Arba brother kh 891, kaina skiriasi maždaug dvigubai.

Taip pat galite siūlyti savo- jeigu parduodate.
Atsakyti
Sveikutės !!! Ieškau mezgėjos Kaune. Jei kas galėtumėt numegzti vaikiška golfuką rašykit į až. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudragalvė @ 2010 10 08, 13:53)
Sveikos merginos, noriu pirkti mezgimo mašiną ir vis neapsisprendžiu elektroninę ar perfokortinę. Tiek informacijos, kad net galva sukasi.

Gal galėtumėt kas turit BROTHER 965 pakomentuoti. Arba brother kh 891, kaina skiriasi maždaug dvigubai.

Taip pat galite siūlyti savo- jeigu parduodate.

Sveika smile.gif
Aš turėjus abi-anksčiau 891, dabar 965. Tai žinai,abi man jos liuks...Tvirtos, japoniškos mašinos...Sakyčiau, žiūrėk taip: jei planuoji daug raštais megzti, imk elektroninę. Paprasčiau, nei ten stebėt, kad perfokorta gražiai suktųsi, užprogramuot lengviau, pasirinkimas didelis tikrai raštų. O jei lygiai planuoji, tai neverta mokėti tiek. Aišku, čia mano nuomonė-kitos gal patars kitaip. Ai, beje, 891turi integruotą iškarpų skaitytuvą-kitaip sakant nusipaišei, ką nori megzti ant spec. popieriaus, įdėjai į tam tikrą tarpuką ir matai, kur ir ką nuleist/pridėt. Elektroninė nei viena to neturi mano žiniom. Tektų arba kompiuterinės programos ieškoti, arba pirkti atskirą iškarpų skaitytuvą. Tai vat, sekmės renkantis 4u.gif
Atsakyti