Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Merisier @ 2010 09 29, 11:03)
Ta prasme visą eilę gerų su garter carriage galima megzti. Tai čia taip, šitą ir įdėjai. Garter bar skirtas akių nuėmimui tolygiai per visą mezginio plotį.  4u.gif

O taisymo instrukcijos neturiu sad.gif

O jisai ant visu brotheriu tinka?? maniske 881
Ech priprasiau savo vyrioka siaip taip sutaise lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2010 09 29, 11:09)
sitas youtubej labai graziai parodytas nera sunkus tik knisalynes milijonas bet graziai atrodo bandziau ant severiankos megzti adatos nusiklaipe bet ant geresniu masinu neturetu nes adatos tiek neislenda su broliuku simuku dar nebandziau tiesiog yra kitokiu ideju nemazai....
va ir nuoroda radau http://www.youtube.c...u/8/IaW9c9JGQz8

o cia mano naujausias
užsakymas

šalis. plotis apie 1,10m ilgis apie 1,80m raštas toks zigzaginis todėl labai purus ir šiltas

user posted image

user posted image

user posted image tik foto mazokos

aciu 4u.gif
Labai grazu, Freke. Cia su brotheriu toki grozi sukurei?
Atsakyti
sitas su toyota bet korta brotherio as saviskiui dar grandines neturiu smile.gif tai ir drauges masina mankstinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2010 09 29, 12:14)
O jisai ant visu brotheriu tinka?? maniske 881
Ech priprasiau savo vyrioka siaip taip sutaise  lotuliukas.gif
Papildyta:
aciu  4u.gif
Labai grazu, Freke. Cia su brotheriu toki grozi sukurei?

Nea, yra skirtingi elektroninėms ir perfokortinėms. Man rodos, kad 89 perfokortinems (bet tinka atrodo tik 881 ir 891 modeliams), o 93 elektroninems jei nepainioju. Bet brangūs jie kaip velniais...Mačiau kažkada lietuvoj tai apie 600 lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 29 rugsėjo 2010 - 11:23
QUOTE(Frekė @ 2010 09 29, 11:15)
sitas su toyota bet korta brotherio as saviskiui dar grandines neturiu smile.gif tai ir drauges masina mankstinu blush2.gif

O tai kas cia tuck'as? Kas per siuliukai? Na labai graziai atrodo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Merisier @ 2010 09 29, 11:19)
Nea, yra skirtingi elektroninėms ir perfokortinėms. Man rodos, kad 89 perfokortinems (bet tinka atrodo tik 881 ir 891 modeliams), o 93 elektroninems jei nepainioju. Bet brangūs jie kaip velniais...Mačiau kažkada lietuvoj tai apie 600 lt...

Aciu, Merisier. O kaip jie veikia gerai, nestringa, lyg kazkada minejai kad turi?

Vitar, o kokius siuliukus naudojai siems darbeliams
user posted image

user posted image

Nes jau kai reikia siulus issirinkti tai jau tikras galvos skausmas kad graziai atrodytu, graziai kristu, ilgai nesiotusi - nenueitu burbuliukais doh.gif .......
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2010 09 29, 12:27)
O tai kas cia tuck'as? Kas per siuliukai? Na labai graziai atrodo  bigsmile.gif
Papildyta:
Aciu, Merisier. O kaip jie veikia gerai, nestringa, lyg kazkada minejai kad turi?

Nugis nenaudojau dar ax.gif Rūgsta sandėliuke...Seniai seniai turiu, kažkada paveldėjau daug gėrio, tai kažką naudoju, kažką pardaviau, kažką rauginu biggrin.gif
Pažiūrėk youtube, lėtoki mano nuomone jie. O dėl strigimo-jaučiu, kad nuo siūlų priklauso g.gif Bet patogu tas, kad užstatei, kiek eilučių išmegzt ir eini kavos gert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 09 29, 11:32)
Nugis nenaudojau dar ax.gif Rūgsta sandėliuke...Seniai seniai turiu, kažkada paveldėjau daug gėrio, tai kažką naudoju, kažką pardaviau, kažką rauginu biggrin.gif
Pažiūrėk youtube, lėtoki mano nuomone jie. O dėl strigimo-jaučiu, kad nuo siūlų priklauso g.gif Bet patogu tas, kad užstatei, kiek eilučių išmegzt ir eini kavos gert smile.gif

lotuliukas.gif
O tas garter bar (kazkas pas mane dezej voliojasi doh.gif dar prie neisbandyto riberio)
tai gal galima patogiai nusiimti visa mezgini ji apsukti ir uzkabinti atgal ant adatines nereiketu nei tos garter karietos??? g.gif

Na jo kainyte tai gera 100 svaru ebay pigiausia doh.gif Galeciau antra masina mezgimo nusipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 29 rugsėjo 2010 - 11:43
QUOTE(Diinna @ 2010 09 29, 12:37)
lotuliukas.gif
O tas garter bar (kazkas pas mane dezej voliojasi  doh.gif dar prie neisbandyto riberio)
tai gal galima patogiai nusiimti visa mezgini ji apsukti ir uzkabinti atgal ant adatines nereiketu nei tos garter karietos???  g.gif

Na jo kainyte tai gera 100 svaru ebay pigiausia  doh.gif Galeciau antra masina mezgimo nusipirkt  lotuliukas.gif

Aha, galima. Bet tai tada tiesiog bus eilutė atvirkščių akių, o ne stulpelis per visą mezginį mirksiukas.gif Irgi per youtube pažiūrėk, aš per ten išmokau juo naudotis, liuks dalykas thumbup.gif Ir pvz sijonų, suknelių mezgimui super-kraštai nenutįsta, tolygiai siaurinasi mezginys. Aišku, pirmą kartą naudojant tai keikiausi, bet dabar tai ir su ploniausiais siūlais gaunasi viskas greitai. Gaila, kad mezgu retai, nebespėju sad.gif
Atsakyti
Gal esat kas mezgusi toki 34 tuck rasteli?????
user posted image

man gaunasi jis tik tos kaip apacioje parodytas o tas virsutinis ne. Kaip kazin cia reiktu ismegt kad gautusi kaip virsutiniam kampe g.gif As spaudziau paprastai TUCK abu mygtukus bandziau ir po viena mygtuka TUCK ir banziau su SKIP nu nesigauna. Cia tokie grazus tie rombukai blush2.gif
Atsakyti
o geroj pusej ziurejai kas gaunas? nes tuckas yra blogos puses mezginys o geroje puseje kur geros akys pasiziurek kas gaunas garantuoju kad virsutinis trikampelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 09 30, 11:18)
o geroj pusej ziurejai kas gaunas? nes tuckas yra blogos puses mezginys o geroje puseje kur geros akys pasiziurek kas gaunas garantuoju kad virsutinis trikampelis smile.gif

tai kad ne... g.gif
Atsakyti
keista... gal tankumas per didelis ir nesimato g.gif nes pagal paveiksliuka tai atrodo kad ten geros akys vadinas isvirkscia tucko puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 09 30, 13:07)
keista... gal tankumas per didelis ir nesimato g.gif nes pagal paveiksliuka tai atrodo kad ten geros akys vadinas isvirkscia tucko puse g.gif

nea ten visgi blogos akys tarp tu kvadrateliu, pas mane didesne nuotrauka....
Atsakyti