Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(saulyte2 @ 2010 09 17, 19:58)
lotuliukas.gif as nezinau kaip juos pavadinti, bet iki galo neapibudinau, man jie reikalingi striukei rankovem, apacia ir apykaklei.

Atsakyti
merginos, dar noreciau paklausti jusu kur yra kaune parduotuve Siulu ABC? ten girdejau yra nebrangiu siulu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šita parduotuvė ABC Kaune turi puslapėlį www.lama.lt Bet man kažko meta įspėjimą, kad puslapis gali būti pavojingas kompiuteriui. Tai taip ir neišdrįsau ten ilisti...
Čia yra žemėlapis ir kontaktinė info
Atsakyti
Aciu uz pagalba, bet jau buvau ir pati suradus adresa viena karta ten buvau, tik tada mezgimo masina nesidomejau tai ir kainu per daug neziurejau. O man is viso ismete kazkokia angliska lentele o kai nesuprantu angliskai tai man ten gudus miskas verysad.gif
Atsakyti
Gal kuri prisimenat kurio temoj buvo ideti mezgimu rastai perfokortoms ir ne tik? vakar buvau radus bet neissisaugojau isjungiau o siandien jau niekaip nerandu biggrin.gif
Atsakyti
Noriu konsultacijos iš merginų kurios pirko mezgimo mašinas internetu iš ebay help.gif kaip žinoti ar siunčiama mašina į Lietuvą? Ir ar yra papildomos išlaidos be pašto išlaidų, t.y. muitai ar kažkas panašaus? mastau.gif mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 09 25, 11:40)
Aciu uz pagalba, bet jau buvau ir pati suradus adresa viena karta ten buvau, tik tada mezgimo masina nesidomejau tai ir kainu per daug neziurejau. O man is viso ismete kazkokia angliska lentele o kai nesuprantu angliskai tai man ten gudus miskas  verysad.gif

siaip man patinka si siulu parduotuve ir nebrangu ir yra is ko pasirinkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aelitka @ 2010 09 25, 16:26)
Noriu konsultacijos iš merginų kurios pirko mezgimo mašinas internetu iš ebay help.gif kaip žinoti ar siunčiama mašina į Lietuvą? Ir ar yra papildomos išlaidos be pašto išlaidų, t.y. muitai ar kažkas panašaus?  mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif

as pirkau is ebay, tiesiog reik pardavejo asmeniskai klaust ar sius i Lietuva, nes daug kas nenori siust. daugiau papildomu islaidu neturejau, tik pasto.
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 09 25, 17:44)
as pirkau is ebay, tiesiog reik pardavejo asmeniskai klaust ar sius i Lietuva, nes daug kas nenori siust. daugiau papildomu islaidu neturejau, tik pasto.

Tai jūs rašėt pardavėjui asmeniškai el. laišką? Ebay"o puslapyje, kai pasirenkama norima prekė, dešiniąjame šone yra kažkokia nuoroda į pašto siuntas...Pick up only: Free Na, bet aš nelabai draugauju su anglų kalba, tai gal ne taip supratau blush2.gif

Ir dar klausimukas - ar už Brother Electronic KH950i +accessories kaina 225 svarų yra labai didelė? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aelitka: 25 rugsėjo 2010 - 17:30
QUOTE(aelitka @ 2010 09 25, 17:27)
Tai jūs rašėt pardavėjui asmeniškai el. laišką? Ebay"o puslapyje, kai pasirenkama norima prekė, dešiniąjame šone yra kažkokia nuoroda į pašto siuntas... Na bet aš nelabai draugauju su anglų kalba, tai gal ne taip supratau blush2.gif

Ir dar klausimukas - ar už Brother Electronic  KH950i +accessories kaina 225 svarų yra labai didelė?  g.gif  g.gif  g.gif

"Contact seller" ten rasyt.
mano tokia masina, tai mokejau 308 svarus su atsiuntimu.
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 09 25, 18:31)
"Contact seller" ten rasyt.
mano tokia masina, tai mokejau 308 svarus su atsiuntimu.

O visi priedai buvo kartu, ar pirkote atskirai? na turiu omenyje perfokortas, riberį ir t.t ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aelitka @ 2010 09 25, 17:27)
Tai jūs rašėt pardavėjui asmeniškai el. laišką? Ebay"o puslapyje, kai pasirenkama norima prekė, dešiniąjame šone yra kažkokia nuoroda į pašto siuntas...Pick up only: Free Na, bet aš nelabai draugauju su anglų kalba, tai gal ne taip supratau blush2.gif

Pick up only: Free - reiškia, kad jei nuvažiuosite pasiimti iš pardavėjo, tai jis iš jūsų už tai pinigų neims.
jei nėra kito užrašo apie siuntimą, tai gali būti kad pardavėjas nesiųs visai...
Atsakyti