Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Sypsniukele @ 2010 09 16, 21:50)
Sveikos,
turiu senutę paprastutę NEVA. Gal kas žinot, kur būtų galima įsigyti dalių tokioms senučiukėms mašinoms. Konkrečiai reikia eilių skaičiavimo skaitiklio, nes sugedo.  unsure.gif

Šiaip Nebent ieškoti kas parduodą seną ir paimti sau ant detalių. O kitaip neįsivaizduoju. Kiek skaičiau temų tai ir Neva yra skirtingų. Kokia pas tave, 5?

Aš buvau jau įkalbėjusi vyrą man nupirkti mezg maš, ale pasirodo pas mamą palėpėje kažkokia guli. Tai kolkas susilaikėm rolleyes.gif Bet kaip dbar greičiau į kaimą nuvažiuoti rolleyes.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2010 09 16, 15:54)
Sveikos,

ka galetumete pasakyti apie modeli Brother KH950i ? jau galva sukasi nuo visu modeliu sunku issirinkti tinkamiausia... doh.gif  gal patartumete kazkoki geresni modeli nei si, kuri labiau apsimoketu imti (kainos ir galimybiu santykiu)?

4u.gif

Ji turi dvigubą mezgimo galimybę. T.y. turi užprogramuotus raštus beigi galima megzti pieštinėmis perfokortomis. Manau, geresnis modelis nesukurtas. Aš savo 965 turbūt iškeisčiau. Vien dėl to, kad buvo perdegus ir dabar išsimušę visi kiauraraščių raštai. taigi, jais megzti nebegaliu. Jei būtų pieštinių perfokortų funkciją-galėčiau naudoti jas. Taigi, jei įperki-pirk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsniukele @ 2010 09 16, 20:50)
Sveikos,
turiu senutę paprastutę NEVA. Gal kas žinot, kur būtų galima įsigyti dalių tokioms senučiukėms mašinoms. Konkrečiai reikia eilių skaičiavimo skaitiklio, nes sugedo.  unsure.gif

tai geriausias skaitliukas mintyse. aisku nusimusa tas skaicius bet... m,ano dvi masinos be skaitliuku ir nieko mezgu... tiek neva ties severianka be skaitliuko....
o va brotheriui beda nutiko verysad.gif grandine nutruko... buvo ji jau jungta tai dar karta jungti nebenoriu susiradau nauja, ale kol as ja nusipirksiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 09 17, 09:56)
tai geriausias skaitliukas  mintyse. aisku nusimusa tas skaicius bet... m,ano dvi masinos be skaitliuku ir nieko mezgu... tiek neva ties severianka be skaitliuko....
o va brotheriui beda nutiko  verysad.gif grandine nutruko... buvo ji jau jungta tai dar karta jungti nebenoriu susiradau nauja, ale kol as ja nusipirksiu verysad.gif

Aš turiu naujas dvi, galiu perleisti vieną, jei nori-kažkada nusipirkau, dar nei vienos tfu tfu tfu neprireikė smile.gif
Atsakyti
mano 860 brotheris. elektrinems jos kitokios lyg ir g.gif bent jau ebay g.gif o gal ir tinka. gal gali nufotkint? pasitikrinciau su savo ir kainyte tadum i asmenine jei nesunku smile.gif
Atsakyti
Ar yra Klaipedieciu, man reikia su masina numegsti juodus panarus.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 09 17, 17:12)
Ar yra Klaipedieciu, man reikia su masina numegsti juodus panarus.

o kas tas yra? g.gif butu pirma f,tai tada aisq biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 09 17, 18:49)
o kas tas yra? g.gif butu pirma f,tai tada aisq biggrin.gif

lotuliukas.gif as nezinau kaip juos pavadinti, bet iki galo neapibudinau, man jie reikalingi striukei rankovem, apacia ir apykaklei.
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 09 17, 09:56)
tai geriausias skaitliukas  mintyse. aisku nusimusa tas skaicius bet... m,ano dvi masinos be skaitliuku ir nieko mezgu... tiek neva ties severianka be skaitliuko....
o va brotheriui beda nutiko  verysad.gif grandine nutruko... buvo ji jau jungta tai dar karta jungti nebenoriu susiradau nauja, ale kol as ja nusipirksiu verysad.gif

Tai taip, mezgi ir be skaitliuko, o ką darysi, skaičiuoji mintyse... Bet pagalvojau, jei galima būtų jį gauti, pirkčiau. Tada atsipūtus sau gali brūžuot. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as labai megstu megzti tik kai gime zuikelis maziau laiko turiu tai nusprendziau nusipirkti mezgimo masina. Radau Passap Duomatic S kaip manot ar nebloga si masina? ax.gif dar reiks kitas temas paskaitinet
Atsakyti
nezinau man atrodo taip jei perki ne nauja masina ta prasme jau amziuje tai ziurek ir su atsarginemis detalemis kaip.... pvz visokios neva nu neber tu detaliu ir viskas.... tai jei kas nutiks kas tada....
Atsakyti
Su detalem tai bus sunkiau, gal laikys dar kiek meteliu g.gif gyvenu nedideliam miestely tai ir su meistru bus sunkiau, bet gal kaip nors. Ten sake yra atsarginiu adatu tai nors tai gerai, fangine masina tai man patinka galesiu ir kojines megzti biggrin.gif
Atsakyti