MAMICY, sudėjau į Picasą vieną knygą - gal čia rasi kokios info, o jei ne, tai per googlę paieškok
Picasa
Parsisiuntimui iš čia jpg formate mezgimo knyga
Pamėgink čia paieškot
Perskaičiau šią temą Užsikabinau. Einu pirmų temų skaityti
QUOTE(L@imužė @ 2010 09 11, 10:48)
MAMICY, sudėjau į Picasą vieną knygą - gal čia rasi kokios info, o jei ne, tai per googlę paieškok
D4kui, parsisiunčiau. kolkas dar tik kvadratėlius pabrūžinau, bet gal ateity pravers...
o po googla jau pavaikščiojau... radau keletą instrukcijų, bet ten nieko nemini apie "pristavke', o aš ją turiu ir buvęs savininkas megzdavo su ja, tik neprisimena kaip
pabandžiau keleta pavyzdėlių numegzti... raštus kelis... na tai ką aš žinau... kiauraraštis tikriausiai greičiau virbalais mezgasi nei mašina o dar matyt uždulkėjus užgulėjus mašina... akis leidžia... ne visas akis išmezga... reiks dar pajaukinti ta Neva... Pas mano tėvus kažkur Veritas guli... ta sakau gal mandresnė... paprastesnė... nes kažkaip lengviau visą šitą reikalą įsivaizdavau.
o dar kai pažiūriu ko kiti primezgę...
jei leidzia akis perziurek adatu liezuvelius. jei visi yra tada sutepk pirmas pozymis kad truksta tepalo kai pradeda akis numetinet
Coliuke, pramuse ant saliu? labai super atrodo!!
o as per sita bronzini finala beveik ir viena daikta pabaigiau tas kas ji gaus tiek emociju tures mano kad turbut visada issisiepes vaikscios
Coliuke, pramuse ant saliu? labai super atrodo!!
o as per sita bronzini finala beveik ir viena daikta pabaigiau tas kas ji gaus tiek emociju tures mano kad turbut visada issisiepes vaikscios
oi, Coliukes baltasis ypac elegantiskai atrodo
Coliuke, labai gražus šalis, ypatingai apdaila Aš pati jai kai kantrybės neturiu, tai mane labai žavi
Na jei nori nebrangios, manau, reikėtų pradėti nuo nevos - išbandytum paprasčiausius raštus, o jei neužkibtum-parduotum
QUOTE(zitsuk @ 2010 09 13, 08:25)
Sveikos, vis gundausi pirkti mezgimo masina. Sakykit ar labai sudetinga megzti. Kokia mezgimo masina patartumet pirkti. Noretusi kuo paprastesnes ir nelabai brangios, jei paskui tektu atideti i sona.... labai laukiu jusu patarimu.
Na jei nori nebrangios, manau, reikėtų pradėti nuo nevos - išbandytum paprasčiausius raštus, o jei neužkibtum-parduotum
Zvirble, grazus tavo sarafanas, o dar kai prisimenu kiek jie tave iskankino tai is vis rezultatas superinis
o cia mano naujiena
Blauzdinės ir kepurytė
kad rudenėjant būtų šilta
Uploaded with ImageShack.us
o cia mano naujiena
Blauzdinės ir kepurytė
kad rudenėjant būtų šilta
Sveikos,
ka galetumete pasakyti apie modeli Brother KH950i ? jau galva sukasi nuo visu modeliu sunku issirinkti tinkamiausia... gal patartumete kazkoki geresni modeli nei si, kuri labiau apsimoketu imti (kainos ir galimybiu santykiu)?
ka galetumete pasakyti apie modeli Brother KH950i ? jau galva sukasi nuo visu modeliu sunku issirinkti tinkamiausia... gal patartumete kazkoki geresni modeli nei si, kuri labiau apsimoketu imti (kainos ir galimybiu santykiu)?
Sveikos,
turiu senutę paprastutę NEVA. Gal kas žinot, kur būtų galima įsigyti dalių tokioms senučiukėms mašinoms. Konkrečiai reikia eilių skaičiavimo skaitiklio, nes sugedo.
turiu senutę paprastutę NEVA. Gal kas žinot, kur būtų galima įsigyti dalių tokioms senučiukėms mašinoms. Konkrečiai reikia eilių skaičiavimo skaitiklio, nes sugedo.