Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

MAMICY, sudėjau į Picasą vieną knygą - gal čia rasi kokios info, o jei ne, tai per googlę paieškok

user posted image

Picasa smile.gif

Parsisiuntimui iš čia jpg formate mezgimo knyga smile.gif

Pamėgink čia paieškot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 11 rugsėjo 2010 - 11:04
Perskaičiau šią temą rolleyes.gif Užsikabinau. unsure.gif Einu pirmų temų skaityti thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 09 11, 10:48)
MAMICY, sudėjau į Picasą vieną knygą - gal čia rasi kokios info, o jei ne, tai per googlę paieškok

D4kui, parsisiunčiau. kolkas dar tik kvadratėlius pabrūžinau, bet gal ateity pravers...

o po googla jau pavaikščiojau... radau keletą instrukcijų, bet ten nieko nemini apie "pristavke', o aš ją turiu ir buvęs savininkas megzdavo su ja, tik neprisimena kaip smile.gif

pabandžiau keleta pavyzdėlių numegzti... raštus kelis... na tai ką aš žinau... kiauraraštis tikriausiai greičiau virbalais mezgasi nei mašina smile.gif o dar matyt uždulkėjus užgulėjus mašina... akis leidžia... ne visas akis išmezga... reiks dar pajaukinti ta Neva... Pas mano tėvus kažkur Veritas guli... ta sakau gal mandresnė... paprastesnė... nes kažkaip lengviau visą šitą reikalą įsivaizdavau. cool.gif
o dar kai pažiūriu ko kiti primezgę...

Atsakyti
jei leidzia akis perziurek adatu liezuvelius. jei visi yra tada sutepk 4u.gif pirmas pozymis kad truksta tepalo kai pradeda akis numetinet mirksiukas.gif

Coliuke, pramuse ant saliu? labai super atrodo!! 4u.gif

o as per sita bronzini finala beveik ir viena daikta pabaigiau tas kas ji gaus tiek emociju tures mano kad turbut visada issisiepes vaikscios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, vis gundausi pirkti mezgimo masina. Sakykit ar labai sudetinga megzti. blush2.gif Kokia mezgimo masina patartumet pirkti. g.gif Noretusi kuo paprastesnes ir nelabai brangios, jei paskui tektu atideti i sona.... labai laukiu jusu patarimu.
Atsakyti
oi, Coliukes baltasis ypac elegantiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
Coliuke, labai gražus šalis, ypatingai apdaila wub.gif Aš pati jai kai kantrybės neturiu, tai mane labai žavi thumbup.gif
QUOTE(zitsuk @ 2010 09 13, 08:25)
Sveikos, vis gundausi pirkti mezgimo masina. Sakykit ar labai sudetinga megzti. blush2.gif  Kokia mezgimo masina patartumet pirkti. g.gif  Noretusi kuo paprastesnes ir nelabai brangios, jei paskui tektu atideti i sona.... labai laukiu jusu patarimu.

Na jei nori nebrangios, manau, reikėtų pradėti nuo nevos - išbandytum paprasčiausius raštus, o jei neužkibtum-parduotum smile.gif
Atsakyti
Medvilninis sarfananas, megztas Nevuke1, anksciau rodytas gulimoj pozoj, o dabar ant modelio blush2.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Zvirble, grazus tavo sarafanas, o dar kai prisimenu kiek jie tave iskankino tai is vis rezultatas superinis thumbup.gif

o cia mano naujiena

Blauzdinės ir kepurytė

kad rudenėjant būtų šilta

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 16 rugsėjo 2010 - 14:56
Sveikos,

ka galetumete pasakyti apie modeli Brother KH950i ? jau galva sukasi nuo visu modeliu sunku issirinkti tinkamiausia... doh.gif gal patartumete kazkoki geresni modeli nei si, kuri labiau apsimoketu imti (kainos ir galimybiu santykiu)?

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu senutę paprastutę NEVA. Gal kas žinot, kur būtų galima įsigyti dalių tokioms senučiukėms mašinoms. Konkrečiai reikia eilių skaičiavimo skaitiklio, nes sugedo. unsure.gif
Atsakyti