tikrai groziu parodei negalejau atsiziuret toks vaizdas kad net ne mezginiai o audiniai vien apdaila kaip padaryta ziuri ir supranti kad tau Freke dar tobulet ir tobulet ir kokiu 100 metu dar megzti megzti
Grazu labai gausi papasakot kaip cia platinai tuos lapelius
Nu ne mano čia išmislas, jei skaitai rusiškai tai va čia apie šitą raštą ir apie tuos platinimus (tiksliau siaurinimus) visus rašoma masterica.getbb.ru
pazistamu raidziu matau jei reikia perskaitau tai teks pasinagrinet daugiau aciu uz idomios info nuorodele
mano dar vienas darbelis. gal jau ir rodytas tik dabar jau pateikimas kitoks ir pabaigtas
grazi spalva,atlikimas.cia akrilanas vernito ?
freke- superiskas, nuostabus salis vesiais vakarais, rastelis labai grazus, spalva nereali
Kol radau tema
Paprastas šalis močiutei
Smilga, aš "apakus" nuo suknelės grožio superinis darbelis
Freke, *coliukeee*, oi kaip jūsų šaliai tokiu oru "į temą" , taip ir noris susisukt į juos ir sėdėt šiltai
Parodysiu ir aš vieną paprastą mažytį darbelį megztukas 2 metukų vyrukui
Freke, *coliukeee*, oi kaip jūsų šaliai tokiu oru "į temą" , taip ir noris susisukt į juos ir sėdėt šiltai
Parodysiu ir aš vieną paprastą mažytį darbelį megztukas 2 metukų vyrukui
sveikos,
gal kas turi NEVA2 instrukciją pilną, kurioje būtų ir apie pristavke parašyta? būčiau dėkinga už nuorodą arba mamicyettagmail.com
nerandu....
gal kas turi NEVA2 instrukciją pilną, kurioje būtų ir apie pristavke parašyta? būčiau dėkinga už nuorodą arba mamicyettagmail.com
nerandu....