Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

tikrai groziu parodei thumbup.gif negalejau atsiziuret toks vaizdas kad net ne mezginiai o audiniai thumbup.gif vien apdaila kaip padaryta thumbup.gif ziuri ir supranti kad tau Freke dar tobulet ir tobulet ir kokiu 100 metu dar megzti megzti blush2.gif
Atsakyti
Freke, tiesiog aš mokiausi iš talentingų mezgėjų rusiškuose forumuose osinka, masterica, broidery. Iš jų išmokau, kad pusę mezginio grožio duoda geras išlyginimas, atgarinimas.
Atsakyti
Sviekos, visos.
Nutariau ir aš parodyt savo veiną darbelį

user posted image
user posted image
user posted image

Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 29 rugpjūčio 2010 - 19:48
Grazu labai thumbup.gif thumbup.gif gausi papasakot kaip cia platinai tuos lapelius biggrin.gif
Atsakyti
aciuks.gif

Nu ne mano čia išmislas, jei skaitai rusiškai tai va čia apie šitą raštą ir apie tuos platinimus (tiksliau siaurinimus) visus rašoma masterica.getbb.ru
Atsakyti
pazistamu raidziu matau biggrin.gif jei reikia perskaitau tai teks pasinagrinet daugiau aciu uz idomios info nuorodele mirksiukas.gif
Atsakyti
mano dar vienas darbelis. gal jau ir rodytas tik dabar jau pateikimas kitoks ir pabaigtas smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
grazi spalva,atlikimas.cia akrilanas vernito ?
Atsakyti
freke- superiskas, nuostabus salis vesiais vakarais, rastelis labai grazus, spalva nereali wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kol radau tema doh.gif smile.gif

Paprastas šalis močiutei smile.gif
user posted image
Atsakyti
Smilga, aš "apakus" nuo suknelės grožio wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif superinis darbelis thumbup.gif thumbup.gif

Freke, *coliukeee*, oi kaip jūsų šaliai tokiu oru "į temą" drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , taip ir noris susisukt į juos ir sėdėt šiltai mirksiukas.gif

Parodysiu ir aš vieną paprastą mažytį darbelį blush2.gif megztukas 2 metukų vyrukui

user posted image

Atsakyti
sveikos,
gal kas turi NEVA2 instrukciją pilną, kurioje būtų ir apie pristavke parašyta? būčiau dėkinga už nuorodą arba mamicyettagmail.com

nerandu....
Atsakyti