Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

tai gal ne tos puses geleziuka pastumdei?
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 08 25, 11:18)
tai gal ne tos puses geleziuka pastumdei?

nu kad lygtais tos...aplamai nesupratau kodel jinai pradejo oziuotis,nes mezge normaliai,o paskui pradejo kaprizintis...kai ilgiau su moheriniu siulu pamezgiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 25, 12:27)
nu kad lygtais tos...aplamai nesupratau kodel jinai pradejo oziuotis,nes mezge normaliai,o paskui pradejo kaprizintis...kai ilgiau su moheriniu siulu pamezgiau g.gif

aš nors ir neturiu mašinos mezgimo bet turiu tokią mintį. gal ją reikia pravalyti ir sutepti ? su siuvimo mašina mama taip darydavo kai pradėdavo ožiuotis
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 08 25, 11:52)
aš nors ir neturiu mašinos mezgimo bet turiu tokią mintį. gal ją reikia pravalyti ir sutepti ? su siuvimo mašina mama taip darydavo kai pradėdavo ožiuotis

kad sutepta,pukeliu jokiu nera...daug mezgu,tai as ja daznai tepu...bet va kazkur tos adatos uzsikabina doh.gif
Atsakyti
pasukiojus tuos priekinius varztelius lygtais ir nekimba,bet tada akis paleidineja...reik dar varzteliu ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
uzuojauta Olaiva, man vyras dvi dienas sukinejo kol nusukinejo ir paskui rado ka reikia tiksliai pasukti ar pastumti.
sekmes
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2010 08 25, 14:28)
uzuojauta Olaiva, man vyras dvi dienas sukinejo kol nusukinejo ir paskui rado ka reikia tiksliai pasukti ar pastumti.
sekmes

nu maniskis kantrus smile.gif tikiuosi,kad susukines ir veiks ji man sia savaite doh.gif tik jauciu,kad pigiai neprasisuksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 25 rugpjūčio 2010 - 14:58
Labas merginos, parduodu mezgimo mašiną Brother KH 836. Pirkau prieš metus iš ebay, buvo nauja. Mezgiau sau ir artimiesiems. trūksta instrukcijos ir alyvos. Gyvenu Panevėžyje. jei ką sudomins, rašykit vitarat@gmail.com. Įdedu nuorodą į mano darbelių albumą.
http://picasaweb.goo...DarbaiMezgimas#
Atsakyti
QUOTE(vitar @ 2010 08 26, 19:43)
Labas merginos, parduodu mezgimo mašiną Brother KH 836. Pirkau prieš metus iš ebay, buvo nauja. Mezgiau sau ir artimiesiems. trūksta instrukcijos ir alyvos. Gyvenu Panevėžyje. jei ką sudomins, rašykit vitarat@gmail.com. Įdedu nuorodą į mano darbelių albumą.

Labai patiko Jūsų darbai. O mano mašina pirkta iš ten pat prieš metus dar nė kart neišbandyta guli.
Atsakyti
Rife, tavo darbai be konkurencijos ir tiek daug, tur būt greitai mezgi rankomis, tai ir mašina nereikalinga.
Atsakyti
QUOTE(vitar @ 2010 08 26, 19:43)

as be zodziu bigsmile.gif dar nesu pacius tokio kruopstumo ir tokiu graziu modeliuku wub.gif wub.gif wub.gif super super super !!!
Atsakyti
Une, ačiū
Atsakyti