Freke, kaip graziai uzbaigta suknute atrodo, liuks
QUOTE(Frekė @ 2010 08 21, 11:01)
Mano naujiena tik vakar gimusi
Gražus darbelis. Kokio amžiaus mergaitei ir kiek siūlų suėjo?
O kokie čia pagrindo siūlai? Gal linas? Jei taip, išduok-koks?
Medvilne. alytaus gamybos esu gavusi dovanu tai ir stovi babinops kelios nepanaudojamos tai sumasciau kad visai nieko butu tokiam daiktui panaudoti. apnerimas tai ala maxi bet cia coats eldorado. dydis nenusakomas nes mezgiau is akies. tai mano beveik keturmeciaui zemiau keliu suknele tai dukterecia mazesne dviem metais tai jauciu bus dar rankoves issimtos per daug bet juk vaikai auga
sveikos
patarkit,kas su mano karieta vyksta deliojant kiaurarascius kai delioja kiaurarasti,tai adatas ir palieka uzmestas viena ant kitos...kai delioja kiaurarasti,kai maziau adatu istraukia,tada nieko,normaliai,o jei tankiau istrauktos adatos,tada ir darosi taip ka man daryt? kame gedimas? siulas itemptas normaliai,svoriai irgi normalus...
patarkit,kas su mano karieta vyksta deliojant kiaurarascius kai delioja kiaurarasti,tai adatas ir palieka uzmestas viena ant kitos...kai delioja kiaurarasti,kai maziau adatu istraukia,tada nieko,normaliai,o jei tankiau istrauktos adatos,tada ir darosi taip ka man daryt? kame gedimas? siulas itemptas normaliai,svoriai irgi normalus...
man taip irgi buvo. Mezgiau plonu siulugalvojau, kad delto nepermeta. bet vyras pacioj karietoj su atsuktuvu kazkoki viena isliezuveliu pajudino. ty atstume truputi, nes i ji kliudavo ir neleisdavo nuslysti adatom. ir dar tiesa pakeiciau ta vadinama bar esponja ar kaip ji ten vadinasi, nes ne vienodai adatos spaudesi. ir dabar veikia man viskas gerai
QUOTE(stora meska @ 2010 08 24, 10:08)
man taip irgi buvo. Mezgiau plonu siulugalvojau, kad delto nepermeta. bet vyras pacioj karietoj su atsuktuvu kazkoki viena isliezuveliu pajudino. ty atstume truputi, nes i ji kliudavo ir neleisdavo nuslysti adatom. ir dar tiesa pakeiciau ta vadinama bar esponja ar kaip ji ten vadinasi, nes ne vienodai adatos spaudesi. ir dabar veikia man viskas gerai
ka pakeitei,kur cia tas yra? placiau papasakok prasau ,nes negaliu megzti
dar i tema vienas psl apie ta sponge bar
http://knittsings.co...-clean-for-new/
dekui tau meskute
Papildyta:
ištraukiau aš tą saviškę,bet labai jau tvarkinga,visa pasipūtusi,porolonas kaip naujas gal einu karietą pareguliuosiu
http://knittsings.co...-clean-for-new/
dekui tau meskute
Papildyta:
ištraukiau aš tą saviškę,bet labai jau tvarkinga,visa pasipūtusi,porolonas kaip naujas gal einu karietą pareguliuosiu
nugis teko karieta ishsiardyti,nes sukiojant varztelius niekas nesikeite atsukus buvo vienoj pusej per koki gera milimetra ar cielus 2 pasislinkusi skardele,dabar viskas veikia lekiu megzti,nes visa diena remontai vyko uzsakovems turbut neidomu tokie dalykai
per anksti apsidziaugiau moheriniu siulu mezgant vel adatas palieka uzmestas viena ant kitos...ir labiau griztant su karieta is desines i kaire...reikia gal meistrui skambinti...einu ieskoti...
vienintelis meistriukas is vilniaus i uzusieni isdumes...nu ka dabar daryti...