Merginos, reikia jūsų pagalbos. Mezgant sijoną kažkaip šonai pasidaro ilgi ir kai nori susiūti, reikia sutraukti, bet nelabai gražiai tada atrodo. Kaip jūs mezgate? Rusaičių viename forume radau, kad apačioje ir prie juosmens pamezga daliniu mezgimu, bet man, kai nekonkretu, tai ir nelabai aišku. Gal galite patarti, ką daryti, kad šonai gautųsi nenutįsę
QUOTE(žvėrūne @ 2010 08 10, 18:15)
Merginos, reikia jūsų pagalbos. Mezgant sijoną kažkaip šonai pasidaro ilgi ir kai nori susiūti, reikia sutraukti, bet nelabai gražiai tada atrodo. Kaip jūs mezgate? Rusaičių viename forume radau, kad apačioje ir prie juosmens pamezga daliniu mezgimu, bet man, kai nekonkretu, tai ir nelabai aišku. Gal galite patarti, ką daryti, kad šonai gautųsi nenutįsę
o tavo platintas sijonas i apacia?
jei tik sonuose akis uzdedi,tai taip ir gausis,kad sonai nutyse...
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 10, 19:20)
o tavo platintas sijonas i apacia?
Taip, mezgiau kad būtų šiek tiek platėjantis į apačią. Ir pradėjau nuo apačios suiminėdama kas 20 eilių po 2 akis. Tai išėjo vai vai... Kaip tu, Olaiva, mezgei savo sukneles, kad taip dailiai atrodo?
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 10, 14:24)
mzgancios su riberiu,kad tarkim 2geras,2 blogas megztu,kai man tas adatas isstumdyti? arba kad per abidvi adatines megztu su skyle,nu butu is karto kaip vamzdis
man kol kas tik 1 gera,kita bloga mezga
man kol kas tik 1 gera,kita bloga mezga
Aš pagal instrukciją viską step-by-step dariau ir gavos. Su skyle dar nebandžiau, o 2*2 tai išstumdai šachmatukais. 2 viršui, sekančios 2 apačioj. Bandyk, nes jei man gavos, tai tau turi gautis tikrai
QUOTE(L@imužė @ 2010 08 10, 15:03)
Olaiva, man fonseka irgi nepatiko, nors aš mezgu tik su Neva, bet man net sunkokai karieta stumdės, smagiausiai mezgasi kid mohera, su šilku kartais kažko nukerta man siūlą ( čia jau matyt ratukai tie kalti ). Tad pirmenybę atiduodu kid moheriukui, kad ir su midaros etikete ar iš ditekso babinų.
Midaros Kid mohair man kabino ratukai - labai nedaug, bet kabino. O vat prie Ditekso plonosios negaliu prikibt Ditekso storesnė netiko, nes sumezgė pūką vienon pusėn baisiai negražiai atrodo
QUOTE(žvėrūne @ 2010 08 10, 19:15)
Gaunas nutįsę jei tik šonuose platini man rodos, kad geriau per visą adatinę tolygiai platint ir akis perkėlinėt. O aš kartais šonu verčiu ir platinu nebaigtomis eilėmis. Tik tada eilės horizontalios gaunas ir platinimo vietos ryškiau matomos
parodykit,kokia prie riberio knyga jus turit.nes man toks vaizdas,kad pas mane nera jos...
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 11, 15:36)
parodykit,kokia prie riberio knyga jus turit.nes man toks vaizdas,kad pas mane nera jos...
aš dar turiu kelias knygas dideles, Mary Weaver autorė. Geros knygos, dalį, atrodo, turėjau skanuotas-pažiūrėsiu, kai prisikasiu prie tų CD Šitą manualą irgi tikrai turiu skanuotą, jei reikia-parašyk
QUOTE(Merisier @ 2010 08 11, 16:32)
aš dar turiu kelias knygas dideles, Mary Weaver autorė. Geros knygos, dalį, atrodo, turėjau skanuotas-pažiūrėsiu, kai prisikasiu prie tų CD Šitą manualą irgi tikrai turiu skanuotą, jei reikia-parašyk
mano toks pats
QUOTE(Merisier @ 2010 08 11, 15:32)
dekui radau,kai pamaciau koks virselis,nes as kai pirkau masina,tai dar 8 kn zurnalu ir knygu buvo
eisiu paskaityti,kaip cia man su juo elgtis,kad megztu kaip man reikia
QUOTE(vincis @ 2010 08 10, 20:53)
Gaunas nutįsę jei tik šonuose platini man rodos, kad geriau per visą adatinę tolygiai platint ir akis perkėlinėt. O aš kartais šonu verčiu ir platinu nebaigtomis eilėmis. Tik tada eilės horizontalios gaunas ir platinimo vietos ryškiau matomos
Ačiukas. Pabandysiu abu būdus, bet akis perkėlinėti, tai...
Parodysiu paskutinį savo darbelį mašina, nors visas efektas tai aguonoms "priklauso"
Laimuze labai labai super.
Vinci, kad pukas vinoj pusej nepergyvenk issiskalbs ir bus gerai as esu viena sali mezgusi is kazkokios mocheros tai ir pukas vienoj pusej buvo (zinoma blogojoj) bet paskui po skalbimo islindo ir geraja
Vinci, kad pukas vinoj pusej nepergyvenk issiskalbs ir bus gerai as esu viena sali mezgusi is kazkokios mocheros tai ir pukas vienoj pusej buvo (zinoma blogojoj) bet paskui po skalbimo islindo ir geraja
Mano naujiena tik vakar gimusi