Januse, nereikai nervuotis, bet pasistenk suprasti, čia visos mezga skirtingų gamintojų skirtingom mašinom, visos skirtingų komplektacijų, tai keliais sakiniais čia nieko nepaaiškinsi.
Vienos su Nevom, kitos su Brotheriais ir dar su visokiais agregatais..Tos mašinos LABAI ir LABAI skiriasi.
Gana išsamiai čia prieš kelis mėnesius rašė dalyvė
jautiena, ištisus angliškus straipsnius apie mezgimo mašinas buvo išvertusi ir paviešinusi, tik nepatingėk pasiknisti. Aš pati ieškojau sau mašinos maždaug apie kovą, tai irgi domėjausi, klausinėjausi.
Nusipirkau dėvėtą Brother'į su ribberiu iš to vaikinuko, kurio kontaktai yra pirmoj temos žinutėj (bent jau būdavo). Tiesa, jis man žadėjo gauti trūkstamas šukutes ir...taip ir dingo. Reiks vėl paklibinti
Tai va pradėk nuo to, kad apsispresi, KO tau konkrečiai reikia, KĄ daugiausiai megsi, IŠ KOKIŲ siūlų. O ne ieškok, kas ką stumdo skelbimuose. Ką tu darysi su neaišku kokios firmos pramonine mašina? Kas tave išmokys ja dirbti? Pati pagalvok.
Tai va tokia mano nuomonikė, prašom nepykti tik ir nesikarščiuoti.
na kokiais megsiu siulais tikrai zinau, beto ieskau tik elektronines, o praeita tema skaiciau visa
visas 6? nes jeigu visas,tada turejai susidaryti bendra vaizda
na pirmose temose isvis mazai info yra ypac apie elektronines