Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Olaiva @ 2010 08 10, 14:17)
na nepyk,bet kai as rinkausi,tai pirmiausia perskaiciau visas temas apie mezgimo masina,tada jau daug aiskiau pasidare ir nekilo visokiu klausimu

as ir jau skaiciau
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 10, 13:27)
as ir jau skaiciau

visas 6? nes jeigu visas,tada turejai susidaryti bendra vaizda
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 08 10, 14:26)
Januse, nereikai nervuotis, bet pasistenk suprasti, čia visos mezga skirtingų gamintojų skirtingom mašinom, visos skirtingų komplektacijų, tai keliais sakiniais čia nieko nepaaiškinsi.
Vienos su Nevom, kitos su Brotheriais ir dar su visokiais agregatais..Tos mašinos LABAI ir LABAI skiriasi.
Gana išsamiai čia prieš kelis mėnesius rašė dalyvė jautiena, ištisus angliškus straipsnius apie mezgimo mašinas buvo išvertusi ir paviešinusi, tik nepatingėk pasiknisti. Aš pati ieškojau sau mašinos maždaug apie kovą, tai irgi domėjausi, klausinėjausi.
Nusipirkau dėvėtą Brother'į su ribberiu iš to vaikinuko, kurio kontaktai yra pirmoj temos žinutėj (bent jau būdavo). Tiesa, jis man žadėjo gauti trūkstamas šukutes ir...taip ir dingo. Reiks vėl paklibinti  g.gif
Tai va pradėk nuo to, kad apsispresi, KO tau konkrečiai reikia, KĄ daugiausiai megsi, IŠ KOKIŲ siūlų. O ne ieškok, kas ką stumdo skelbimuose. Ką tu darysi su neaišku kokios firmos pramonine mašina? Kas tave išmokys ja dirbti? Pati pagalvok.
Tai va tokia mano nuomonikė, prašom nepykti tik ir nesikarščiuoti.  4u.gif

na kokiais megsiu siulais tikrai zinau, beto ieskau tik elektronines, o praeita tema skaiciau visa mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 10, 14:29)
visas 6? nes jeigu visas,tada turejai susidaryti bendra vaizda

na pirmose temose isvis mazai info yra ypac apie elektronines
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 10, 13:31)

nu nemeluok,yra,tik reikia nepatingeti skaityti mirksiukas.gif man nuo pat pirmosios temos viskas buvo naudinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 10, 13:31)
na kokiais megsiu siulais tikrai zinau, beto ieskau tik elektronines, o praeita tema skaiciau visa mirksiukas.gif
Papildyta:

o kodel nori elektronines?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 10, 14:34)
nu nemeluok,yra,tik reikia nepatingeti skaityti mirksiukas.gif man nuo pat pirmosios temos viskas buvo naudinga thumbup.gif

galvok ka nori
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 10, 13:37)
galvok ka nori

nieko negalvoju biggrin.gif

ar jau pradedat rudeniui-ziemai ruostis? traukiat plonas moheras? kokios geriausiai mezgasi? as mezgiau kriksto sukneles is yarn art fonseca,tai man kazkaip nelabai...daug puko,o jis susimeta vos ne i siula(kuokstas plauku),ir pasimeta pagrindinis siulas,mezga su kuokstu puko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 10, 14:24)
mzgancios su riberiu,kad tarkim 2geras,2 blogas megztu,kai man tas adatas isstumdyti? g.gif arba kad per abidvi adatines megztu su skyle,nu butu is karto kaip vamzdis g.gif
man kol kas tik 1 gera,kita bloga mezga doh.gif

aš viską pagal instrukcijos paveikslėlius darau (2 ant 2), tai gaunasi rolleyes.gif

QUOTE(Januse @ 2010 08 10, 14:31)
Papildyta:

tai kai pati nekonkrečiai klausi, tai niekas tau konkrečiai ir neatsakys.
Ir po tavo paskutinio posto, atleisk, nebesinori su tavim išvis diskutuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 08 10, 13:46)
aš viską pagal instrukcijos paveikslėlius darau (2 ant 2), tai gaunasi  rolleyes.gif
tai kai pati nekonkrečiai klausi, tai niekas tau konkrečiai ir neatsakys.
Ir po tavo paskutinio posto, atleisk, nebesinori su tavim išvis diskutuoti  doh.gif

as dariau pagal instrukcijas,kai ta aparaciuka naudojau,kur nuo riberio ant mezgimo masinos adatu,tai nesupratau,kad be svorio reikia,tai kas antra aki labai graziai paleido biggrin.gif
tuoj margu rastu sezonas prasides,vaikams bent jau liemenes bus margos.pas mane dar yra tas daiktas,kur savo rastus galima isikelti,bet cia jau veliau,veliau...
Atsakyti
Januse, nesupyk, bet įkišiu ir aš savo trigrašį - juk nesėdim visos SM per dienų dienas ir nelaukiam kur ką kuriai tik suspėt atsakyt, visur reik kantrybės ir šiek tiek luktert, kol kuri galės atsakyt, jei nerandi info visose temose. O mokinantis megzt mašina (jei dar nemoki) reikia išvis begalinės kantrybės, pagalvok ar tau jos tikrai užteks (nes iš tokios tavo reakcijos, jaučiasi, kad esi "degtukas" ), nes sumokėjus kelis tūkstančius už elektroninę mašiną juk nenorėsi, kad ji stovėtų kampe. Ir visgi populiariausios ko gero yra brother firmos mašinos, o info apie jas tikrai yra gan nemažai pridėtos. Sėkmės paieškose ir gero sėkmingo pirkimo drinks_cheers.gif
Olaiva, man fonseka irgi nepatiko, nors aš mezgu tik su Neva, bet man net sunkokai karieta stumdės, smagiausiai mezgasi kid mohera, su šilku kartais kažko nukerta man siūlą ( čia jau matyt ratukai tie kalti ). Tad pirmenybę atiduodu kid moheriukui, kad ir su midaros etikete ar iš ditekso babinų.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 08 10, 15:03)
Januse, nesupyk, bet įkišiu ir aš savo trigrašį - juk nesėdim visos SM per dienų dienas ir nelaukiam kur ką kuriai tik suspėt atsakyt, visur reik kantrybės ir šiek tiek luktert, kol kuri galės atsakyt, jei nerandi info visose temose. O mokinantis megzt mašina (jei dar nemoki) reikia išvis begalinės kantrybės, pagalvok ar tau jos tikrai užteks (nes iš tokios tavo reakcijos, jaučiasi, kad esi "degtukas" ), nes sumokėjus kelis tūkstančius už elektroninę mašiną juk nenorėsi, kad ji stovėtų kampe. Ir visgi populiariausios ko gero yra brother firmos mašinos, o info apie jas tikrai yra gan nemažai pridėtos. Sėkmės paieškose ir gero sėkmingo pirkimo  drinks_cheers.gif
Olaiva, man fonseka irgi nepatiko, nors aš mezgu tik su Neva, bet man net sunkokai karieta stumdės, smagiausiai mezgasi kid mohera, su šilku kartais kažko nukerta man siūlą ( čia jau matyt ratukai tie kalti ). Tad pirmenybę atiduodu kid moheriukui, kad ir su midaros etikete ar iš ditekso babinų.

aciu nors viena moloniai atsakai i mano paklausima, megzti su senute Neva2 teke tai nemanau kad bus labai sudetinga prisitaikyti prie naujos
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 08 10, 15:17)
aciu nors viena moloniai atsakai i mano paklausima

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti