QUOTE(Bussinkka @ 2010 06 28, 17:12)
o man dar buvo baisu kai dave patalyne, mokejom + 5 lt uz komplekta o dave kazkokius baisiai iskalbtus skudurus, net nezinau ar buvo isskalbti po kitu zmoniu, o dar kiekvienas uzvalkas is kito komplekto man verkt norejosi, bet jau pinigai buvo sumoketi kita karta viska apziuresiu o tik tada mokesi, pasimokiau
Papildyta:
mes jau daug daug metu valgom kavinej RUTA, dar nebuvom nusivyle. O basanaviciaus gatveje tai kai karta pavalgem tai dugiau neejom, nes cepelinai guminiai buvo, labai jau neskanu, nebent CILI
o turgely kainos kaip ir pas mus, pirkom braskes labai skanios dideles po 7 lt o ir taip labai daug visokiu vaisiu yra, pigiau net nei maximoje
Papildyta:
mes jau daug daug metu valgom kavinej RUTA, dar nebuvom nusivyle. O basanaviciaus gatveje tai kai karta pavalgem tai dugiau neejom, nes cepelinai guminiai buvo, labai jau neskanu, nebent CILI
o turgely kainos kaip ir pas mus, pirkom braskes labai skanios dideles po 7 lt o ir taip labai daug visokiu vaisiu yra, pigiau net nei maximoje
aciu labai. basanaviciaus gatveje ir mums nepatinka valgyti. todel ir klausineju kur skaniai galima pavalgyti. viena karta valgem basanaviciaus gatveje, tik nepamenu pavadinimo kavynes, tai atsisedom ir laukem kol atnes valgiarascius, nenese gal kokiu 15 min tada vyras pats nuejo paimti. po to gal koki pusvalandi laukem uzsakymo o pavalgius dar kokius 20 min laukem musu padavejo, po to as neistveriau ir nuejau jo ieskoti, jo neradau o kita padaveja pasake kad jis tualete. teko dar laukiti kokias 15 minucius, bet galiausiai mane pribloske tai kad cekyje buvo paxciam gale parasyta - aptarnavimas-5Lt. ir iskaiciuota i bendra suma. na cia tai buvo virsune norejau issiaiskinti uz koki aptarnavima cia nulupta, bet vyras nuramino mane kad as tik nervus negadinciau sau - sako neverti jie to. tai dabar jau noretusi nueiti i kokia kavyne, kur galima ramiai ir skaniai pavalgyti