Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Bussinkka @ 2010 06 28, 17:12)
o man dar buvo baisu kai dave patalyne, mokejom + 5 lt uz komplekta o dave kazkokius baisiai iskalbtus skudurus, net nezinau ar buvo isskalbti po kitu zmoniu, o dar kiekvienas uzvalkas is kito komplekto doh.gif  man verkt norejosi, bet jau pinigai buvo sumoketi verysad.gif  kita karta viska apziuresiu o tik tada mokesi, pasimokiau doh.gif
Papildyta:
mes jau daug daug metu valgom kavinej RUTA, dar nebuvom nusivyle. O basanaviciaus gatveje tai kai karta pavalgem tai dugiau neejom, nes cepelinai guminiai buvo, labai jau neskanu, nebent CILI smile.gif

o turgely kainos kaip ir pas mus, pirkom braskes labai skanios dideles po 7 lt o ir taip labai daug visokiu vaisiu yra, pigiau net nei maximoje thumbup.gif

aciu labai. basanaviciaus gatveje ir mums nepatinka valgyti. todel ir klausineju kur skaniai galima pavalgyti. viena karta valgem basanaviciaus gatveje, tik nepamenu pavadinimo kavynes, tai atsisedom ir laukem kol atnes valgiarascius, nenese gal kokiu 15 min tada vyras pats nuejo paimti. po to gal koki pusvalandi laukem uzsakymo o pavalgius dar kokius 20 min laukem musu padavejo, po to as neistveriau ir nuejau jo ieskoti, jo neradau o kita padaveja pasake kad jis tualete. doh.gif teko dar laukiti kokias 15 minucius, bet galiausiai mane pribloske tai kad cekyje buvo paxciam gale parasyta - aptarnavimas-5Lt. doh.gif ir iskaiciuota i bendra suma. na cia tai buvo virsune doh.gif norejau issiaiskinti uz koki aptarnavima cia nulupta, bet vyras nuramino mane kad as tik nervus negadinciau sau - sako neverti jie to. tai dabar jau noretusi nueiti i kokia kavyne, kur galima ramiai ir skaniai pavalgyti biggrin.gif
Atsakyti
manau kad nemazai kaviniu ima aptarnavimo mokestį. esam mokeje daug kur, bet ne 5 lt o 5 proc nuo sumos. 4u.gif
Dabar skaniai ir sociai, uz normalia kaina valgem Neries gatveje, jau visai netoli pusyno. tokia paprastute kavinuke, bet zmoniu nemazai susirenka.
Basankej labai skanios picos buvo EXIT vasaros rezidencijoje. didele pica tik 13 lt bigsmile.gif apsirijom. vaikam ten labai patiko nes jiems padarytas kampelis thumbup.gif o mes ramiai futbola galejom paziureti. tik va alus cia 7 lt smile.gif
kia diena pusryčiavom Cili, nu kad daugiau ten eičiau. valgem minimum, net nepavalgem, o palikom 60 lt doh.gif porcijos mazos, iš kur tiek zmoniu ten renkasi blink.gif pirkau salotas cezario, ant vieno danties porcija buvo, doh.gif o uz ta pacia kaina Neries g kavinukeje, ogo kokia porcija atnešė thumbup.gif
lygiai kaip ir Vakaru saloone, zmoniu pilna, o porcijos uz tokias kianas juokingos. alkani išėjom. 4u.gif
dar vaziuodavom pazaist vaikam i papietaut pas Juozapa, nors maistas man ten ir nelabai patinka. rolleyes.gif
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Bussinkka @ 2010 06 28, 07:57)
Sveikos, mes irgi jau grizom i Palangos smile.gif
buvom va cia : http://www.palangarentroom.lt/
bet labai nusivylem doh.gif labai jau netvarkinga visur buvo doh.gif net pagalviu normaliu nebuvo... visur dulkes kur tik prisilieci, voratinkliai... ir ne tik musu kambaryje, kitame sese buvo, situacija ta pati nors ir liuxo tipo kambarys doh.gif  nesuprantu as tokiu seimininku, tikrai ten daugiau negrisiu schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

tai vat kad baisu apsišaut blink.gif todel siemet ir as nieko nerezervavau, nuvaziuoji, apziuri ir išsinuomoji. arba vaziuoji jau i išbandyta vieta, arba su gerais atsiliepimais. biggrin.gif
o bobutes tai juokino, užeini paklaust kambario, kad pristos, šaukia kad cia labai puiki vieta, atvaziuoja tik pastovus klientai, jau daugybe metu besiilsintys pas ja. doh.gif bet kambariai nusiure, baldai siaubingi doh.gif
bet paieskojus randi ir geru 4u.gif nors tokios vietos kad kasmet vaziuociau ten opat dar neradau schmoll.gif nors kazin ar patiktu, man idomiau vis kitur. biggrin.gif

tiesa, ši karta dar dziaugemes seimininke nes neileido paaugliu. atvaziavo 6 paaugliu grupele, jau buvom persigande, kad nebemiegosim naktim hihihi.gif bet seimininke nutare neileisti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 28 birželio 2010 - 15:46
QUOTE(Bussinkka @ 2010 06 28, 08:57)
Sveikos, mes irgi jau grizom i Palangos smile.gif
buvom va cia : http://www.palangarentroom.lt/
bet labai nusivylem doh.gif labai jau netvarkinga visur buvo doh.gif net pagalviu normaliu nebuvo... visur dulkes kur tik prisilieci, voratinkliai... ir ne tik musu kambaryje, kitame sese buvo, situacija ta pati nors ir liuxo tipo kambarys doh.gif  nesuprantu as tokiu seimininku, tikrai ten daugiau negrisiu schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Ojojoj kaip pasimečiau dabar doh.gif Esame užsisakę čia LIUX tipo kambarį rugpjūčiui, bet dabar dvejoju g.gif Na mes šiaip čia esame buvę užpernai ir užužpernai, tai mums kaip ir viskas patiko, na gal lovos sakyčiau nelabai patogios, nes sustumtos dvi viengulės, tai tas tarpas tarp lovų labai nepatogu, bet mums patiko vieta, šeimininkė, balkonas, na ir tvarka pernelyg nekliuvo unsure.gif Nors vieną naktį teko kitam kambarį praleist, tai tikrai buvo baisus blush2.gif Net nežinau ką daryt...Parekomenduokit ką nors dviems žmonėms iki 120lt/ parai 4u.gif
Atsakyti
Bet kaip šaunu,kai galima pasiskaityti atsiliepimus smile.gif Niekada į tą namą kojos nekelsiu. Puikiai jį prisimenu, buvom užėję, tai mums pasirodė, kad per daug prašo už tokius kambarius. Tai tada pasiūlė pigiau, bet kažkokiam sandėliuke prie namo doh.gif Nesusikalbėjom schmoll.gif dingom iš ten smile.gif Pernai butuke vienam gyvenau, bet Bangų gatvėj, tolokai nuo centro. Jei nieko nesurasiu, tai važiuosim vėl ten, nes buvo paparasta viskas, bet tikrai švaru smile.gif
Atsakyti
sveiki. ryt važiuoju į palangą, tad norėčiau sužinoti kur verta nueiti, kur gražiau... atsibodo tas pats per tą patį - papludimys ir basanavičiaus gatvė schmoll.gif
gal kokių parduotuvių įdomių, kurių nėra kituose miestuose , gal dar ko nors ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 06 28, 16:03)
mes ruosiames vaziuoti si savaitgali i palanga, jau rezervavome kambariuka. na ziuresim kaip bus ten. kai grisim papasakosiu.
o kaip ten su kainom parduotuvese ir turgelyje??? nelabai uzkeltos???

gal galite patarti i kurias kavines eiti??? kur taip galima nebrangiai pavalgyti?

mes valgėm kavinukėj prie "senosios vaistinės" Vytauto gatvėje, viskas patiko- aptarnavimas, aplinka, yra kampelis vaikams, cepelinai skanūs ir ne "plaukiantys" riebaluose, tik gal žmonių kiek daugoka, bet nekeista, nes ir mes ten ne kartą grįžom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 06 28, 01:20)
cia http://adis.dolis.lt praso po 50 Lt vienam asmeniui. Bet dar ir nuolaida pritaiko, jei ilgesniam laikui apsistoji...

o cia praso uz zmogu po 20-30 lt uz para... Liles namai
...zymiai padoriau atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiliukas: 28 birželio 2010 - 21:39
Nu va mes vakar grizom is Palangos tai galiu papasakoti kokiame mes 'liukse' buvom apsistoje doh.gif,tai zinokit kai pamaciau net silpna pasidare sumokejom 200lt uz para ir cia jau su nuolaida nes prase 250lt,tai jei butume nesumokeja puses sumos tai buciau lekus neatsisukdama,nu baldai baisus,dulkes nevalytos,grindys tai baisu koja pastatyti o is lovu tai vorus ir tokius simtakojus kur vonioje buna turejom issikratyti mad.gif ,dar tokiame liukse gyvenime nebuvus ir cia 'Vibaliskes kotedzai'todel jei sugalvosit ten vaziuoti tai pirma apsiziurekit ar jums ten tiks,nes mes pries ten vaziuodami tai tikejomes kitokio vaizdo...dabar jei vaziuosim tai pirma issiklausinesiu,gal kas gales parekomenduoti vieta, kad bent svaru butu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas esat buve Egliu paunksmej? esu uzsisakius ir labai tikiuosi jog man ten patiks.Na ,tikrai nenoriu rast voratinkliu ir voru karsta.gif .Nes kiek pas jus pasiskaiciau,tai ne vienai tokie nesvarus kambariai papuole.Nesvarbu kad jame galima sakyt jog tik miegi,bet as noriu svaros !!! tongue.gif : Tai manau ,gal kas atsilieps,parasys nuomone,kol dar laiko truputi turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pernai buvom Astos viloje, mums patiko. tikrai svaru, grazu, jauku, ramu. Bet viesbutis Zilvinas nuvyle ax.gif Gyvenom kotedze, bet nusivylem ten, nors svaru, bet gyviu pastebejom tualete... Kai vaziavom ilgesniam laikui ir su vaikais nuomavomes 2 k. buta, radau pagal skelbimus, nieko tokio imantraus, tiesiog svarus, tvarkingas butas uz nedidele kaina. Prabangos ten nebuvo, baldai, kilimai nebuvo patys naujausi, bet tvarkingi, priziureti ir naudojimui puikiai tinkantys.
Siais metais dar neatostogavom, bet vel su vaikais rinksiuos buto nuoma, o jei vieni tada gal i vila kokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2010 06 28, 15:48)
Ojojoj kaip pasimečiau dabar  doh.gif Esame užsisakę čia LIUX tipo kambarį rugpjūčiui, bet dabar dvejoju  g.gif Na mes šiaip čia esame buvę užpernai ir užužpernai, tai mums kaip ir viskas patiko, na gal lovos sakyčiau nelabai patogios, nes sustumtos dvi viengulės, tai tas tarpas tarp lovų labai nepatogu, bet mums patiko vieta, šeimininkė, balkonas, na ir tvarka pernelyg nekliuvo  unsure.gif Nors vieną naktį teko kitam kambarį praleist, tai tikrai buvo baisus  blush2.gif Net nežinau ką daryt...Parekomenduokit ką nors dviems žmonėms iki 120lt/ parai  4u.gif

gal antram, treciam aukste kas ir geriau bet jau pirmam tai ne schmoll.gif dusas toks kad viskas teka ant grindu o ten guli storas kilimas, galit tik isivaizduot koks kvapas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kolmneli @ 2010 06 28, 23:28)
Sveikos. Gal kas esat buve Egliu paunksmej? esu uzsisakius ir labai tikiuosi jog man ten patiks.Na ,tikrai nenoriu rast voratinkliu ir voru  karsta.gif .Nes kiek pas jus pasiskaiciau,tai ne vienai tokie nesvarus kambariai papuole.Nesvarbu kad jame galima sakyt jog tik miegi,bet as noriu svaros !!!  tongue.gif : Tai manau ,gal kas atsilieps,parasys nuomone,kol dar laiko truputi turiu  rolleyes.gif

man teko apziureti si viesbutuka geguze. Jis tuo metu buvo visiskai tuscias. Tvarkingas, svarus. Tik labai mazi kambariukai. Viesbutis turi oficialu 3* pazymejima. Arti centro i netoli papludimio. Beveik visi numeriai turi balkonus. Siaip man paliko nebloga ispudi. Nezinau kokia kaina jo yra liepos menesi, bet iki birzelio 30 jie prase tik 90 Lt uz dviviet, ir man atrodo uz tai buvo galima moketi tokia suma. Bent jau tikrai viskas buvo priziurima, o ne kai pas kai kuria bobute...
Jeigu tirite augiau klausimu, galit uzduoti, atsakysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liora: 29 birželio 2010 - 10:03