va, o mes jau po atostogų...
mano pastebėjimai:
1) eini į pliažą pasiimk du maišelius, vieną- , kad surinktum prieš tave " poilsiavusių" šiukšles, kitą- kad, susirinktum savo šiukšles. Labai gaila, iki šiol tokios problemos nebuvo ( o gal man taip pasisekdavo), atsiskleidžia visa mūsų " kultūra" ir kaip mes gerbiam gamtą ir vieni kitus, gaila ir laaaabai gėda , beja, šiukšliadėžių pliaže pakanka, tereikia tik noro susirinkti šiukšles. Tos šiukšlės kurias rinkau aš buvo- na, savaime suprantama, buteliai, nuorūkos, ir, kas ypač nustebino, panaudoti pampersai, va čia tai virūnė
2) yra dalykų kurie nesikeičia jau gal 30 metų, tai aptarnavimo kultūra, konkretus pavyzdys - maisto prekių parduotuvė Vytauto gatvėje, prie " Senosios vaistinės",moterys dirba jaunos, bet aptarnavimas kaip gerais sovietiniais laikais, pasidomėjau ar turi man reikalingą prekę, tai " ne " atsakė taip, kad po to su vyru juokavom - " gerai, kad dar rankos nenukando", ir tik nereikia aiškinti, kad jos mažai uždirba ir ko iš jų norėt, ne mano reikalas kiek jos uždirba, o elementari pagarba, mokėjimas bendrauti būtini, bet kuriam žmogui...
3) Joninių alėja Basanavičiaus gatvėje -absurdas totalus, tik pavadinimas ir tiek, daugiau viskas tas pats, ta pati klaiki rusiška muzika ( kodėl rusiška, juk rusų nedaug šiuo metu ), buvo vieno folkloro ansamblio pasirodymas ( čia gal kiek įdomiau), o šiaip skirtumas gal tik tas, kad kavinės pasistatė paviljonus ir prekiavo iš jų..., na dar tiesa ant jūros tilto buvo pastatyti garsiakalbiai iš kurių transliavo trankią muziką..
-beja, nežiūrint šių minusų, važiuoti verta, dėrėtis dėl nakvynės tiesiog būtina, nes poilsiautojų nėra daug..., kavinėse kainos įkandamos, mūsų 4 asmenų šeima papietaudavo už 34 litus ( bet mes tokie kukliai valgantys, tai tie 34 litai- ty 2,5 porcijos cepelinų, sultys man ir vaikams ir alutis tėčiui)
QUOTE(voras34 @ 2010 06 25, 16:37)
va, o mes jau po atostogų...
mano pastebėjimai:
1) eini į pliažą pasiimk du maišelius, vieną- , kad surinktum prieš tave " poilsiavusių" šiukšles, kitą- kad, susirinktum savo šiukšles. Labai gaila, iki šiol tokios problemos nebuvo ( o gal man taip pasisekdavo), atsiskleidžia visa mūsų " kultūra" ir kaip mes gerbiam gamtą ir vieni kitus, gaila ir laaaabai gėda , beja, šiukšliadėžių pliaže pakanka, tereikia tik noro susirinkti šiukšles. Tos šiukšlės kurias rinkau aš buvo- na, savaime suprantama, buteliai, nuorūkos, ir, kas ypač nustebino, panaudoti pampersai, va čia tai virūnė
2) yra dalykų kurie nesikeičia jau gal 30 metų, tai aptarnavimo kultūra, konkretus pavyzdys - maisto prekių parduotuvė Vytauto gatvėje, prie " Senosios vaistinės",moterys dirba jaunos, bet aptarnavimas kaip gerais sovietiniais laikais, pasidomėjau ar turi man reikalingą prekę, tai " ne " atsakė taip, kad po to su vyru juokavom - " gerai, kad dar rankos nenukando", ir tik nereikia aiškinti, kad jos mažai uždirba ir ko iš jų norėt, ne mano reikalas kiek jos uždirba, o elementari pagarba, mokėjimas bendrauti būtini, bet kuriam žmogui...
3) Joninių alėja Basanavičiaus gatvėje -absurdas totalus, tik pavadinimas ir tiek, daugiau viskas tas pats, ta pati klaiki rusiška muzika ( kodėl rusiška, juk rusų nedaug šiuo metu ), buvo vieno folkloro ansamblio pasirodymas ( čia gal kiek įdomiau), o šiaip skirtumas gal tik tas, kad kavinės pasistatė paviljonus ir prekiavo iš jų..., na dar tiesa ant jūros tilto buvo pastatyti garsiakalbiai iš kurių transliavo trankią muziką..
-beja, nežiūrint šių minusų, važiuoti verta, dėrėtis dėl nakvynės tiesiog būtina, nes poilsiautojų nėra daug..., kavinėse kainos įkandamos, mūsų 4 asmenų šeima papietaudavo už 34 litus ( bet mes tokie kukliai valgantys, tai tie 34 litai- ty 2,5 porcijos cepelinų, sultys man ir vaikams ir alutis tėčiui)
mano pastebėjimai:
o kur gyvenot?ir kainytė kokia?
QUOTE(voras34 @ 2010 06 25, 16:37)
Tos šiukšlės kurias rinkau aš buvo- na, savaime suprantama, buteliai, nuorūkos, ir, kas ypač nustebino, panaudoti pampersai, va čia tai virūnė
manes nestebina....pernai kai buvom tai pliaze gulejom nepertoliausiai nuo takelio to medinio prie tilto, tai ejo mamyte su dukryte maza ir tiesiog sysiu padare salia to takelio, gal per pora metru nuo musu nu vaizdelis buvo.... tai koks tas pliazas, jei ten ir vaikai atsiprasant sisioja , ir sunys ir pampersus vietoj pakeicia ir ismeta ant smelio
Mane domintu kokios kainos siemet Palangoj kambariu nuomos? Dekoju is anksto.
QUOTE(domutiene @ 2010 06 27, 23:10)
Mane domintu kokios kainos siemet Palangoj kambariu nuomos? Dekoju is anksto.
cia http://adis.dolis.lt praso po 50 Lt vienam asmeniui. Bet dar ir nuolaida pritaiko, jei ilgesniam laikui apsistoji...
mes jau is pajurio ir gryzome..nuo 19 d ilsejomes Nemirsetoje namuke...orai geri pasitaike..palyginus kai cia visur lietus lijo..isvaziuot nesinorejo visiskai..kaip pas mama kaime jautemes..seimininkai tokie faini zmogiukai,kad kazin ar esu dar maciusi tokiu kada gaila kad iki rudens ten jau uzimta,tikrai vaziuociau dar siemet..visiems dar tik pradedantiems atostogaut,linkiu gero oro ir geros nuotaikos..o tame namuke kas bus paciu geriausiu poilsio akimirku
Sveikos, mes irgi jau grizom i Palangos
buvom va cia : http://www.palangarentroom.lt/
bet labai nusivylem labai jau netvarkinga visur buvo net pagalviu normaliu nebuvo... visur dulkes kur tik prisilieci, voratinkliai... ir ne tik musu kambaryje, kitame sese buvo, situacija ta pati nors ir liuxo tipo kambarys nesuprantu as tokiu seimininku, tikrai ten daugiau negrisiu
buvom va cia : http://www.palangarentroom.lt/
bet labai nusivylem labai jau netvarkinga visur buvo net pagalviu normaliu nebuvo... visur dulkes kur tik prisilieci, voratinkliai... ir ne tik musu kambaryje, kitame sese buvo, situacija ta pati nors ir liuxo tipo kambarys nesuprantu as tokiu seimininku, tikrai ten daugiau negrisiu
Bussinkka, šaunu, kad parašei.
O tas liukso klasės priskirimas mane tiesiog juokina. Ir Lietuvos Ryte savaitgaliniam rašo apie poilsį Palangoje, atseit skundžiasi, kad nebegali išnuomoti net nuleidę kainas liukso nuo 150 iki 80 Lt Nu, kada LIUKSAS kainavo tiek??? Ir ar matėt dabar kur nors liuksą už 80 Lt?
O tas liukso klasės priskirimas mane tiesiog juokina. Ir Lietuvos Ryte savaitgaliniam rašo apie poilsį Palangoje, atseit skundžiasi, kad nebegali išnuomoti net nuleidę kainas liukso nuo 150 iki 80 Lt Nu, kada LIUKSAS kainavo tiek??? Ir ar matėt dabar kur nors liuksą už 80 Lt?
QUOTE(Osvile @ 2010 06 28, 10:27)
Bussinkka, šaunu, kad parašei.
ziuriu skelbimus. na tikrai kaip atrodo tie liuksai baldai sudeti kurie jau niekam netinkami svarbu parasyt, kad liuksas ir uzsikelt kainas.
jei jau nesugeba net dulkiu nuvalyt apie koki liuksa uz 150lt gali kalbet ? Parvaziavo zmones nusivyle "liuksu" niekad ten nevaziuos ir kitam nepataria. cia geriausia reklama tokiem "liuksam"
vis mastau kaip pasielgt ar tikrai verta uz 1 ar 2 naktis tokias kosmines kainas moket. turbut ryte nuvaziuosim vakare trauksim namo.
per Joniniu savaitgali ir mes buvom Palangoje. namuką be jokiu rezervaciju susiradom is karto nuvyke, vietu tikrai buvo visur, nors visos bobules nenorejo musu isleist ir saukė kad daugiau niekur negausim, nes zmoniu daug bet apsizejom kelis kambarius ir išsirinkom. netoli jura, ir pusynas, S. Neries gatveje, ir Basankė aišku šalia pirmame aukšte prašė 150 lt uz kambarį. nauji baldai, raudonos odos kampas. nu labai liuks. mes pasemem antram aukšte uz 120 lt irgi naujais baldais, karsas vanduo ir visi patogumai. beje nusiderejom ir uz 100 lt nuleido.
tai vat nors vaziavom ketvirtadieni ir jau palyginus velai, 5 val buvom Palangoj, bet vietu tikrai pilna. nors buvom prigasdinti kad nebus vietu, buvau jau apsiskambinus. galvojom nu kaip bus taip, Maxėj palapine tada nusipirksim bet neprireikė.
tai vat nors vaziavom ketvirtadieni ir jau palyginus velai, 5 val buvom Palangoj, bet vietu tikrai pilna. nors buvom prigasdinti kad nebus vietu, buvau jau apsiskambinus. galvojom nu kaip bus taip, Maxėj palapine tada nusipirksim bet neprireikė.
mes ruosiames vaziuoti si savaitgali i palanga, jau rezervavome kambariuka. na ziuresim kaip bus ten. kai grisim papasakosiu.
o kaip ten su kainom parduotuvese ir turgelyje??? nelabai uzkeltos???
gal galite patarti i kurias kavines eiti??? kur taip galima nebrangiai pavalgyti?
QUOTE(voras34 @ 2010 06 25, 17:37)
važiuoti verta, dėrėtis dėl nakvynės tiesiog būtina, nes poilsiautojų nėra daug..., kavinėse kainos įkandamos, mūsų 4 asmenų šeima papietaudavo už 34 litus ( bet mes tokie kukliai valgantys, tai tie 34 litai- ty 2,5 porcijos cepelinų, sultys man ir vaikams ir alutis tėčiui)
gal galite patarti i kurias kavines eiti??? kur taip galima nebrangiai pavalgyti?
o man dar buvo baisu kai dave patalyne, mokejom + 5 lt uz komplekta o dave kazkokius baisiai iskalbtus skudurus, net nezinau ar buvo isskalbti po kitu zmoniu, o dar kiekvienas uzvalkas is kito komplekto man verkt norejosi, bet jau pinigai buvo sumoketi kita karta viska apziuresiu o tik tada mokesi, pasimokiau
Papildyta:
mes jau daug daug metu valgom kavinej RUTA, dar nebuvom nusivyle. O basanaviciaus gatveje tai kai karta pavalgem tai dugiau neejom, nes cepelinai guminiai buvo, labai jau neskanu, nebent CILI
o turgely kainos kaip ir pas mus, pirkom braskes labai skanios dideles po 7 lt o ir taip labai daug visokiu vaisiu yra, pigiau net nei maximoje
Papildyta:
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 06 28, 15:03)
mes ruosiames vaziuoti si savaitgali i palanga, jau rezervavome kambariuka. na ziuresim kaip bus ten. kai grisim papasakosiu.
mes jau daug daug metu valgom kavinej RUTA, dar nebuvom nusivyle. O basanaviciaus gatveje tai kai karta pavalgem tai dugiau neejom, nes cepelinai guminiai buvo, labai jau neskanu, nebent CILI
o turgely kainos kaip ir pas mus, pirkom braskes labai skanios dideles po 7 lt o ir taip labai daug visokiu vaisiu yra, pigiau net nei maximoje