Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Mergaites, gal kas zinote gera viecike, kur galetu apsistoti 2 mamos su 2 vaikais(2-3metu), kur prie botanikos sodo arciau blush2.gif Reikia liepos pirmai pusei,norim apsistoti 7-10 dienu, nebrangiai 4u.gif
Labai noreciau kokiam Juros take, ar Sliupo, Daukanto gatvej, Birutes alejoj, aisku Meiles aleja butu idealu, bet tikriausiai ne musu kisenei 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(morty @ 2011 05 14, 16:11)
Na iki 100 lt, piklauso manau nuo menesio, kaip uz visa buta  thumbup.gif

Gal galima kontaktus?Ir gal internete yra to buto nuoroda,visgi pirmiausia norisi jį pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 05 15, 09:15)
Gal galima kontaktus?Ir gal internete yra to buto nuoroda,visgi pirmiausia norisi jį pamatyti smile.gif

Gal apie šią moterį kalbama... g.gif http://www.vidute-palanga.lt/
Bet kainos čia toli gražu ne 100 smile.gif 200-500 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 05 15, 10:24)
Gal apie šią moterį kalbama...  g.gif http://www.vidute-palanga.lt/
Bet kainos čia toli gražu ne 100 smile.gif 200-500 smile.gif

Cia kalbama apie 2 kambariu butuka smile.gif
Nors sita nuoroda, kuria ikelet irgi visai nebloga smile.gif
Atsakyti
O gal kas galetu rekomenduoti vieno kambario butuka, nes as noriu su vaiku nuvaziuoti paislesti. butu idealu jei butukas butu netoli botanikos sodo, prie maximos, na zodziu ta puse wink.gif
Buciau dekinga uz pasiulymus
Atsakyti
Sveikos palangietes 4u.gif
Patarkit man neapsisprendelei ar si sestad. vaziuot pas jus jodu pakviepuot, jura pamatyt ar kita sestad., kaip nuspet orus? g.gif Noriu su dukryte atvaziuot pusynu ir jodu pakvepuot po plauciu uzdegimo, ir nzn kaip su tais orais ax.gif Itariu kvailai skamba mano klausimas, bet neapsisprendziam, atvaziuotume vienai nakciai.... doh.gif
Atsakyti
Mes irgi žvalgomės 1 kambario butuko rugpjūčio pradžiai,kad būtų ne taip toli nuo jūros ir nuo Basanavičiaus g. ax.gif
Turim vieną nusižiūrėję Plytų g.
Pasiūlymų laukčiau až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidacka:) @ 2011 05 18, 17:40)
Sveikos palangietes  4u.gif
Patarkit man neapsisprendelei ar si sestad. vaziuot pas jus jodu pakviepuot, jura pamatyt ar kita sestad., kaip nuspet orus?  g.gif  Noriu su dukryte atvaziuot pusynu ir jodu pakvepuot po plauciu uzdegimo, ir nzn kaip su tais orais  ax.gif Itariu kvailai skamba mano klausimas, bet neapsisprendziam, atvaziuotume vienai nakciai.... doh.gif

Šeštadienį žada gerą orą, o ir šiaip jau šyryt jaučiasi, kad oras šyla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidacka:) @ 2011 05 18, 18:40)
Sveikos palangietes  4u.gif
Patarkit man neapsisprendelei ar si sestad. vaziuot pas jus jodu pakviepuot, jura pamatyt ar kita sestad., kaip nuspet orus?  g.gif  Noriu su dukryte atvaziuot pusynu ir jodu pakvepuot po plauciu uzdegimo, ir nzn kaip su tais orais  ax.gif Itariu kvailai skamba mano klausimas, bet neapsisprendziam, atvaziuotume vienai nakciai.... doh.gif

Kad tokiu metu laiku kazi ar to jodo ten yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2011 05 19, 09:59)

Man gydytoja sake kad kai pusys zydi jodas gaminas pats tas laikas vaziuot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidacka:): 19 gegužės 2011 - 09:46
Sveikos,

Siūlau pabandyti www.vilajura.lt

Naujai atsidaręs viešbutukas/apartamentai už Palangos, Kunigiškėse. Labai rami, gera vieta. Švarus, nepripildytas paplūdimys, švari jūra.

Idealiai tinka ramiam šeimyniniam poilsiui. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2011 05 19, 08:59)

Jodo Palangoje visada yra. mirksiukas.gif Juk jis nuo jūros...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austėja: 19 gegužės 2011 - 10:58
QUOTE(Austėja @ 2011 05 19, 11:59)
Sveikos,

Siūlau pabandyti www.vilajura.lt 

Naujai atsidaręs viešbutukas/apartamentai už Palangos, Kunigiškėse. Labai rami, gera vieta. Švarus, nepripildytas paplūdimys, švari jūra.

Idealiai tinka ramiam šeimyniniam poilsiui.  4u.gif
Papildyta:
Jodo Palangoje visada yra.  mirksiukas.gif Juk jis nuo jūros...

Taciau efektingiausia vaziuoti rugpjucio-rugsejo men.Pavasari jo buna minimumas... blush2.gif
Atsakyti