[quote=Karabama,2011 04 10, 21:08]
Gal turit atsiliepimu apie viesbuti "Alka"?
Rezervavomes si kompleksa :
Šeimos atostogos
Laukiame Jūsų atvykstant su visa šeima:
Nakvynės jaukiame kambaryje su pristatomomis lovomis arba šeimyniniuose apartamentuose (visuose kambariuose-balkonai)
Gardūs pusryčiai VISAI ŠEIMAI viešbučio restorane arba terasoje
Valgiaraštis vaikams viešbučio restorane
SPA pirčių paslaugos,sūkurinė-masažinė vonia,baseinas kiekvieną rytą 2 val.
Nemokama automobilių stovėjimo aikštelė
Bevielio interneto prieiga kambariuose
Vėlyvas išvykimas (pagal galimybę)
3 asmenų šeimai:
2 nakvynės kambaryje su pristatoma lova -tik 353 Lt
Ir čia šnd skambinau,tai pasiūlė kambarį už 290 lt ,nes planuojame važiuoti liepos vidury,o tokie pasiūlymai sakė,kad vasarą negalioja
Papildyta:
QUOTE(agne_ja @ 2010 09 10, 23:15)
manau, kad geriausia nuvykti ten ir tikrai susirasite, apziuresite kambarius, ir pasiderinsite kainas, mes atostogavome rugsejo 6-9 d. www.almuka.lt, gali ten pasiziureti, (nors suzaveta nelikau) bet labai daug yra nuosavu namu, kur nuomoja, visur skalbimai ant langu ir salia namu lenteles, poilsiautoju nera daug, tai kad tikrai rasite geru variantu...
Į Almuką(su Petru Viskontu berods ir kalbėjau)taip pat šnd skambinau,pradžioj viskas kaip ir normaliai ir sklandžiai vyko-vietų buvo,faini kambariai,paskui jau ir kaina pakilo iš 110 lt(sakė,kad čia labai didelę nuolaidą man daro)į 120 lt(07.4-9d.-110 lt;0 07.11-16d.-120 lt ),sakė,kad ir man ir jam gyventi reikia, ,na tiesiog kaina kaip ir nesiskiria,bet čia gal mano principai suveikė,nes iš pradžių gerai gerai imkit už 110 lt,o paskui ne,jau 120 lt,ir dar taip:"nu tai mokėkit 120 lt ir viskas" ,paskui pradėjo mėytis tarp datų-tai yra yra laisva,tai jau ne,tai paskui vėl yra... ,tai paskui jau ir aš pradėjau baimintis,kad atvažiavus nebūtų taip,kad yra yra laisvų kamabarių,o paskui nėra nėra... ,toks išsiblaškęs vyriškis man pasirodė
...Taip, aš nesu ideali...,bet,
kaip sakoma:
briliantui atleidžiami aštrūs kampai! ....