Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(elevin @ 2011 05 12, 11:48)
Asmeniškai pažįstu savininkes  4u.gif  Tikrai nuostabūs žmonės (tikri NElietuviai). Vieta nerealiai gera - basomis ir su maudymuku galite keliauti link jūros. Tikrai drąsiai ir ramiai važiuokite. Turėsite puikias atostogas  drinks_cheers.gif

Va šitas dalykėlis man labiausiai patinka wub.gif wub.gif wub.gif
Ačiū,Elevin,už,informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Karabama,2011 04 10, 21:08]
Gal turit atsiliepimu apie viesbuti "Alka"?

Rezervavomes si kompleksa :

Šeimos atostogos

Laukiame Jūsų atvykstant su visa šeima:

Nakvynės jaukiame kambaryje su pristatomomis lovomis arba šeimyniniuose apartamentuose (visuose kambariuose-balkonai)
Gardūs pusryčiai VISAI ŠEIMAI viešbučio restorane arba terasoje
Valgiaraštis vaikams viešbučio restorane
SPA pirčių paslaugos,sūkurinė-masažinė vonia,baseinas kiekvieną rytą 2 val.
Nemokama automobilių stovėjimo aikštelė
Bevielio interneto prieiga kambariuose
Vėlyvas išvykimas (pagal galimybę)

3 asmenų šeimai:

2 nakvynės kambaryje su pristatoma lova -tik 353 Lt

ax.gif

Ir čia šnd skambinau,tai pasiūlė kambarį už 290 lt blush2.gif ,nes planuojame važiuoti liepos vidury,o tokie pasiūlymai sakė,kad vasarą negalioja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_ja @ 2010 09 10, 23:15)
manau, kad geriausia nuvykti ten ir tikrai susirasite, apziuresite kambarius, ir pasiderinsite kainas, mes atostogavome rugsejo 6-9 d. www.almuka.lt, gali ten pasiziureti, (nors suzaveta nelikau) bet labai daug yra nuosavu namu, kur nuomoja, visur skalbimai ant langu ir salia namu lenteles, poilsiautoju nera daug, tai kad tikrai rasite geru variantu...

Į Almuką(su Petru Viskontu berods ir kalbėjau)taip pat šnd skambinau,pradžioj viskas kaip ir normaliai ir sklandžiai vyko-vietų buvo,faini kambariai,paskui jau ir kaina pakilo iš 110 lt(sakė,kad čia labai didelę nuolaidą man daro)į 120 lt(07.4-9d.-110 lt;0 07.11-16d.-120 lt lotuliukas.gif ),sakė,kad ir man ir jam gyventi reikia, lotuliukas.gif ,na tiesiog kaina kaip ir nesiskiria,bet čia gal mano principai suveikė,nes iš pradžių gerai gerai imkit už 110 lt,o paskui ne,jau 120 lt,ir dar taip:"nu tai mokėkit 120 lt ir viskas" lotuliukas.gif ,paskui pradėjo mėytis tarp datų-tai yra yra laisva,tai jau ne,tai paskui vėl yra... unsure.gif ,tai paskui jau ir aš pradėjau baimintis,kad atvažiavus nebūtų taip,kad yra yra laisvų kamabarių,o paskui nėra nėra... lotuliukas.gif ,toks išsiblaškęs vyriškis man pasirodė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 12 gegužės 2011 - 12:34
Labas visos wink.gif

šiandien kaip tik su vyru nusipirkome bilietus į Palangą, į sezono atidarymą smile.gif super akciją užmatėm, į abi puses tik už 39 Lt! smile.gif
Atsakyti
O kada ten sezono atidarymas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 13, 00:46)
O kada ten sezono atidarymas ? smile.gif

Prasideda sendiena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nEdrasi @ 2011 05 13, 13:47)
Prasideda sendiena smile.gif

Tai su oru nelabai kas... Nors, ten gal nelyja ax.gif
Atsakyti
Lyja lyja ir atvėso doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Bus treti metai is eiles kaip nuomojames jauku, tvarkinga 2 kambariu butuka su vaizdu i jura. Kaina nedidele, labai maloni savininke. Jei kam rekia kontaktu, i az. Tik siais metais per velai kreipemes, tai liko birzelis, jei neklystu.
Atsakyti
QUOTE(morty @ 2011 05 14, 15:26)
Sveiki,

Bus treti metai is eiles kaip nuomojames jauku, tvarkinga 2 kambariu butuka su vaizdu i jura. Kaina nedidele, labai maloni savininke. Jei kam rekia kontaktu, i az. Tik siais metais per velai kreipemes, tai liko birzelis, jei neklystu.

O kas yra nedidelė kaina? ax.gif
Atsakyti
Mane irgi domintu, kokia kaina laikote nedidele? wink.gif
Atsakyti
Na iki 100 lt, piklauso manau nuo menesio, kaip uz visa buta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(morty @ 2011 05 14, 17:11)
Na iki 100 lt, piklauso manau nuo menesio, kaip uz visa buta  thumbup.gif

Dar ziurint koks tas butas, ir kur jis yra g.gif bet kaina tai tikrai nebloga smile.gif
Atsakyti