Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Bussinkka @ 2010 06 15, 09:00)
ir mes vaziuojam nuo birzelio 22, 5 dienom, blin ziuriu oras  nekoks, bet gal dar pasikeis doh.gif  lauki lauki tos keliones ir va kaip buna doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man užtektų ir 23C be vėjo, labai jau noriu pavaliatsa prie jūros, ant smėliuko wub.gif

QUOTE(xxkamane @ 2010 06 15, 09:11)
Jo, gal ka ir supainiojau del restorano, tiksliai dabar nepasakysiu, bet lyg kazkas smektelejo Vytauto g. man, arciau Bangu g. g.gif
Del oro, na nebus labai silta, bet man asmeniskai net kai yra vesoka Palangoje yra faina pailseti, pasivaikscioti, pavazineti dviraciu ax.gif
negaliu sulaukti jau kitos savaites, kai varusiu  iki liepos 7 pailseti blush2.gif

Gal Bangų g, nes Vytauto tikrai ne.
Vėsoka nereikia, aš jau porą savaičių svajoju apie jūrą ir poilsį.. ax.gif
Tai porai savaičių lekiat į Palangą? Nerealiai.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 06 15, 09:11)
Jo, gal ka ir supainiojau del restorano, tiksliai dabar nepasakysiu, bet lyg kazkas smektelejo Vytauto g. man, arciau Bangu g. g.gif

Bangu gatveje tikrai kinieciu restoranu nera 4u.gif Tik Basanaviciaus g-veje toki rasite. Ir tai nelabai skanu ten rolleyes.gif
Atsakyti
O kur tiksliau Basanavičiaus g.? Nemačiau g.gif
Atsakyti
Kiniečiai Pramogų banke Basanavičiaus g.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2010 06 15, 09:31)
Bangu gatveje tikrai kinieciu restoranu nera  4u.gif Tik Basanaviciaus g-veje toki rasite. Ir tai nelabai skanu ten  rolleyes.gif

Vytauto g., kur 'Zalias namas', yra kinieciu virtuve. Ten nevalgiau, bet tokia iskaba ten tikrai yra.
Atsakyti
Sveikos, o mes jau daugiau kaip savaite Palangoje. Tik vat problemele, vis uztaikom kopose ant skruzdelių, na tiesiog neimanoma cia ramiai ne tai, kad guleti, bet ir stoveti. Patarkit, kur ju nera kopose?
Atsakyti
Prieš porą metų keletą dienų poilsiavome prie pat Palangos oro uosto nuosavame name: pro langą matydavau besileidžiančius lėktuvus, o tai man išties labai patiko. Iki jūros gabaliukas, bet tai tikrai ne problema dviems suaugusiems žmonėms. Taip gerai tada pailsėjome, kad į pačią Palangą norisi važiuoti tik ne sezono metu smile.gif

Atsakyti
http://www.skelbiu.l...ui-8410577.html

gal kas atostogavo cia?
kodel taip pigiai??? taip arti juros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 06 16, 08:15)

Ir aš skruzdelių nemėgstu, ypač, kai poilsį gadina lotuliukas.gif
Ten bendrabutis ir nemažiau negu savaitė
Atsakyti
QUOTE(Meilute777 @ 2010 06 15, 23:07)
Sveikos, o mes jau daugiau kaip savaite Palangoje. Tik vat problemele, vis uztaikom kopose ant skruzdelių, na tiesiog neimanoma cia ramiai ne tai, kad guleti, bet ir stoveti. Patarkit, kur ju nera kopose?

O kaip su uodais? Visur jų pilna, tokių gigantų sakyčiau. Ar nėra jų pajūry?
Atsakyti
Sendien pajury vel sauleta bigsmile.gif

QUOTE(Bussinkka @ 2010 06 16, 09:15)
http://www.skelbiu.l...ui-8410577.html

gal kas atostogavo cia?

N jei ysiskaitei tai cia vienam asmeniui, o jei vaziuojat seima ir susidaro normali kaina. ir butinai ne maziau nei savaitei.

Na uodu yra, bet prie pacios juros lyg ir nera....bent nepastebejau, parke jo truputi daugiau.
Atsakyti
Liepą planuojame atostogauti palangoje. Keturių asmenų šeima su šuniuku. Gal kas žinote, kur galima šeimai su šuniu? Kad būtų nuošaliau, ir kad visi patogumai. Kokioje Vanagupės gatvėje ar pan. ?
Atsakyti