Sveikutes,
Gal kartais kuri zinote kokia viecike pajuryje kur priimtu kartu su suniu? buciau labai dekinga
QUOTE(knielita @ 2010 08 02, 18:57)
Mes Kastycio/Ganyklu buvom apsistoje, niekur nevaziavom su masina. Tiesa, vaikai kad nepavargtu sodinau i vezima, nes i pajuri eidavom ties Lino baseinu, ten zymiai maziau zmoniu, nes jei eiti tiesiai tai patenki i atkarpa tarp tilto ir gelbejimo stoties, o tas ruozas beveik visuomet gali pasigirti gausiu poilsiautoju kiekiu
Iki Basanaviciaus irgi nera toli nueiti, man patiko si vieta. Ramu ten, bet parduotuves salia (zveju g.) turgus irgi netoli, centras irgi, jura jei netrukdo zmones irgi nera labai toli, gal nueiti galima per 10 min.
Iki Basanaviciaus irgi nera toli nueiti, man patiko si vieta. Ramu ten, bet parduotuves salia (zveju g.) turgus irgi netoli, centras irgi, jura jei netrukdo zmones irgi nera labai toli, gal nueiti galima per 10 min.
Ačiū už informacija...Aišku, nelabai žinau, kur tas Lino baseinas.. Reiktų kažkur į šoną sukt?
QUOTE(rinarita @ 2010 08 03, 13:49)
Sunku isivaizduoti Nidoje uz tokia kaina su tokiais pageidavimais.Vargiai..Palangoje kainu nezinau.
Manau, kad viskas imanoma, tik reikia nepatingeti ir apskambinti kiek imanoma daugiau variantu. Mes radom Nidoj uz 110 litu, su nuosava vonia ir tualetu, 30 kvm. kambari, ant mariu kranto Tiesiog, kai matai skelbime, jog kaina virsija jusu pageidaujama kad ir 40-50%- reikia vistiek skambinti, ir daznai seimininkai jau pokalbio metu kaina nuleidzia
O kaip dabar Palangoj jūra, ar vis dar žydi ir pilna musyčių ar jau gražiau?
QUOTE(convict @ 2010 08 03, 05:36)
Sveikutes,
Gal kartais kuri zinote kokia viecike pajuryje kur priimtu kartu su suniu? buciau labai dekinga
Sveiki.
Mes buvome liepa per ilgaji savitgali tai buvo didele problema susirasti ir siaip buta,o kur ten jau su mopsu,vargiai suradom ir pats kambariukas zinokite nu tik pernakvoti,tai del to net nerekomenduosiu. O man tai kitas klausimas iskilo siaip ateiciai kaip sakoma,i kokias kavines ileidzia su suniuku mes aptikom tik 2 netoli nuo tos vietos kur gyvenome: Vila ramybe ir Kerpe,i Ciliaka neileizdia. Beje manau galite pabandyti i Vila ramybe paklausti del apgyvendinimo,nes ei i kavine ileido,tai visai gali buti, kad ir apgyvendina su suniuku.
Siaip draugiskas patarimas - nuomotis kazka toliau nuo Basanavkes,mes be galo apsidziaugem kad nuomovames toliau Ramybes g.,zinokite tik viena vakara pabandeme eiti arciau basanavkes ir....apsisukome atgal,suniukui stresas nes zmoniu milijonas,be to kiekienas nori paglostyti,gerai jei bent atsiklausia.....
QUOTE(vichy_ @ 2010 07 31, 19:55)
Gal kur labai uzkistas ir guli,visu kampu netikrinau palapines buvo priesais ivaziavima,vagonelis stovi sone,bet prie juros einant jau per juos tektu brautis...na,kad ir kaip ten butu linkiu gerai pailset
oiiiiiiiiii..mamyteeeeeeeeeee..kad as gyvenime cia vaziuociauuuuuuuuu tik dusas saket blogas na....cia visiska nesamoneeeeeeee...zole nepjauta...kalades apkerpija nei kur atsisest..negana to..peiliai negalasti..saukstai du..lekstes sriubai 3..puodeliai 3..grindims skuduro nerasta...tulikas nenusileidzia per 20 kartu ..dusas savsiems kaip prostata sergancio diedo bega dabar esam mes cia...nu kenciam..kenciam..ikalam gramuko kad graziua vaizdas butu..gyventoju neturim su palapinem..aleeeeee uztenka ka matom jau vietoj cia..tokio neukiskumo senai nemaciau jau nesu mandra moteris..ale cia jau virsum visko..truksta jaukumo,tvarkos elementarios...geriau 20 lt daugiau ale tep ka verkt noretusi isvaziuojant cia mano nuomone apie sia vieta..pirmas kartas ir prisviles blynas...feeeee...uj kai tulike kas ka gudresnio daro..tai is miegamo mauk neatsigrezdamas nes kvapuks mama mijaaaaaaaaa ten nu tokios vietos kaip nemirsetoje pas Nijole gal nerasiu kol numirsiu..ir send nuleke buvom akiu ir sirdies paganyt
QUOTE(lasiukas @ 2010 08 04, 00:19)
oiiiiiiiiii..mamyteeeeeeeeeee..kad as gyvenime cia vaziuociauuuuuuuuu tik dusas saket blogas na....cia visiska nesamoneeeeeeee...zole nepjauta...kalades apkerpija nei kur atsisest..negana to..peiliai negalasti..saukstai du..lekstes sriubai 3..puodeliai 3..grindims skuduro nerasta...tulikas nenusileidzia per 20 kartu ..dusas savsiems kaip prostata sergancio diedo bega dabar esam mes cia...nu kenciam..kenciam..ikalam gramuko kad graziua vaizdas butu..gyventoju neturim su palapinem..aleeeeee uztenka ka matom jau vietoj cia..tokio neukiskumo senai nemaciau jau nesu mandra moteris..ale cia jau virsum visko..truksta jaukumo,tvarkos elementarios...geriau 20 lt daugiau ale tep ka verkt noretusi isvaziuojant cia mano nuomone apie sia vieta..pirmas kartas ir prisviles blynas...feeeee...uj kai tulike kas ka gudresnio daro..tai is miegamo mauk neatsigrezdamas nes kvapuks mama mijaaaaaaaaa ten nu tokios vietos kaip nemirsetoje pas Nijole gal nerasiu kol numirsiu..ir send nuleke buvom akiu ir sirdies paganyt
Susimildama,kur cia tokia baisi vieta yra? Kazkaip temoje neatrenku,apie ka eina kalba
QUOTE(eglute1990 @ 2010 08 04, 16:12)
Aš ir norėčiau šį savaitgalį prie jūros nulėkt tik man ir idomu kaip orai?
http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php
argi sunku pasidomėti čia, juk forumas orų neskelbia
QUOTE(ramune.v @ 2010 07 29, 13:48)
DAR PASAKYSIU LAAABAI NUSIVYLIAU PALANGOS NUOMUOTOJAIS...REZERVAVOM BUTA KITAI SAVAITEI (praeitamet ten gyvenom tai ir siemet norejom, nes viskas aisku butu buve), PIRMADIENI TUREJOM JAU VAZIUOT, O VA PASKAMBINO JI DABAR VYRUI IR SAKO, "ATSIPRASAU BET PAS MANE PRASITESE ZMONES TAI JUMS VIETOS NETURIU-BUTAS NEBUS LAISVAS"
Jei nebuvo sumoketas avansas, ko jus norit? Pilna ir atvirkstiniu variantu - nuomininkai rezervuoja zodziu, po to apsigalvoja paskutine minute...
Beje, dabar esu poilsio namuose (viesbutyje) Zilvinas. Labai arti centro, bet ramioje vietoje; dar arciau Botanikos parko, prie pat juros (kieme skraido zuvedros ir girdisi juros osimas). Numeriai erdvus, dydzio - kaip normalus dvieju kambariu butas, t.y. atskiras miegamasis, atskira didele svetaine, wc ir vonios kambariai, didelis balkonas. Yra saldytuvas. Yra kavine, kieme vaiku zaidimo aikstele, i kaina iskaiciuoti pusryciai ir naudojimasis baseinu sveikatingumo centre. Gal kam bus aktuali si info
niu va papasakosiu apie ora palangoje..kadangi esu cia nuo sekmadienio tai jau galiu ir issamiau papasakoti nu kad blogas oras nepasakyciau..aisku naktim lija jau antra naktis..ale as kai nakti miegu tai gali ir snigt vakar lijo po pietu ..sendiena nuo pietu voliojomes papludimyje..vejukas yra ale kopose jau man per karsta buvo..kiek cia db tu valandu turem..va sauliki sviecia dar vis visai geri tie orai..neskaitant kad nuotaika gadina gyvenama vieta..ale baigiam jau iprast..svarbu laiku antidepresantu ikalt kas su palapinem butu cia gyvene butu jau paskende po sios nakties liuties
Gal kas čia yra buvę? http://www.atostogaukime.lt/apie