Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(something else @ 2010 07 26, 09:42)
Mes buvom apsistoję poilsio namuose, esančiuose Birutės alėjoje, maždaug 300 m iki jūros ir 150 m iki Basanavičiaus gatvės. Kas mane nuoširdžiai nustebino: paėjėjus vos 100 m nuo triukšmingosios Basanavičiaus g. nė neįtartum tokios esant. O prie poilsio namų apskritai tyla. Likau maloniai nustebinta ir patenkinta, mat daugelį metų rinkdavomės ramiąją Juodkrantę ir labai nerimavau ar "pritapsime" Palangoje.

O kaip vadinasi poilsio namai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 07 26, 08:42)
Mes buvom apsistoję poilsio namuose, esančiuose Birutės alėjoje, maždaug 300 m iki jūros ir 150 m iki Basanavičiaus gatvės. Kas mane nuoširdžiai nustebino: paėjėjus vos 100 m nuo triukšmingosios Basanavičiaus g. nė neįtartum tokios esant. O prie poilsio namų apskritai tyla. Likau maloniai nustebinta ir patenkinta, mat daugelį metų rinkdavomės ramiąją Juodkrantę ir labai nerimavau ar "pritapsime" Palangoje.

Aciu labai, as seip apie gyvenima centre uzsiminiau, kokie man ten minusai ir kodel visai nenorejau ir nenoreciau ten gyventi.
man tai jau neaktualu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 26 liepos 2010 - 11:50
QUOTE(Ingaaa @ 2010 07 26, 09:04)
Kaip oras Palangoje?

įrašome i googlo paieska "Palangos tiltas tiesiogiai" ir matome tiesiogini vaizda prie tilto ir Nidoje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 07 26, 12:44)
O kaip vadinasi poilsio namai  4u.gif

Tai darbovietės poilsio namai, "pašalinių" poilsiautojų nepriima..
Atsakyti
Mergyckos,gal patartumet kokia firmele ar patikimus ''dusmanus'' kurie vyksta Vilnius-Palanga-Vilnius. Autobusais,traukiniais nesinori,o internete jau viska isziurejau. doh.gif
Atsakyti
mane taip pat domina oarai.. Mes planavom nuo treciad vaizuot, bet oru prognozes kazkaip nezavi. Gal kas dabar yra ir galetu pasakyti kaip oras? ar ryte galima pasidegint? ar lietus pastovus ar nulyja ir saulute? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika* @ 2010 07 26, 21:09)
mane taip pat domina oarai.. Mes planavom nuo treciad vaizuot, bet oru prognozes kazkaip nezavi. Gal kas dabar yra ir galetu pasakyti kaip oras? ar ryte galima pasidegint? ar lietus pastovus ar nulyja ir saulute?  4u.gif

vakar ir siandien ryte anksti apie 7.30 sviete saulute, bet 9.30 jos jau nebebuvo sad.gif visa diena be saulutes, apie deginimasi - na nebent per debesis. Lietus nelyja, neskaitant nukritusiu keliu lasu. Palei jura vaikscioti galima ir nesalta smile.gif bet idegio siomis dienomis nepagaunu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2010 07 26, 22:14)
vakar ir siandien ryte anksti apie 7.30 sviete saulute, bet 9.30 jos jau nebebuvo sad.gif visa diena be saulutes, apie deginimasi - na nebent per debesis. Lietus nelyja, neskaitant nukritusiu keliu lasu. Palei jura vaikscioti galima ir nesalta smile.gif bet idegio siomis dienomis nepagaunu sad.gif

Aciu labai, jei nesunku painformuokit ir rytoj smile.gif
Atsakyti
PALANGA TIESIOGIAI wink.gif
Paspauskit ant nuorodos ir viskas bus aisku, kas tuo metu darosi Palangoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2010 07 27, 08:12)
PALANGA TIESIOGIAI wink.gif
Paspauskit ant nuorodos ir viskas bus aisku, kas tuo metu darosi Palangoje ax.gif

vaje blink.gif ,visiška tuštuma doh.gif
Atsakyti
vaje  ,visiška tuštuma 

o ko jus tikejotes toki ankstyva ryta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Palanga ir Nida tai cia (originalas)

Tiesiogiai
Atsakyti