O dar yra ppapludymiuose tu dumblių?
QUOTE(migle111 @ 2010 07 22, 14:50)
Yra, nešvarus dar vanduo
Vanduo kaip kur. Netoli moteru pliazo dumblu dar yra, o jei nuo tilto eiti i kaire puse tai daug svaresnis vanduo Tik musyciu labai daug dabar jame
ieskojau ir as ko nors, perskambinau daugybei bet kainos tai kosmosas 140-150-200lt karstas geras oras kaltas...kitai savaitei susirasti be sansu... pas bobutes nenorim o ir metytis jau nuvaziavus nesinori. Vaziuosim nuo 08.2d. antrus metus is eiles, tiesa kainos nenuleido, nes sako ir taip pigiau nei kitur (tas tiesa ) bet bent jau zinom seimininke ir butuka... tikiuos nemalonumu neturesim ir atostogos bus super
QUOTE(xxkamane @ 2010 07 22, 08:59)
as apsistoju salia siu poilsio namu, seiminike, labai mielas zmogus ne tik savo klijentams, bet ir kaimynams ,
Man vieta ten super ( ne poilsio namai,o aplink juos, paciose poilsio namuose nebuvau ) iki juros arti, per miskeli iseini iskart prie Naglio kalno, ir pliazas bet... MOTERU, todel su sunumi man tenka eiti biskiuka toleliau, na kokias pora minuciu.
iki centro gal toloka, bet kai as vaziuoju ten ne i centra, man tai neaktualu, apsipirkti su masina palekiu ir psio.
kainu nezinau, nei kiek nei kas, aprasaiu tik vieta kam aktualu
Man vieta ten super ( ne poilsio namai,o aplink juos, paciose poilsio namuose nebuvau ) iki juros arti, per miskeli iseini iskart prie Naglio kalno, ir pliazas bet... MOTERU, todel su sunumi man tenka eiti biskiuka toleliau, na kokias pora minuciu.
iki centro gal toloka, bet kai as vaziuoju ten ne i centra, man tai neaktualu, apsipirkti su masina palekiu ir psio.
kainu nezinau, nei kiek nei kas, aprasaiu tik vieta kam aktualu
man irgi ten viskas patiko....o dėl centro tolumo, tai mes su mašina lekiam, jei ką...
Papildyta:
QUOTE(kasandrita @ 2010 07 22, 10:54)
Agote as apsalusi kasmet ten keliaujam, nieko panasaus nera buve visada maloniai sutikdavo ir islydedavo, kambariai tvarkingi (aisku ne euro remontas, bet grazu ir jauku)patalyne ir ranksluosciai svarus,ir dabar esam rezervave kambariuka siam savaitgaliui
Nu toks jausmas kad ne apie tuos pacius sveciu namus kalbi nejau taip galejo viskas pasikeist.....
na paziuresim kokie ispudziai bus is po sio savaitgalio
Nu toks jausmas kad ne apie tuos pacius sveciu namus kalbi nejau taip galejo viskas pasikeist.....
na paziuresim kokie ispudziai bus is po sio savaitgalio
gal mums taip pasisekė , bet jau mūsų kambarį, tai grynas pelėsio kvapas buvo....
o kituose nebuvau, tai nežinau... niekada nesugrįšiu l.nepatiko
QUOTE(Agotė @ 2010 07 22, 22:02)
man irgi ten viskas patiko....o dėl centro tolumo, tai mes su mašina lekiam, jei ką...
as paciuose poilsio namuose nebuvau, tie poilsio namai yra mano "kaimynai" tik tai.
Del centro, turejau toki malonuma apsistoti pas draugus centre keliom dienom. Vos isbuvau 2 paras, daugiau sveikata neatlaikytu istisu baliuku uz lango
Jei kas abejojate, kad nuvažiavę nerasite vietų, tai tikrai rasite, ten visada daug siūlančių, ir ne tik pas bobutes o be to, ten vietoj ir derėtis galite, kai didelė konkurencija, kainos per porą min. nukrenta apie 20 proc. Mes važiavom per ilgajį savaitgalį ir prieš tai perskambinę gal pagal 30 skelbimų neradom vietos, todėl neėmėm savo mažiuko ir išvažiavom tik dviese, įsimetę palapinę. O kai pamatėm kiek siūlančių ir kokios kainos, tai po to baisiai pasigailėjom, kad nesurizikavom važiuoti visi Šiaip tą savaitgalį kaip ir išpūstos kainos buvo, bet dėl įdomumo važiuojantiems galiu paminėt, kad orientuotumėtės: 1 k. butas naujam name (2-3 vt.) 100 Lt (tiesa iki jūros gal 20 min. eiti), jei nuomojamas kambarys bute, tai žmogui 35-40 Lt (bet galite įvertinti, kad turėsite ir virtuvėlę, nors neaišku, kas bus kaimynai), pas bobutė pigiausias var. su virtuvėle lauke be patogumų, duše - šaltas vanduo, 20 Lt/žm. plius 5 Lt/žm. jei reikia baltos patalynės, o šiaip name kambarys kainuoja apie 80 Lt/2 žm., mes išsinuomavom kambarį už 145 Lt 2 žm. 2 n. name, visiškai naujai įrengtas ir aišku idealiai švarus, su el. virduliuku, įrankiais 4 asm., iki jūros 10 min., iki Basanavičiaus 10 min. Šalia mūsų tokį tik didesnį kambarį nuomavosi 2 šeim. po 2 suaug. ir vaikai, tai jie už 3 n. sumokėjo 400 Lt. O šiaip jei 4 asm., tai apie 120 Lt/n.
QUOTE(rebeke @ 2010 07 23, 10:02)
Sveikos,gal kas esat buve "Pusyno" poilsio namuose?kaip ten kambariai ir maitinimas? ar priimtu su suniuku?
Paskutini karta buvome pries 3 metus. Kambariai neblogi, gal pries 5 metus ten vyko remontai. Pusryciams-svediskas stalas. Pietus, vakariene - pagal tos dienos meniu. Isrankesniam zmogui, gal ne visada patiks maistas.
Manau suniuko nepriims. Ten vaiku iki 3 metu nepriimdavo. Nors gal dabar tvarka pasikeite.
QUOTE(audronyyyte @ 2010 07 19, 14:49)
mes buvom visai prie botanikos parko Juros takas 5. Galima internetiniam zemelapy pasiziureti kur yra .....
Kiek kainavo? ir ar toli nuo basanavičiau gatvės?
QUOTE(migle111 @ 2010 07 22, 15:50)
yra,labai daug