Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Apturejom labai nemalonu ivyki, jei kas gundysis ieskoti busto pakelese tai patarciau vengti Aukstaiciu g. 14 namo seimininkes ax.gif
Istorija tokia, kad jau pas ja buvom atostogave dvivieciame liukse (na liuksu to tikrai nepavadinsi, bet tik tiek kad yra kambariui super mazam tualetas, dusas ir virdulys su TV. Bet baldai senoviniai, iejimas atskiras per balkona, bet sraigtiniais staciais laiptais, nors kaina buvo pakenciama 20 uz zmogu. Na bet esme ne cia. vaziuojant i Palanga as su ja susiskambinau, kad ar yra butent tas kambarys, man pasiseke jis buvo, bet kaina jau 60, na bet kadangi jau cia esam buve ir pan. sutarem uz 50, mums tinka smile.gif zinoma. Pries atvaziuojant i Palanga cia kazkur uz 1,5 val. as jai skambinu kur galima ja rasti, nes ispejo, kad nebus namie. Zodziu sako vaziuokit i vieta, eikit isikurkit, tada paskambinkit, paciam gale pasako, kad kaina ji nusprendus pakelti iki 60 g.gif Nemaloniai nuteike, bet blaskytis nesinori po Palanga, juolab ieskom nakciai vienai pastoges. Sutinkam, bet nemalonu... Finale nuvaziave skambinam kad esam vietoj kur palikti pinigus, ji paaiskina, kad liuksas jau 80 kainuoja lotuliukas.gif Per 2,5 val. kaina pasoko nuo 50 iki 80. Nemokejom zinoma, sugadino nuotaika, mat vaziuojant trumpam tikiesi, kad pavyks isvengti ieskojimo ir blaskymosi. Surasti suradom, nieko mandro, bet laiko praradom ax.gif Nuo siol ieskotis ketinu is anksto ir tik ne is bobulyciu, su jom nebesinori turet nieko bendro cool.gif

Skelbimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 21 liepos 2010 - 19:11
kaip baisu darosi skaitant jusu atsiliepimus,mes uzsirezervavom cia
http://www.skelbiu.l...je-8454695.html vien del to kad arti jura ir yra virtuve atskira bet paziurejus i foto tai vaizdas schmoll.gif ,o skaitant jusu atsiliepimus apie tokias vietas kur bent isore grazi ai man jau baime ima ka rasiu ten nuvykus doh.gif ir irgi ar nebus taip kad kaina irgi soktels reiks is anksto turbut pasiteiraut seimininkes ar nieks nesikeicia laikui begant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velma: 21 liepos 2010 - 19:49
QUOTE(Velma @ 2010 07 21, 20:46)
kaip baisu darosi skaitant jusu atsiliepimus,mes uzsirezervavom cia
http://www.skelbiu.l...54695.html,vien del to kad arti jura ir yra virtuve atskira bet paziurejus i foto tai vaizdas schmoll.gif ,o skaitant jusu atsiliepimus apie tokias vietas kur bent isore grazi tai man jau baime ima ka rasiu ten nuvykus doh.gif ir irgi ar nebus taip kad kaina irgi soktels reiks is anksto turbut pasiteiraut seimininkes ar nieks nesikeicia laikui begant

išmeta bendrą skelbiu.lt puslapį
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 07 21, 21:47)
išmeta bendrą skelbiu.lt puslapį

blush2.gif pataisiau
Atsakyti
Mes jau antrą kartą poilsiavom Maironio g. pas šeimininkus, vieta gera, kambariuose šaldytuvas, WC, kriauklė, dušas bendras trims kambariams, virtuvė bendra, joje visi būtini įrankiai, kaitlentė, tik vienas minusas, kad nedideli kambariai ir gan žemokos lubos, ir mūsų kambaryje buvo baisiai karšta dienom, daugiau viskas thumbup.gif tiesa, mokėjom 90 Lt parai už kambarį. Dar yra du kambariai su atskirais dušais, bet virtuvė vistiek bendra, už šiuos kiek girdėjau prašo 150 lt už kambarį parai. Šeimininkė jauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 21 liepos 2010 - 20:00
Mes tai nuo 7 sakalų iki jūros nueidavom per kokias 3 na maksimum 5 minutes... na nežinau man per 10 min kaip čia kažkas rašė nu niekaip neišeina, na nebent ten per kokį kitą kelią, nes ten galima dviem takais eiti. Bet tas kokių 300 metrų atstumas tai tikrai nesudarė jokių keblumų. O ėjimas per pušyno taką tai iš viso fantastika, ten toks švarus oras smile.gif mes dar ten vakarais pasėdėdavome ant suoliuko, kad nuo to karščio atsigaut. Na mes nuomavomės ne dvivietį kambarį, o trivietį, tai atitinkamai ir mokėjom, neskaitant to, kad vaikas mažiukas, juk jis miegojo atskiroje lovoje ir patalyne naudojo ir maudėsi. Na man kaina pagal kokybę pasirodė labai normali. mačiau kaip žmonės nuomojosi tarybinių metų namelius keturviečius be jokių patogumų, su senomis praplėkusiomis lovomis po 100 Lt nakčiai... Man tai nepalyginama, o ir pernai nuomavomės Šventojoje namelius ..... tai sumokėjom vos mažiau, bet jau koncertų per naktis ir muštynių prisiklausėm. Aš už ramų poilsį smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2010 07 21, 20:20)
Mes tai nuo 7 sakalų iki jūros nueidavom per kokias 3  na maksimum 5 minutes... na nežinau man per 10 min kaip čia kažkas rašė nu niekaip neišeina, na nebent ten per kokį kitą kelią, nes ten galima dviem takais eiti. Bet tas kokių 300  metrų atstumas tai tikrai nesudarė jokių keblumų. O ėjimas per pušyno taką tai iš viso fantastika, ten toks švarus oras smile.gif mes dar ten vakarais pasėdėdavome ant suoliuko, kad nuo to karščio atsigaut. Na mes nuomavomės ne dvivietį kambarį, o trivietį, tai atitinkamai ir mokėjom, neskaitant to, kad vaikas mažiukas, juk jis miegojo atskiroje lovoje ir patalyne naudojo ir maudėsi. Na man kaina pagal kokybę pasirodė labai normali. mačiau kaip žmonės nuomojosi tarybinių metų namelius keturviečius be jokių patogumų, su senomis praplėkusiomis lovomis po 100 Lt nakčiai... Man tai nepalyginama, o ir pernai nuomavomės Šventojoje namelius ..... tai sumokėjom vos mažiau, bet jau koncertų per naktis ir muštynių prisiklausėm. Aš už ramų poilsį smile.gif
4u.gif

Na idomiai, nes mes nuomavomes trivieti kambari, kuriame gyveno 2 suauge ir maza mergyte, kambaryje buvo 3 lovos, bet uz para tik 100lt eme. g.gif
Atsakyti
Sveikos poilsiautojos 4u.gif
noriu perspeti, kad eidami per miskeli (parka) link juros, kas toj pusej link Sventosios apsistoja, saugotumetes gyvaciu.
Pati asmeniskai pries savaite maciau saulyteje besisildancia angi.
Sekmes isvengti nemalonumu ir malonaus Jums poilsio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2010 07 21, 14:03)
pernai štai čia buvom thumbup.gif
http://palangarent.lt/page/1
tai super super...dabar jau turiu ką palyginti.....jauku, tvarkinga, šeimininkė nuolat pasiteirauja ar nieko netrūksta, tolet. popieriai, rankšluostiniai, visi buitiniai reikmenys, rankšluosčiai nauji, koldrytės super...viskas jauku jauku...be abejo minusas yra, kad brangoka smile.gif  smile.gif ...bet jei daugiau žmonių važiuotų, tai normaliai gautųsi....
tik pernai oras nepasisekė...o šiemet atvirkščiai...o taip norisi viską suderinti biggrin.gif

as apsistoju salia siu poilsio namu, seiminike, labai mielas zmogus ne tik savo klijentams, bet ir kaimynams blush2.gif ,

Man vieta ten super ( ne poilsio namai,o aplink juos, paciose poilsio namuose nebuvau blush2.gif ) iki juros arti, per miskeli iseini iskart prie Naglio kalno, ir pliazas bet... MOTERU, todel su sunumi man tenka eiti biskiuka toleliau, na kokias pora minuciu.

iki centro gal toloka, bet kai as vaziuoju ten ne i centra, man tai neaktualu, apsipirkti su masina palekiu ir psio. ax.gif

kainu nezinau, nei kiek nei kas, aprasaiu tik vieta kam aktualu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 22 liepos 2010 - 09:00
QUOTE(Agotė @ 2010 07 21, 14:48)
sveikos 4u.gif

Agote as apsalusi blink.gif kasmet ten keliaujam, nieko panasaus nera buve mellow.gif visada maloniai sutikdavo ir islydedavo, kambariai tvarkingi (aisku ne euro remontas, bet grazu ir jauku)patalyne ir ranksluosciai svarus,ir dabar esam rezervave kambariuka siam savaitgaliui g.gif
Nu toks jausmas kad ne apie tuos pacius sveciu namus kalbi g.gif nejau taip galejo viskas pasikeist.....

na paziuresim kokie ispudziai bus is po sio savaitgalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 07 22, 08:23)
Sveikos poilsiautojos 4u.gif
noriu perspeti, kad eidami per miskeli (parka) link juros, kas toj pusej link Sventosios apsistoja, saugotumetes gyvaciu.
Pati asmeniskai pries savaite maciau saulyteje besisildancia angi.
Sekmes isvengti nemalonumu ir malonaus Jums poilsio. 4u.gif

Ir esam mate per takeli besliauziancia angi. Vienas mazylis vos ant jos neuzlipo, tevai laiku uzmate ir ji pakele. Nuo to karto einam atsargiau, nors ten toks pusynas wub.gif wub.gif wub.gif Mes matem einant is Vanagupes g. pusynu netoli Lino poilsio namu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 22 liepos 2010 - 12:50
Kiek mokėčiau Palangoje, netoli centro už dviejų kambarių naujai išremontuotą butą? Savaitei norėčiau ax.gif .
Atsakyti