Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(ogista @ 2010 07 14, 18:26)
Turiu bigsmile.gif
Nepatarčiau nuomuotis šitame name, nes atostogos bus sugadintos 100proc., o su vaikais tuo labiau nepailsėsit, nes namas labai judrioje vietoje, kur visi praeina į turgų, toji gatvė prekybinė, prekes atveža į parduotuvėles  rytais burzgiančios mašinos jus anksčiausiai išvers iš lovos, o prekyba žuvimi ir jos kvapai daugumai sukelia alergiją, net lango neatsidarysit, ten prie pat yra toks kioskas. Automobiliams statyti vietos neperdaugiausia. Beje, autobusų stotis netoli, tai..mąstykit patys..
Na, bet jei mėgstat nesibaigiantį šurmulį - prašom, kambarių ten daug, apsigyvenę ne tik poilsiaujantys, bet ir dirbantys jauni žmonės, mėgstantys linksmą gyvenimą, taip kad jokios idealios ramybės neturėsit biggrin.gif
Bet galit išbandyti, jūsų reikalas rinktis bigsmile.gif

Rekomenduoju visišką priešingybę nurodytąjam smile.gif)
http://www.skelbiu.l....php?id=8526647
Atsakyti
ar brangu siais metais butu nuoma?
Atsakyti
QUOTE(juddita @ 2010 07 14, 18:29)
ar brangu siais metais butu nuoma?

juk priklauso kokio buto norit, galit ir uz 70lt rasti galit ir uz 600 rolleyes.gif

Ar niekas cia negyvenot? g.gif

Butas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2010 07 14, 18:37)

Mes pernai gyvenom cia thumbup.gif ,tik man minusas kad tolokai iki juros su vaiku eidavom apie 20 minuciu,o kai dar apsikrauni tai doh.gif ,bet pats butas ir pati vieta tikrai labai labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2010 07 14, 17:24)

Praeita savaite buvau su dukra Palangoj. Gyvenom kitur, ne cia (pas privatininkus Plytu g.), bet i Senaja Alka buvau ne karta uzejus pasidomet, nes dukra su mociute rugpjuti planuoja vaziuoti dar.Tai siaip pas juos viskas uzimta, man tik pasiule rugpjucio 5-7 d. kelias paras arba po rugpjucio 16 berods. Taigi nelabai tinka blink.gif O pastatas ju sujungtas su pagrindiniu viesbucio Alka pastatu, kambariai yra virs Alkos valgyklos. Nebuvau viduje, bet is nuotrauku atrode visai padoriai (kaip uz tokia kaina). Beje nuo 7m. uz vaika kaina - 50 proc. suaugusio kanos (kam aktualu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 07 14, 21:20)
Praeita savaite buvau su dukra Palangoj. Gyvenom kitur, ne cia (pas privatininkus Plytu g.), bet i Senaja Alka buvau ne karta uzejus pasidomet, nes dukra su mociute rugpjuti planuoja vaziuoti dar.Tai siaip pas juos viskas uzimta, man tik pasiule rugpjucio 5-7 d. kelias paras arba po rugpjucio 16 berods. Taigi nelabai tinka blink.gif O pastatas ju sujungtas su pagrindiniu viesbucio Alka pastatu, kambariai yra virs Alkos valgyklos. Nebuvau viduje, bet is nuotrauku atrode visai padoriai (kaip uz tokia kaina). Beje nuo 7m. uz vaika kaina - 50 proc. suaugusio kanos (kam aktualu) 4u.gif

prieš kelias dienas buvome alkos valgykloje... klaikuma... aplinka baisi, smirda kažkokiom pamazgom, maistas irgi šiaip sau... ir pats poilsio namų pastatas toks gerokai pagyvenęs... na kiek teko matyti išėjus iš valgyklos.
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2010 07 14, 16:37)

Kai ieskojau skambinau ir sio buto savininkui. Nusivyliau, kainos parsytos vienokios, o paskambinus isgirsti tokiu kokiu net nesitiki. Beje, uz mazus vaikus cia ima kaip uz suaugusius, nesvarbu kad tris gali i viena lova suguldyt lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2010 07 14, 15:52)
mes nuomojames 2 kambarių butą Vanagupės g. kaina kanda, bet norisi privatumo ir komforto blush2.gif

Kiek mokate jei ne paslaptis? ax.gif 4u.gif

QUOTE(Muzika @ 2010 07 14, 16:37)

Man tai atrodo netgi labai per brangiai kaip už tokį butuką g.gif
Atsakyti
Mergaites, ar kas ilsejotes cia www.ello.lt ? ax.gif Kokie ispudziai?
Atsakyti
Paplūdimius jau kloja krūvos dumblių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 07 15, 17:41)

Fu kaip bjauriai jie atrodo, o as kita savaitgali lėksiu prie jūros, tai baisu bus i vandeni ilipt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2010 07 16, 08:32)
Fu kaip bjauriai jie atrodo, o as kita savaitgali lėksiu prie jūros, tai baisu bus i vandeni ilipt sad.gif

Tai gal cia nieko baisaus.gal juos kokiom grozio procedurom galima pritaikyti wub.gif Apsidedi dumbliais ir sau sedi.Gi kosmetikos kabinetuos baisius pinigus uz tai ploti reikia lotuliukas.gif
Atsakyti