Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

nea, mūsų buvo grynai dvivietis, o priekyje tik vietos buvo tašėm, bet kiek pamenu tikrai mokėjom daugiau nei 15 lt g.gif

gal kas jau žinot programą kas kur vyks per lenktynes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 07 liepos 2010 - 18:05
QUOTE(naaringiux @ 2010 07 07, 18:04)
nea, mūsų buvo grynai dvivietis, o priekyje tik vietos buvo tašėm, bet kiek pamenu tikrai mokėjom daugiau nei 15 lt  g.gif

gal kas jau žinot programą kas kur vyks per lenktynes g.gif

Ten kaip suolelis su tokiais kaip simboliniais vairais is vielos sulenktais vaikams ax.gif nors galima ir daiktus susidet ax.gif Tokie Jurates gatvej na pries kelias dienas buvo po 15 Lt. kitur net nesidomejau 4u.gif
Atsakyti
laba, gal kam teko gyventi CIA apartamentai daukanto gatveje
Atsakyti
Mes į pajūrį norim važiuoti nuo liepos 20 d. bet baisu važiuoti be rekomendacijų, nes aš nestuke.gif vaikas dviejų dar neturi, o dar alergiška dulkėm, pelėsiam ir medienai. Gal kas galėtų rekomenduoti kur normalų nelabai brangų butuką ar kambarius, bet ne mediniame name 4u.gif

Gal kas buvusiam Line nuomavotės butą, ten rašo kad tik 70 lt už butą, bet aukštas 7 tai turbūt liftas yra, tik neaišku kaip ten sąlygos g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2010 07 06, 21:35)
Sveikos 4u.gif
perleidau si butuka draugams, kadangi vaziuoju ne su vyru o su drauge, ieskojome butuko zemiau ax.gif  gal ka galit apie si pasakyt g.gif stai cia wink.gif
aciu 4u.gif

Laba, patys cia negyvenom, bet praeitais metais teko irgi ieskotis tai daug atsiliepimu buvo kad nekas...na mes pro ten eidavom prie juros, tai tik is isores galiu sakyti savo nuomone. Jei apatinis aukstas (matosi ir foto) tai ten visai salia gatves-masinos stovi ir burzgia, arba vaziuoja doh.gif visos dulkes jauciu irgi i apacia, ir triuksmas turbut. Aisku tik mano spejimas tai, bet taip irgi rase pernai, o sita pati maciau kai zmones prasidare vidu sedi ar ka veikia o salia visi eina, vaziuoja-man nepatiktu. Siaip bent pernai rase, kad l. netvarkinga, net "triusiku" rado ne savu doh.gif lotuliukas.gif - bet sakau galas zino ar tai tiesa. O jei auksciau tai gal ir nieko manau, gatve siaip nera judri, kitoj namo pusej pievute buvo, kur irgi auto statydavo.
Atsakyti
QUOTE(tikas @ 2010 07 07, 19:03)
sveiki  4u.gif
gal kartais kam teko pabuvoti svečių namuose Palangoje "7 Sakalai"? ka galite pasakyti?
dekoju uz informacija

Esu ten buvus. Labai tvarkinga viskas ir daug erdves visur. Man patiko.
www.7sakalai.lt
Atsakyti
Gal kas nors galėtumėte pasidalinti įspūdžiais apie kempingą Nemirsetoje. Seniai ten bebuvau. Lyg pernai ruošėsi rekonstruoti jį. Ar jis veikiantis, gal kas žinote ?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2010 07 08, 12:07)
Laba, patys cia negyvenom, bet praeitais metais teko irgi ieskotis tai daug atsiliepimu buvo kad nekas...na mes pro ten eidavom prie juros, tai tik is isores galiu sakyti savo nuomone. Jei apatinis aukstas (matosi ir foto) tai ten visai salia gatves-masinos stovi ir burzgia, arba vaziuoja doh.gif visos dulkes jauciu irgi i apacia, ir triuksmas turbut. Aisku tik mano spejimas tai, bet taip irgi rase pernai, o sita pati maciau kai zmones prasidare vidu sedi ar ka veikia o salia visi eina, vaziuoja-man nepatiktu. Siaip bent pernai rase, kad l. netvarkinga, net "triusiku" rado ne savu doh.gif  lotuliukas.gif - bet sakau galas zino ar tai tiesa. O jei auksciau tai gal ir nieko manau, gatve siaip nera judri, kitoj namo pusej pievute buvo, kur irgi auto statydavo.

Pitariu visiškai. Mes irgi pro ten eidavom, tai tikrai viskas matosi, ką žmonės veikia - nesamonė kažkokia ir nesaugu net sakyčiau. O kainos tai ohoho kokios nori už tokį butą doh.gif Prasta vietelė tikrai, nors nuotraukose to nematyti. Čia tik mano nuomonė, aišku, gal kam ir patiktų, nes mačiau, kad ten gyvena žmonės, reiškia nuomojasi kažkas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2010 07 08, 09:56)
Mes į pajūrį norim važiuoti nuo liepos 20 d. bet baisu važiuoti be rekomendacijų, nes aš  nestuke.gif  vaikas dviejų dar neturi, o dar alergiška dulkėm, pelėsiam ir medienai. Gal kas galėtų rekomenduoti kur normalų nelabai brangų butuką ar kambarius, bet ne mediniame name  4u.gif 

Gal kas buvusiam Line nuomavotės butą, ten rašo kad tik 70 lt už butą, bet aukštas 7 tai turbūt liftas yra, tik neaišku kaip ten sąlygos  g.gif

Mes užpernai buvom Line, bet buvom išpirktuose kambariuose. Tai jie sutvarkyti, liftas yra didelis 9su vežimu be problemų tilpdavom), mes buvoim 8 aukšte, tai į dušą nelabai vanduo pakildavo, sakė reik kažkokį varikliuką statyt, tai nežinau ar kiekvienam, bet buvo net skalbiankė thumbup.gif ai prie lino kieme visai nebuvo veiklos vaikams. iki normalesnės kavinės toloka, šalia esanti kaukazietiška - buvo tragiška - neskanu, brangu.
Atsakyti
Sveiki, gal kas buvote "Pušyne" ten lyg ir VRM pareigunams taiko nuolaidas?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2010 07 08, 10:07)
Laba, patys cia negyvenom, bet praeitais metais teko irgi ieskotis tai daug atsiliepimu buvo kad nekas...na mes pro ten eidavom prie juros, tai tik is isores galiu sakyti savo nuomone. Jei apatinis aukstas (matosi ir foto) tai ten visai salia gatves-masinos stovi ir burzgia, arba vaziuoja doh.gif visos dulkes jauciu irgi i apacia, ir triuksmas turbut. Aisku tik mano spejimas tai, bet taip irgi rase pernai, o sita pati maciau kai zmones prasidare vidu sedi ar ka veikia o salia visi eina, vaziuoja-man nepatiktu. Siaip bent pernai rase, kad l. netvarkinga, net "triusiku" rado ne savu doh.gif  lotuliukas.gif - bet sakau galas zino ar tai tiesa. O jei auksciau tai gal ir nieko manau, gatve siaip nera judri, kitoj namo pusej pievute buvo, kur irgi auto statydavo.

šitą ir aš žiūrėjau vidus nieko - iš nuotraukų, bet kad pusrūsis tai nesaugiai labai atrodo

QUOTE(Ingulė @ 2010 07 08, 12:47)
Mes užpernai buvom Line, bet buvom išpirktuose kambariuose. Tai jie sutvarkyti, liftas yra didelis 9su vežimu be problemų tilpdavom), mes buvoim 8 aukšte, tai į dušą nelabai vanduo pakildavo, sakė reik kažkokį varikliuką statyt, tai nežinau ar kiekvienam, bet buvo net skalbiankė  thumbup.gif  ai prie lino kieme visai nebuvo veiklos vaikams. iki normalesnės kavinės toloka, šalia esanti kaukazietiška - buvo tragiška - neskanu, brangu.

tai vanduo ir nepakildavo net dušui? o kaip pelėsis ten nesiveisia, kai senas pastatas?
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2010 07 08, 11:07)
Esu ten buvus. Labai tvarkinga viskas ir daug erdves visur. Man patiko.
www.7sakalai.lt

o ten jura taip arti kaip raso?tai gal zmoniu papludimyje nera daug?galvoju gal rinktis sia vieta kaip nuosalia,nes su vaikais 0.5m ir 3m gal visai nieko?o kieme yra veiklos?idomu kiek ima ir ar ima uz vaika,kuriam 3m,bet lova jau atskira reikalinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrovna: 08 liepos 2010 - 14:42