Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Liora @ 2010 06 29, 10:00)
man teko apziureti si viesbutuka geguze. Jis tuo metu buvo visiskai tuscias. Tvarkingas, svarus. Tik labai mazi kambariukai. Viesbutis turi oficialu 3* pazymejima. Arti centro i netoli papludimio. Beveik visi numeriai turi balkonus. Siaip man paliko nebloga ispudi. Nezinau kokia kaina jo yra liepos menesi, bet iki birzelio 30 jie prase tik 90 Lt uz dviviet, ir man atrodo uz tai buvo galima moketi tokia suma. Bent jau tikrai viskas buvo priziurima, o ne kai pas kai kuria bobute...
Jeigu tirite augiau klausimu, galit uzduoti, atsakysiu

Aciu labai,patiko atsakymas thumbup.gif .Dabar busiu rami biggrin.gif .Na liepos menesi trivietis kambarys kainuoja 190 lt,nera labai pigu,bet galim truputi paislaidauti blush2.gif .
Jei kam bus idomu,galesiu po savaitgalio parasyt daugiau apie si viezbutuka rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos.
Egliu paunksme man kelia didelius sentimentus, nes kazkada ten buvo vaistu fabriko poilsine. Tevai is darbo gaudavo kelialapius, tai kiekviena vasara tame pastate poilsiaudavome wub.gif Aisku, dabar turbut daug ka pakeite, bet kiekviena karta einant pro sali, vaikystes atsiminimai uzlieja.

Mes su seimyna simet apsistosime kotedziukuose Bangu g. cia Tolokai nuo centro, bet man atrodo kaip tik privalumas rolleyes.gif Pasivaikscioti mes megstam. Kaip ten pliazas? Ar yra "tam gale Palangos" kokia maisto parduotuve apsipirkti?
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2010 06 29, 15:11)
Sveikos gyvos.
Egliu paunksme man kelia didelius sentimentus, nes kazkada ten buvo vaistu fabriko poilsine. Tevai is darbo gaudavo kelialapius, tai kiekviena vasara tame pastate poilsiaudavome  wub.gif Aisku, dabar turbut daug ka pakeite, bet kiekviena karta einant pro sali, vaikystes atsiminimai uzlieja.

Mes su seimyna simet apsistosime kotedziukuose Bangu g. cia Tolokai nuo centro, bet man atrodo kaip tik privalumas  rolleyes.gif Pasivaikscioti mes megstam. Kaip ten pliazas? Ar yra "tam gale Palangos" kokia maisto parduotuve apsipirkti?

Kad tolokai nuo centro, tai tik pliusas, bent jau mums ax.gif Parduotuve tikrai rasite, o pliaze bus siek tiek maziau zmoniu, nebus tokio didelio skruzdelyno.
Mane domina, kokios ten kainos kotedziuku?
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 06 29, 18:28)
Kad tolokai nuo centro, tai tik pliusas, bent jau mums  ax.gif Parduotuve tikrai rasite, o pliaze bus siek tiek maziau zmoniu, nebus tokio didelio skruzdelyno.
Mane domina, kokios ten kainos kotedziuku?

Mane irgi domintų kainos, jei ne paslaptis, O parduotuvė visai netoliese yra dabar lyg ir Cento vadinasi Žvejų gatvėje. O dar link Vytauto gatvės Bangų gatve einant yra nedidelė, bet Žvejų gatvėje pigesnė smile.gif
Atsakyti
O gal kas galetu parekomenduoti koki kempinga Palangoje? Ar kokius namukus nebrangius?
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Kotedziuku Bangu g nuoma parai 150-200 lt. Butina deretis wink.gif Maciau yra 4-5-6 miegamu vietu. Mes vaziuojam penkiese, tai vienam zmogui gausis siek tiek daugiau nei 30 lt parai.
Atsakyti
Su seimyna buvome pernai metasi cia Vila prie juros Tai labai patiko, viskas svaru, tvarkinga, o kas su vaikuciais vaziuojat tai ypac smagu, nes visa zaidimo eikstele yra. Juro netoli, pestute ejom apie 10 -15 min. Del kainos taip pat galima deretis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2010 06 29, 23:47)
Su seimyna buvome pernai metasi cia Vila prie juros Tai labai patiko, viskas svaru, tvarkinga, o kas su vaikuciais vaziuojat tai ypac smagu, nes visa zaidimo eikstele yra. Juro netoli, pestute ejom apie 10 -15 min. Del kainos taip pat galima deretis.  ax.gif

Ir mes buvom ten prieš du metus. Labai viskas patiko. Tik... baseinas visiškai nešildomas, tai maudytis buvo baisingai šalta. O šiaip viskas labai puiku. O dar ir pusryčiai įskaičiuoti. Tai iš viso - atsikėlei, nusiprausei, pavalgei ir gali eiti prie jūros.
Atsakyti
mes tai šausim liepos 20 d.prie jūros,jau kaip laukiu wub.gif ,ir apsistosim jau trečią kartą pas tuos pačius šeimininkus Vaineiko gatvėj,ten nieko mandro nėra,tik tikrai švaru,kas man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eedytka: 30 birželio 2010 - 08:44
QUOTE(Rasiliukas @ 2010 06 28, 22:39)
o cia praso uz zmogu po 20-30 lt uz para... Liles namai
...zymiai padoriau atrodo  ax.gif

Buvom tuose Liles namuose, vieta nebloga, taciau vidus tai tragiskas - senu baldu sandelis, o ne namas poilsiui. Kambariai mazuciai, vietos tik apsisukti. Grizti ir iskart turi griut i lova, nes kitur nera kur nueit doh.gif
Atsakyti
kas nori itin malonaus poilsio, kur jauku ir svaru, siulau cia
http://www.palangaho...ilsis_palangoje

viskas tikrai thumbup.gif netoli jura, eini pusynu, ramu, jauku... zodziu tikra pasaka, jei nori pailseti wub.gif mes buvom preitais metais, deja siais metais rinkomes pigesni varianta...
Atsakyti
QUOTE(Elena Jonikiene @ 2010 06 30, 11:30)
Buvom tuose Liles namuose, vieta nebloga, taciau vidus tai tragiskas - senu baldu sandelis, o ne namas poilsiui. Kambariai mazuciai, vietos tik apsisukti. Grizti ir iskart turi griut i lova, nes kitur nera kur nueit  doh.gif

bet ir kaina atitinkama, ar ne taip?

Atsakyti