Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrinės

QUOTE(Susapnuota @ 2008 02 24, 21:01)
Ir a6 norėčiau paklausti, gal kas gali patarti gera juvelyrą, kuris pagamintų vestuvinius klasikinius žiedukus  mirksiukas.gif

Zinau vien ajuvelyre, mes pas ja ir ziedelius gaminism, tai man parasykit, duosiu nr.
Atsakyti
o gal žinote kas gerai taiso? aš grandinele jau 2 kartus taisiau ir vel reikia
Atsakyti
QUOTE(juratele21 @ 2012 03 09, 10:44)
Laba paneles,

gal galite parasyti atsiliepimus kas daretes vestuvinius ziedus "Monodija"?kaip nesiojasi? smile.gif ar graziai padare?

Is anksto dekui

laba, mes uzsakinejom is "Monodijos" ir jau turim ziedukus namie smile.gif na ka galiu pasakyti, nesioti dar tik uz 4 menesiu pradesim, bet padare tikrai graziai, man patinka thumbup.gif smile.gif sake, kad ju gamybos ziedus nupoliruoja, atnaujina nemokamai po metu laiko g.gif tai tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif galiu rekomenduoti juvelyrą Panevėžyje, kurio dirbtuvėse dirbu, ir pas kurį pati žiedelius darausi ax.gif Aurelijus Mikulėnas vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 02 29, 18:52)
Gaminome pas tą patį juvelyrą, tokio pat tipo žiedus. Iš mūsų už darbą 300 lt paprašė, plius auksas ne mūsų, o jo. Bet nenusivylėme, gražūs ir dailūs žiedeliai, irgi per savaitę pagamino. Dėl kainos irgi nenusivyliau, pigiau gamintis, negu parduotuvėje pirkti, net ir klasikinius.

mes mokejom 270 lt , auksas buvo musu beveik 20 g per abu ziedus , 6.5 mm , su comfort fit'u.
laukiu nesulaukiu kada galesiu nesioti blush2.gif
vis uzsidedu , pasimatuoju, labai patogus, nors ir masyvokas.

QUOTE(Elenora @ 2012 02 29, 20:20)
mes važiuojame šeštadienį į susitikimą su šiuo juvelyru. Irgi gaminsim paprastus, klasikinius žiedus. pažiūrėsim, kokią kainą tarstels smile.gif
tiesa, koks jūsų žiedų plotis, svoris?

kaip sekesi, ar gaminote pas ji , ar kita pasirinkote ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 25 kovo 2012 - 17:36
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 25, 17:35)
kaip sekesi, ar gaminote pas ji , ar kita pasirinkote ?

Labai smagus ir fainas žmogus. Tikiuosi savo darbą atliks taip pat šauniai, kaip kad ir bendravo. Kadangi mes ne kauniečiai, tai ketiname pasiimti žiedus ateinantį savaitgalį smile.gif Darome su comfort fit, 5,5 mm ir 5 mm (maniškis) storio. Juvelyras sakė, kad sar liks aukso ir damos auskarams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 03 25, 18:40)
Labai smagus ir fainas žmogus. Tikiuosi savo darbą atliks taip pat šauniai, kaip kad ir bendravo. Kadangi mes ne kauniečiai, tai ketiname pasiimti žiedus ateinantį savaitgalį smile.gif Darome su comfort fit, 5,5 mm ir 5 mm (maniškis) storio. Juvelyras sakė, kad sar liks aukso ir damos auskarams smile.gif

jo jo, reklamavo jis savo auskarus ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 03 25, 19:11)
jo jo, reklamavo jis savo auskarus ir man  biggrin.gif

tiesa ir man siule auskarus lotuliukas.gif

bet siaip jis dedule saunuolis dirba greit ir kokybiskai, kainu neuzlauzia.
Atsakyti
QUOTE(juratele21 @ 2012 03 09, 09:44)
Laba paneles,

gal galite parasyti atsiliepimus kas daretes vestuvinius ziedus "Monodija"?kaip nesiojasi? smile.gif ar graziai padare?

Is anksto dekui

mane taip pat domina Monodijos darbai? 4u.gif kokie atsiliepimai? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2012 01 21, 20:58)
O gal kad daret ziedus Kaune Urmo bazej, tarp penkto ir sesto sandelio. Ar geras juvelyras, ar ne brangininkas?

sis variantas taip pat ir mane domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SauluteeeR @ 2011 09 12, 11:17)
mes buvome Ametiste, tai klasikiniai ziedai ten kainuoja apie 250lt

Gal kas galetu adresuka duoti,tel nr.juvelirines.Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaMigal: 05 balandžio 2012 - 21:58
QUOTE(IngaMigal @ 2012 04 05, 21:57)
Gal  kas galetu adresuka duoti,tel nr.juvelirines.Aciu.

8 37 320022 ne visada atsiliepia pats juvelyras Giedrius, tai paprašykite kad jį pakviestų.
Atsakyti
Super gerai gamina ziedelius ir ne tik ziedelius, A. Mickevičiaus g. 39, Kaunas. Ten dirba 2 juvelyrai, labiau rekomenduociau juvelyra Dariu. Dirba labai kokybiskai, tikrai nenusukineja. Pati turiu jau 7 ziedus jo gamintus smile.gif Jeigu reikes tel.nr, rasykit i privata smile.gif
Atsakyti