Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrinės

QUOTE(rimvydele @ 2011 04 29, 13:45)
Kur Vilniuje gerai graviruoja ziedus lazeriu? ax.gif

mes gaminomes ziedus ir mums lazeriu isgraviravo "Ziedu valdovuose", Kestucio g drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2010 07 30, 14:58)
Daremes pas D. Kudaba Basanaviciaus g., likom labai patenkinti: ir patare, ir pavyzdziu prirode, ir savo auksa galejom atnesti (geltona "tarybini" auksa mums perdirbo i baltaji), ir labai greit pagamino. Taip pat padejo rasti kompromisa man ir vyrui - as norejau uzapvalintu formu ziedelio, jis - kampuotas krastais, tai juvelyras tuos ziedus tokius ir padare (ziedai siek tiek skiriasi, bet vistiek atrodo kaip komplektas, niekas net nepastebi to skirtumo).

O kokios kainos už pagaminimą pas jį?
Atsakyti
Mes gaminomės žiedus "Rotundo auksakaliai", Vilniuje. Likome patenkinti žiedais. bigsmile.gif Darėme klasikinius, abu žiedai po 4,5 mm, sunaudojo apie 9g. aukso (turėjom savo auksą). Aptarnavimas lb malonus ir pataria kur kreiptis jei pvz jie negali to atlikti ar neatlieka..
Atsakyti
Puiki tema, tai ko ir ieškojau thumbup.gif Gaila, kad apleista. Aplankėm dauguma minėtų juvelyrų Kaune, bet niekaip neišsirenkam. Nebuvom "Ametiste", todėl dabar planas nuvažiuoti ten bigsmile.gif
Atsakyti
mes buvome Ametiste, tai klasikiniai ziedai ten kainuoja apie 250lt
Atsakyti
Super temukė thumbup.gif mane Šiauliečių ir jo rajono juvelyrų darbas domina, kas su patirtim? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos ir mane siauliu puse domina su svieziais patarimais ax.gif
Atsakyti
Keliu temute i virsu ,gal kuri daretes ziedelius ir turi nauju komentaru ? smile.gif

Mane asmeniskai domina Vilnius-Siauliai blush2.gif
Atsakyti
Be patirties cia biggrin.gif
Atsakyti
http://www.carisma.lt/

pats nuostabiausias salonas, su vyru patys ten ziedus radom, ir dar keleta poru kurioms rekomendavom. labai maloniai aptarnauja,pataria,pasiulo,tikrai tikrai super 4u.gif ir ziedukai nuostabus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bju-ty @ 2011 10 21, 12:50)
http://www.carisma.lt/

pats nuostabiausias salonas, su vyru patys ten ziedus radom, ir dar keleta poru kurioms rekomendavom. labai maloniai aptarnauja,pataria,pasiulo,tikrai tikrai super  4u.gif  ir ziedukai nuostabus  4u.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif salonas superinis. mes ji uzmatem parodoj " Musu vestuves " pernai, labai patiko tai pas juos ir ziedukus daremes thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, as taip pat vis dar ieskau juvelyro, kuris is mano turimo aukso padarytu grandinele....
gal kas turit ka parekomenduot? 4u.gif
Atsakyti