Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrinės

QUOTE(indre* @ 2013 06 26, 19:19)
Kaune galėčiau rekomenduoti juvelyrą Raimundą, man gamino žiedą, kokybiškai pagamintas,
kainą labai gera paskaičiavo ir svarbiausia kad laaabai grazus  wub.gif
Draugai pas jį darėsi vestuvinius pries 8 metus, liko taip pat labai patenkinti  thumbup.gif

http://www.juvelyras-rz.lt/lt

O kokia maždaug darbo kaina vienam žiedui? g.gif ir kurioj jis vietoj randasi, nes nuorodoj lyg ir nemačiau blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 06 26, 20:16)
O kokia maždaug darbo kaina vienam žiedui? g.gif  ir kurioj jis vietoj randasi, nes nuorodoj lyg ir nemačiau blush2.gif Ačiū 4u.gif

Kaina priklauso nuo žieduko manau g.gif mano vienas nedidukas buvo tai gaminimo kaina labai
jau maža gavosi, o kitas didesnis tai ir kaina šiek tiek skirėsi mirksiukas.gif
Susiskambinus ir sutarus laiką susitikom senamiestyje esančioje galerijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indre* @ 2013 06 27, 17:45)
Kaina priklauso nuo žieduko manau  g.gif  mano vienas nedidukas buvo tai gaminimo kaina labai
jau maža gavosi, o kitas didesnis tai ir kaina šiek tiek skirėsi  mirksiukas.gif
Susiskambinus ir sutarus laiką susitikom senamiestyje esančioje galerijoje  ax.gif

O tiesiog kažkur darbo vietoj jo rasti neįmanoma? Nesinori ir pačiai planuotis,trukdytis ir žmogaus specialiai kviesti atvažiuoti. Pradžiai noriu tik pašnekėti kaip ką, kokios kainos ir tada jau daryčiaus 4u.gif
Atsakyti
Mes darysimės pas juvelyrą iš Eglės (Vilniaus g.). Pabendravome su juo, jis parodė pavyzdžius žiedų (ką tik iš prabavimo rūmų parsivežęs), norėjome klasikiniu žiedų su komfortu, tai kaina numatoma 500 Lt (atsinešėme savo aukso). Į kainą įeina ir graviravimas ir garantinis laikotarpis ir priežiūra visą gyvenimą bigsmile.gif Mus toks variantas tenkino, tai jį ir pasirinkome Raimundas Miliauskas http://www.juvelyras.lt/kontaktai/
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2013 06 19, 08:55)
Monodijoje gaminamų žiedų juvelyras į Vilnių neveža. Jūsų užsakymą priėmė ir žiedus Jums atvežė savininkas smile.gif

Mum jau salyginai senai teko bendrauti pries 6 metus su saviniku, kuris prieme uzsakyma, kai kuriais klausimais atvede i prota biggrin.gif padare nezinau ar jis smile.gif ir atidave, iki siol dziaugemes darbu ir kokybe kaip ir zadejo ziedai nesusilankste, pabraizymu nezymiu yra bet atsizvelgiant, kad visus buities drabus dirbu be pirstiniu, tai normalu, tikrai nereikia dar atnaujinti. Taigi didelis Aciu smile.gif.
Atsakyti
Užsisakėm šiandien panašius į tokius žiedus Panevėžyje, pas juvelyra Valda Karveli. Auksas mūsu, darbas kainuos 450 Lt. Dabar galvoju, ar ne per brangiai, čia dar su šiokia tokia pažįstamo nuolaida.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 07 08, 20:02)
Užsisakėm šiandien panašius į tokius žiedus Panevėžyje, pas juvelyra Valda Karveli. Auksas mūsu, darbas kainuos 450 Lt. Dabar galvoju, ar ne per brangiai, čia dar su šiokia tokia pažįstamo nuolaida.

user posted image

Tikrai ne per brangiai, tokių žiedelių kaina pagaminimo būtų kažkur apie 600, taigi nuolaida, manau, suveikė mirksiukas.gif
Atsakyti
Klaipėdoje ieškau gero juvelyro. Noriu gaminio su deimantu.
Skaičiau temą, bet tik keli atsiliepimai ir tie seni.
O gal yra patikimų el.parduotuvių, gal net užsienio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 10 06, 22:50)
Klaipėdoje ieškau gero juvelyro. Noriu gaminio su deimantu.
Skaičiau temą, bet tik keli atsiliepimai ir tie seni.
O gal yra patikimų el.parduotuvių, gal net užsienio?  ax.gif

Jus norit pasigaminti pagal savo norus ar tiesiog nusipirkti kokybiska gamini su deimantu?
"Aukso Deive" gamina grazius ir kokybiskus papuosalus su brangakmeniais, taip pat juvelyras K.Duda. Internetu bijociau pirkti, nes nuotrauka gali neatitikti realybes. Deimanto tikruma patvirtina tik Lietuvos prabavimo rumuose isduotas sertifikatas, todel be jo patarciau nepirkti, nes galite buti apgauta.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 10 07, 09:02)
Jus norit pasigaminti pagal savo norus ar tiesiog nusipirkti kokybiska gamini su deimantu?
"Aukso Deive" gamina grazius ir kokybiskus papuosalus su brangakmeniais, taip pat juvelyras K.Duda. Internetu bijociau pirkti, nes nuotrauka gali neatitikti realybes. Deimanto tikruma patvirtina tik Lietuvos prabavimo rumuose isduotas sertifikatas, todel be jo patarciau nepirkti, nes galite buti apgauta.

aš noriu darytis, manau, kad bus pigiau nei pirkt g.gif Pas juvelyrus yra galimybė iškart nusipirkt? nes parduotuvių ir Akropolio salelių kainos, mano akim, labai išpūstos. Nors aišku, darytis irgi gali būt brangu.
Aukso deivę apžiūrėjau, reiks ir nueit.
K.Dudos nerodo google visai g.gif

Aš nenoriu nieko mandro, kuklių auskariukų vienos akutės įsodintos ant kojyčių (ar kaip čia pavadint). Turiu tam tikrą sumą ir noriu į ją tilpt, nėra didelė, bet smile.gif
Be sertifikato nepirkčiau, faktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 10 07, 13:09)
aš noriu darytis, manau, kad bus pigiau nei pirkt  g.gif Pas juvelyrus yra galimybė iškart nusipirkt? nes parduotuvių ir Akropolio salelių kainos, mano akim, labai išpūstos. Nors aišku, darytis irgi gali būt brangu.
Aukso deivę apžiūrėjau, reiks ir nueit.
K.Dudos nerodo google visai g.gif

Aš nenoriu nieko mandro, kuklių auskariukų vienos akutės įsodintos ant kojyčių (ar kaip čia pavadint). Turiu tam tikrą sumą ir noriu į ją tilpt, nėra didelė, bet smile.gif
Be sertifikato nepirkčiau, faktas  drinks_cheers.gif

Pas juvelyrus galima ir nusipirkti. Jie buna prigamine papuosalu, sumoki uz darba jei turi aukso, o auksa palieki jiems. Jei aukso neturi, sumoki uz darba ir auksa. ax.gif
Man irgi neismeta K.Dudos google, kazkaip keista. Jis zymus juvelyras Klaipedoj ax.gif Dar Šeputis graziai gamina. ax.gif
Manau, kad ir juvelyro pagamintas papuosalas jums neatsieis pigiai, nes juvelyrams reikia padengti islaidas i Vilniu brangakmeniu ekspertizei, todel gali pasiulyt papuosala be ekspertizes. O akmenis jus turite ar prasysite juvelyro? Juvelyras uz akmeni gali paprasyti panasiai kaip ir parduotuvej, sumoj gali gauts panasi suma perkant pardutuvej ir gaminantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 07 spalio 2014 - 14:04
Užvakar mažinau žiedą pas D. Kudabą Basanaviciaus g. Padarė greitai, bet labai brangiai. Sumokėjau 30 eurų!!
Atsakyti